Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" bez Biedriņa pārtrauc zaudējumu sēriju, uzvarot Ņūorleānā

Jānis Pārums

"Warriors" bez Biedriņa pārtrauc zaudējumu sēriju, uzvarot Ņūorleānā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī četru zaudējumu sēriju pārtrauca latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors", kas guva uzvaru Ņūorleānā. Biedriņš spēlē nepiedalījās.

Spēli "Warriors" iesāka ar izrāvienu 10:4, tomēr vēlāk iniciatīvu atdeva pretiniekiem, kas pārņēma vadību, tādejādi pirmo ceturksni viesi noslēdza iedzinēju lomā – 24:26. Otrajā ceturtdaļā spēle praktiski visu laiku ritēja punkts punktā – vadībā pabija te viena, te otra komanda, tomēr puslaika pārtraukumā "Warriors" devās ar viena punkta deficītu – 44:45.

Trešajā ceturksnī mājinieku pārsvars vienubrīd sasniedza septiņus punktus, bet "Warriors" atbildēja ar izrāvienu 9:0, atjaunojot vadību – 60:58. Vēlāk pēc Lī aktivitātēm viesi panāca pat +8 (73:65), bet ceturksni gan noslēdza tikai ar 75:72. Izšķirošajā ceturtdaļā "kareivji" ātri vien ieguva desmit punktu pārsvaru, ko itin prasmīgi nosargāja, spēlē izcīnot uzvaru ar 101:92. Tas bija pirmais "Warriors" panākums kopš maiņas darījuma, kurā komandu pameta viens no tās līderiem Monta Eliss.

Džekam triple double

Debitants Klejs Tompsons "Warriors" rindās atzīmējās ar 27 punktiem, savukārt Deivids Lī pievienoja 25 punktus un 11 atlēkušās bumbas. Andris Biedriņš cirkšņa savainojuma dēļ spēlē nepiedalījās. Zaudētāju rindās ar triple double atzīmējās Džarets Džeks - 17 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un 10 atlēkušās bumbas.

Gordona 45 punkti neglābj "Pistons"

Detroitas "Pistons" basketbolisti sīvā cīņā viesos ar 115:116 piekāpās Denveras "Nuggets". Viesi izgāza pirmo ceturtdaļu, kuru zaudēja ar 18:40, taču jau līdz puslaika pārtraukumam spēja lielāko daļu deficīta atspēlēt (57:62), bet pēc trešā ceturkšņa bija jau līdzsvars (91:91). Savukārt vēl minūti līdz spēles beigām "Pistons" bija četru punktu vadībā (115:111), taču neveiksmīgi aizvadīja pēdējās 60 sekundes. 5.6 sekundes pirms finālsirēnas Aflalo, neskatoties uz pārkāpumu guva divus punktus, sodu nerealizēja, taču pirmais pie atlēkušās bumbas bija Makgī, kurš trieca to grozā – 116:115.

Bens Gordons šajā spēlē "Pistons" rindās guva 45 punktus, taču nerealizēja pēdējo sekunžu metienu. Visā mačā Gordons otro reizi karjerā iemeta visus deviņus izpildītos tālmetienus. Tikai viņam un Letrelam Sprīvelam izdevās realizēt tik daudz tālmetienu bez kļūdām.

NBA spēļu rezultāti

KomandasRez.
Raptors – Bulls82:94
76ers – Knicks79:82
Magic – Suns103:93
Nets – Wizards89:108
Hawks – Cavaliers103:102P
Hornets – Warriors92:101
Thunder – Clippers114:91
Spurs – Timberwolves116:100
Nuggets – Pistons116:115
Mavericks – Lakers93:109

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-03-22 09:11, pirms 12 gadiem
Thompson negaidīti laba spēle. Skarbā patiesība, ka GW mest māk daudzi un nekautrējas to darīt. Nav Montas, atradīsies tādi kā Thompson. Interesanti bija vērot, ka debitants skrienot ātrajā nevis atdod piespēli brīvajam spēlētājam, bet gan apstājas un puļī trošaku. GW stilā..

  -1 [+] [-]

, 2012-03-22 09:12, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Bens Gordons, CptainJack, Nene
McGee...

