Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Lietuvas Rytas'' atrod Rasiča aizvietotāju

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

''Lietuvas Rytas'' atrod Rasiča aizvietotāju
Gorans Jeretins aizardzībā
Foto: AP/ Scanpix

Basketbola klubs ''Lietuvas Rytas'' noslēdzis īstermiņa līgumu ar Melnkalnes izcelsmes aizsargu Goranu Jeretinu, kas aizvietos traumēto Aleksandru Rasiču.

''Lietuvas Rytas'' vienojies ar 32 gadus veco un 192 centimetrus garo Melnkalnes aizsargu Goranu Jeretinu par īstermiņa līguma noslēgšanu. Jeretins pievienojies komandai, lai aizstātu traumēto Rasiču, kuram muguras savainojuma dēļ bez basketbola nāksies iztikt vismaz piecas nedēļas.

Individuāli veiksmīgs Jeretinam izdevās Eiropas čempionāts Lietuvā, kur Melnkalnes izlases sastāvā vidēji spēlē tika gūti 10.6 punkti un atdotas 3.6 rezultatīvas piespēles. Pagājušo sezonu Jeretins aizvadīja Krievijas komandā ''Lokomativ Kuban'', vidēji palīdzot ar 6.1 punktu un 2.1 rezultatīvu piespēli. 2004. gadā Jeretins ''Crvena Zvezda'' sastāvā izcīnīja nacionālo kausu. Karjeras posms, ar ko lepojas pats spēlētājs, ir dalība Eirolīgā ''Maccabi Tel Aviv'' sastāvā. Iepriekš spēlētājs pārstāvējis arī tādus klubus, kā Krievijas ''Dynamo St Petersburg'', Melnkalnes ''Buducnost '', ''Ibon Niksic'', ''Lovcen Cetinje'', Ukrainas ''BC Kyiv'', Kipras '' AEL Limassol'' un Turku ''Tellekom''.

Izmantotie resursi:
Lietuvos Rytas brings Jeretin aboard - Latest -...

  +2 [+] [-]

, 2011-09-22 13:34, pirms 13 gadiem
resnais putns rakstīja: Notekti nebūs Rasiča līmenī,bet kā aizvietotājs nebūs slikts! Vienmēr šo izcelsmju spēlētāji ir bijuši ar kvalitātes zīmēm !
+ par informatīvo rakstu, tā turpināt! patīkami palasīt statistiku nevis sauso informāciju. Gaidam jaunumus,varbūt no VEF?
Taisni uz kvalifikāciiju, tas nu galīgi nav labi, taču cerams, ka Rytas tiks Eirolīgā arī bez Rasiča, Jeretins EČ bija ļoti labā formā, cerams, ka tā nekur nepazudīs.

     [+] [-]

, 2011-09-22 14:51, pirms 13 gadiem
VEFS esot nokomplektejis sastavu bez neviena Vieglā uzbrucēja Kauča jau labāks