Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sedīns izrauj "Canucks" uzvaru Čikāgā, "Capitals" pārtrauc Eliota uzvaru sēriju

Andrejs Siliņš

Sedīns izrauj "Canucks" uzvaru Čikāgā, "Capitals" pārtrauc Eliota uzvaru sēriju
Tīdžejs Ošī pārspēj Braienu Eliotu
Foto: AP/Scanpix

Pirmo zaudējumu pēc 11 uzvaru sērijas naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvoja Kalgari "Flames" vārtsargs Braiens Eliots, kura komanda ar rezultātu 2:4 izbraukumā atzina Vašingtonas "Capitals" pārākumu.

Austrumu konferences pastarīte Ņūdžersijas "Devils", pateicoties Džozefa Blandisi trešajiem vārtiem sezonā, pagarinājumā ar 3:2 apspēlēja spēcīgo Ņujorkas "Rangers". Ņujorkiešiem tas bija jau trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs, bet "Devils" pirmā uzvara pēdējās trīs cīņās.

Līgas līdere Vašingtonas "Capitals" ar 4:2 savā laukumā pieveica Kalgari "Flames", sagādājot "Flames" vārtsargam Braienam Eliotam pirmo zaudējumu pēc 11 uzvaru sērijas. Šis bija tikai otrais "Flames" zaudējums pēdējās 14 spēlēs, bet pirmais 31 gadu vecajam Eliotam pēc 11 uzvarām pēc kārtas, kas bija kluba rekords.

Tampabejas "Lightning", kas turpina cīņu par izslēgšanas turnīru, nespēja uzlabot savas izredzes, jo mājās ar 3:5 piekapās vienai no vājākajām šīs sezonas komandām Arizonas "Coyotes". Tampa ar 77 punktiem 72 spēlēs ir desmitajā vietā Austrumu konferencē, bet astotajā vietā esošajai Toronto iekrāts jau par četriem punktiem vairāk un vēl viena spēle rezervē.

Džefs Skiners guva divus vārtus, ļaujot Karolīnas "Hurricanes" no 2:3 vispirms panākt izlīdzinājumu otrās trešdaļas beigās, bet pēdējās trešdaļas beigu daļā izraut arī uzvaru pār Floridas "Panthers" - 4:3. 24 gadus vecais kanādietis guvis punktus jau astoņos mačos pēc kārtas, turklāt pēdējās trīs spēlēs izdevies gūt piecus vārtus, bet visā sezonā 28 vārti un 51 rezultativitātes punkts, kas ir labākie rādītāji komandā.

Sešu zaudējumu sēriju pārtrauca Vankūveras "Canucks", kas ar 5:4 pagarinājumā uzveica savas Rietumu konferences līdervienību Čikāgas "Blackhawks", kam tas bija pirmais zaudējums pēc piecu uzvaru sērijas. Uzvaras vārtus pagarinājumā, noslēdzot vairākumu, guva Daniels Sedīns.

NHL regulārā sezona, 22. marts

SpēleRezultāts
Bruins - Senators2:3
Sabres - Penguins1:3
Devils - Rangers3:2 P
Capitals - Flames4:2
Canadiens - Red Wings1:2 P
Lightning - Coyotes3:5
Panthers - Hurricanes3:4
Jets - Flyers3:2
Wild - Sharks3:2
Blackhawks - Canucks4:5 P
Avalanche - Blues2:4