  -2 [+] [-]

, 2012-03-22 09:43, pirms 12 gadiem
Jāsaka, ka jaunais Tylers varētu būt ideāls centrs priekš Kareivjiem. Lai gan undersized un bez pieredzes, viņam ir viens, tieši GW, ļoti būtisks pluss - viņš met pustālos (1/4 visi 3 metieni bija diezgan patāli pustālie)! Arī troikas it kā varot mest. Neskatoties uz to, vakar ir spēlējis ļoti maz - noskatījos 1/4 un jau pēc tās viņam bij 4p, 2 vai 3 rebi, 2 bloki, 8+ min (beigās 2p, 4r, 2blk, 15:42 min). Jāskatās, vai GW sāks viņu vairāk lietot arī kad Biedrs būs back, vai arī būs Jenkinsa variants - kad nav Curry, tad var pat iet starting-5 un spēlēt 20+ min, bet kad Curry ierindā, tad laimīgs ja tiek laukumā reizi 3-4 spēlēs uz pāris minūtēm.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-22 10:06, pirms 12 gadiem
eduards fināls rakstīja: Thompson negaidīti laba spēle. Skarbā patiesība, ka GW mest māk daudzi un nekautrējas to darīt. Nav Montas, atradīsies tādi kā Thompson. Interesanti bija vērot, ka debitants skrienot ātrajā nevis atdod piespēli brīvajam spēlētājam, bet gan apstājas un puļī trošaku. GW stilā..
Sliktie paradumi ātri pielīp!
Ja nopietni, tad spēlētājam jau neko nevar pārmest, ja treneris atļauj šādas LJBL style vaļības... domāju, ka lielākā daļa treneru pēc šāda gājiena uzreiz spēlētāju norautu malā, izlamātu un laukumā vairs nelaistu, bet ne jau GSW, kur šādi gājieni ir klasika. Sezonas sākumā Thompson likās kā patīkama pārmaiņa pēc Elisa un Karija skrien un met, jo ik pa laikam mēdza atdot labas piespēles, kur abi mazie pirdēji būtu lādējuši pa grozu, bet, kā jau teicu – sliktās lietas jau ātri samācās... tas tā - manas pārdomas par šo epizodi.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-22 10:35, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: Sliktie paradumi ātri pielīp!
Ja nopietni, tad spēlētājam jau neko nevar pārmest, ja treneris atļauj šādas LJBL style vaļības... domāju, ka lielākā daļa treneru pēc šāda gājiena uzreiz spēlētāju norautu malā, izlamātu un laukumā vairs nelaistu, bet ne jau GSW, kur šādi gājieni ir klasika. Sezonas sākumā Thompson likās kā patīkama pārmaiņa pēc Elisa un Karija skrien un met, jo ik pa laikam mēdza atdot labas piespēles, kur abi mazie pirdēji būtu lādējuši pa grozu, bet, kā jau teicu – sliktās lietas jau ātri samācās... tas tā - manas pārdomas par šo epizodi.
Tā diemžēl ir...un procents ar no tā smagi cieš.....vismaz met labāk kā Robinsons - brīžiem šķiet, ka viņam no rokas no pakaļgala aug jo daži metieni tiešām izskatās tīri uz labu laimi vairoga virzienā.

  -2 [+] [-]

, 2012-03-22 10:36, pirms 12 gadiem
eduards fināls rakstīja: Thompson negaidīti laba spēle. Skarbā patiesība, ka GW mest māk daudzi un nekautrējas to darīt. Nav Montas, atradīsies tādi kā Thompson. Interesanti bija vērot, ka debitants skrienot ātrajā nevis atdod piespēli brīvajam spēlētājam, bet gan apstājas un puļī trošaku. GW stilā..
Piekrītu - laba spēle, jo fg% nav zem 40%!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-22 10:43, pirms 12 gadiem
Laikam bija jāizdomā AB traumu,lai vismaz kādu uzvaru dabūtu!

     [+] [-]

, 2012-03-22 11:01, pirms 12 gadiem
Dazs labs te baigi paarsteigts pa Tompsona speeli!!?Taapeec jau arii aizmainiija Montu,ka lielas ceriibas uz shuuteri.Sezonas saakumaa pirmajaas kaadaas 10 speelees vinam ne iipasi gaaja,bet tagad peedeejaa laikaa jau kaadu laiku pirms montas aizmainiisanas un tagad peec rukijs saak ataisnot ceriibas!Nu tie kas skataas gw speeles da paveerojiet vina metienu!Viens no labaakajiem taa saucamajiem stroke..Sezonas saakumaa kaa es pirmaas reizes redzeeju vinu iezvidzinot trojkaspieveersu uzmaniibu metienam.Atgaadina Reja Alena un Redzija Millera metienu.Vairaak gan atgaadina redziju speeles stils un bezbailiiba un paarlieciiba metienaa!Redzees kas no vina sanaaks jo reaali jau vins ir liidzvainiigs tajaa,ka Monta ir promJau tuuvaakajaa naakotnee vins buus pretinieku bieds no 3 punktu metienu liinijas!Nu bet jaastraadaa arii pie paareejaas speeles,lai buudu riktiigs lietaskoks nevis tikai trojku zvidzinaataajs!Ja pareiz atceros vina sencis agraak speeleeja leikeros vai tik nebija 1 overall piks!!Vai bija baigi augsts-slinkums ieguuglot daudz laika aiznem veselu minuutiTalants geenos.Nu,bet kareivjiem vajadzees no vina labu speeli jau naakamgad un jau no sezonas saakuma!Ja nee tad aizmainiis ap trade deadlinePret Luuku Waltonu

