Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" diskvalificē Kazinsu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Kings" diskvalificē Kazinsu
Demarkuss Kazinss aizsardzībā pret Deandrē Džordanu
Foto: AFP/Scanpix

Disciplīnas problēmas atkal skārušas "Kings" centra spēlētāju Demarkusu Kazinsu, kurš pēc piektdienas mača Losandželosā diskvalificēts uz nenoteiktu laiku, šodien paziņoja Nacionālās Basketbola asociācijas klubs no Sakramento.

"Kings" piektdienas vakarā Losandželosā ar 85:97 piekāpās vietējai "Clippers". Zaudētāju sastāvā tikai pirmo puslaiku aizvadīja komandas pamatcentrs Demarkuss Kazinss, kurš 20 minūtēs atzīmējās ar deviņiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām.

2. puslaikā "Kings" vērtīgākais spēlētājs laukumā vairs neizgāja, bez tam mača otro pusi bija spiests skatīties ģērbtuvē, nevis uz rezervistu soliņa. Tā nolēma Sakramento vienības galvenais treneris Kīts Smārts. Abiem pirmajā puslaikā kādā no pārtraukumiem sanāca asa vārdu apmaiņa. Zīmīgi, ka otro puslaiku "Kings" bez Kazinsa aizvadīja visnotaļ labi.

"Sīkumos neiedziļināšos, taču varu atklāt, ka Kazinsa nespēlēšana saistīta ar uzvedības pārkāpumiem. Mēs cenšamies komandā ieviest standartus. Kad puiši tos nespēj ievērot, jāpieņem mēri," lakonisks, komentējot situāciju, bija Smārts.

Savukārt Kazinss, kurš jau agrāk saskāries ar disciplīnas pārkāpumiem, atzina vainu notikušajā: "Kas notiek ģērbtuvē, paliek ģērbtuvē. Es rīkojos nepareizi. Esmu basketbolists, kurš vēlas uzvarēt katrā mačā, esmu emocionāls. Tas nekad nemainīsies. Vakar man nevajadzēja asi atbildēt. Kaut kas tika pateiks, man vajadzēja paklusēt. Atvainojos komandas biedriem."

"Kings" Kazinsu diskvalificējusi uz nenoteiktu laiku. Talantīgais centra spēlētājs šosezon savas sliktās uzvedības dēļ jau izlaidis trīs spēles. Vienu maču nācās izlaist pēc sitiena "Mavericks" spēlētājam O. Dž. Mejo, bet vēl divus par "Spurs" spēles informatora aizskaršanu.

22 gadus vecais Kazinss šosezon 23 mačos atzīmējies ar vidēji 16.6 punktiem un 9.5 atlēkušajām bumbām. "Kings" (8-18) ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un nākamos divus mačus aizvadīs pret "Trail Blazers" – svētdien savā laukumā un trešdien Portlendā.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2012-12-22 23:27, pirms 11 gadiem
Jā... tā jau vienai no līgas vājakajām komandām problēmu pietiek, tagad būs vēl sūdīgāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-12-22 23:33, pirms 11 gadiem
šim puisim ir viss lai butu viens no labakajiem (vislabakajam) centram. Tikai vajag galvu sakaartot.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-22 23:35, pirms 11 gadiem
brālēns kā brālēns, spēlēt māk, bet ne ar prātu, dažbrīd viņš domā ka ir pg

  +2 [+] [-]

, 2012-12-22 23:39, pirms 11 gadiem
Nja speletaju ar tadiem statiem atstat mala nav tas labakais variants.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-22 23:45, pirms 11 gadiem
Pagaidām izskatās, ka puisim ir problēmas vairāk nevis ar galvu vai raksturu, bet gan vienkārši viņš ir jauns un zaļš. Precīzāk - tādas šaizes ar laiku aiziet, kad sāc pieaugt, nobriest un kad tu adaptējies NBA pieaugušo līmenim.
Ja jau pats atvainojās pēc tam un viss ir skaidrs pašam, tad tas tikai liecina, ka viņš ir emocionāls un baigais ''hot-head'', jauns un karstasinīgs. Ar laiku nomierināsies.

     [+] [-]

, 2012-12-23 00:00, pirms 11 gadiem
Nedarbs rakstīja: Pagaidām izskatās, ka puisim ir problēmas vairāk nevis ar galvu vai raksturu, bet gan vienkārši viņš ir jauns un zaļš. Precīzāk - tādas šaizes ar laiku aiziet, kad sāc pieaugt, nobriest un kad tu adaptējies NBA pieaugušo līmenim.
Ja jau pats atvainojās pēc tam un viss ir skaidrs pašam, tad tas tikai liecina, ka viņš ir emocionāls un baigais ''hot-head'', jauns un karstasinīgs. Ar laiku nomierināsies.
fail doma ka vins ir zals un jauns tapec tadas problemas sekli tu doma... citi ir jaunaki iekss nba nav tadas problemas citi pie 30-35 gados ir tadas promlemas teiksi vini ari jauni un zali ? vai tomer parak veci un smilsaini tapec tadas problemas ka tad isti ir?

  -1 [+] [-]

, 2012-12-23 00:02, pirms 11 gadiem
Da no tās mamzeles Sacramento vispār vajadzētu mēģināt atkratīties nevis auklēties... tik neviena normāla komanda kas par kaut ko cīnās viņu negribēs - tikai īd un grauj komandas ķīmiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-23 00:20, pirms 11 gadiem
pusprofesionali....varbūt tāpec esi pusprofesionalis tikai, kautkgan diezvai esi pusprofesionālis. Spēlē LBL1 ???
Fans_VEF rakstīja: Varbūt problēmas ar nerviem, pats spēlēju basīti pusprofesionāli, zinu kā tas ir, tapēc gudrie sportameistari var nenākt un nesmirdēt apliekot Kazinsu, ja nervi netur tad visi mēsli paši izgāžas ārā no sevis

  +1 [+] [-]

, 2012-12-23 00:21, pirms 11 gadiem
irbiite rakstīja: uz heat jaaiet shim puisim, Lebrons savaldiis vinju! Lebrons paraadiis iistu liidera piemeeru ! Taadiem speeleetaajiem kaa Kazinsam vajadziigas speeciigas personiibas apkaart, kas speej vinju savaakt raamjos - Spolstra, Dveins Veids, Lebrons, Bosh .. izcilas personiibas !
Petu Railiju aizmirsi pieminēt un obligāti pie visiem rakstiem par NBA savs Heat ar Lebronu jāpin iekšā,viņi nav vienīgie šajā līgā

  -3 [+] [-]

, 2012-12-23 00:27, pirms 11 gadiem
BC Rakvere Tarvas won Estonian Basketball Cup, Maris Laksa was named MVP.
Semi-final vs Kalev/Cramo - Umbraško 22 (7 reb), Laksa 18
Final vs Rapla - Laksa 18 (7 reb), Umbraško 17 (8 reb)