Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Trail Blazers" starta piecinieka spēlētājam Kolinsam operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Trail Blazers" starta piecinieka spēlētājam Kolinsam operācija
Zaks Kolinss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Portlendas "Trail Blazers" pavēstījis, ka starta piecinieka spēka uzbrucējam Zakam Kolinsam tiks veikta operācija, un tas nozīmē, ka viņam sezona ir beigusies.

22 gadus vecajam Zakam Kolinsam cietusi kreisās kājas potīte - konstatēts lūzums. Operācijas datums pagaidām vēl nav nosprausts, bet jau tagad zināms, ka šīs sezonas ietvaros spēka uzbrucējs laukumā vairs nedosies.

Kolinss šosezon aizvadīja tikai 11 spēles, visas sākot starta pieciniekā, un vidēji atzīmējās ar 7,0 punktiem un 6,3 atlēkušajām bumbām. Lielāko daļu sezonas viņš izlaida pēc kreisā pleca operācijas, bet atgriezās ierindā un devās uz Orlando burbuli.

Kolinss palīdzēja Portlendas "Trail Blazers" izcīnīt Rietumu konferences astoto vietu, tādējādi nopelnot dalību izslēgšanas spēlēs. Pirmās kārtas sērijā pret Losandželosas "Lakers" rezultāts ir neizšķirts 1-1. Kolinss nevienā no spēlēm nav piedalījies, savainojumā iedzīvojoties jau iepriekš.

"Trail Blazers" jau spēlē bez uzbrucēja Rodnija Huda, kuram sezona beigusies Ahilleja cīpslas savainojuma dēļ, cita uzbrucēja Trevora Arizas, kurš izvēlējās nedoties uz Orlando, un pirmajā kārtā draftētā uzbrucēja Nasira Litla.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...