     [+] [-]

, 2012-03-22 12:57, pirms 12 gadiem
Daumants666 rakstīja: Dazs labs te baigi paarsteigts pa Tompsona speeli!!?Taapeec jau arii aizmainiija Montu,ka lielas ceriibas uz shuuteri.Sezonas saakumaa pirmajaas kaadaas 10 speelees vinam ne iipasi gaaja,bet tagad peedeejaa laikaa jau kaadu laiku pirms montas aizmainiisanas un tagad peec rukijs saak ataisnot ceriibas!Nu tie kas skataas gw speeles da paveerojiet vina metienu!Viens no labaakajiem taa saucamajiem stroke..Sezonas saakumaa kaa es pirmaas reizes redzeeju vinu iezvidzinot trojkaspieveersu uzmaniibu metienam.Atgaadina Reja Alena un Redzija Millera metienu.Vairaak gan atgaadina redziju speeles stils un bezbailiiba un paarlieciiba metienaa!Redzees kas no vina sanaaks jo reaali jau vins ir liidzvainiigs tajaa,ka Monta ir promJau tuuvaakajaa naakotnee vins buus pretinieku bieds no 3 punktu metienu liinijas!Nu bet jaastraadaa arii pie paareejaas speeles,lai buudu riktiigs lietaskoks nevis tikai trojku zvidzinaataajs!Ja pareiz atceros vina sencis agraak speeleeja leikeros vai tik nebija 1 overall piks!!Vai bija baigi augsts-slinkums ieguuglot daudz laika aiznem veselu minuutiTalants geenos.Nu,bet kareivjiem vajadzees no vina labu speeli jau naakamgad un jau no sezonas saakuma!Ja nee tad aizmainiis ap trade deadlinePret Luuku Waltonu
Acis iet konusā lasot.

     [+] [-]

, 2012-03-22 13:52, pirms 12 gadiem
Daumants666 rakstīja: Dazs labs te baigi paarsteigts pa Tompsona speeli!!?Taapeec jau arii aizmainiija Montu,ka lielas ceriibas uz shuuteri.Sezonas saakumaa pirmajaas kaadaas 10 speelees vinam ne iipasi gaaja,bet tagad peedeejaa laikaa jau kaadu laiku pirms montas aizmainiisanas un tagad peec rukijs saak ataisnot ceriibas!Nu tie kas skataas gw speeles da paveerojiet vina metienu!Viens no labaakajiem taa saucamajiem stroke..Sezonas saakumaa kaa es pirmaas reizes redzeeju vinu iezvidzinot trojkaspieveersu uzmaniibu metienam.Atgaadina Reja Alena un Redzija Millera metienu.Vairaak gan atgaadina redziju speeles stils un bezbailiiba un paarlieciiba metienaa!Redzees kas no vina sanaaks jo reaali jau vins ir liidzvainiigs tajaa,ka Monta ir promJau tuuvaakajaa naakotnee vins buus pretinieku bieds no 3 punktu metienu liinijas!Nu bet jaastraadaa arii pie paareejaas speeles,lai buudu riktiigs lietaskoks nevis tikai trojku zvidzinaataajs!Ja pareiz atceros vina sencis agraak speeleeja leikeros vai tik nebija 1 overall piks!!Vai bija baigi augsts-slinkums ieguuglot daudz laika aiznem veselu minuutiTalants geenos.Nu,bet kareivjiem vajadzees no vina labu speeli jau naakamgad un jau no sezonas saakuma!Ja nee tad aizmainiis ap trade deadlinePret Luuku Waltonu
Mychal Thompson, vinjsh laikam ir tas kas LAL areenaa sauc speeleetaaju vaardus.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 14:03, pirms 12 gadiem
Interesanti, ka Fishers izveeleejies 37 numuro jo tas apziimee vinja vecumu

  +1 [+] [-]

, 2012-03-22 14:25, pirms 12 gadiem
xero rakstīja: Acis iet konusā lasot.
Traki

     [+] [-]

, 2012-03-22 14:25, pirms 12 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: Interesanti, ka Fishers izveeleejies 37 numuro jo tas apziimee vinja vecumu
Vinam ta4u 57!!

     [+] [-]

, 2012-03-22 14:27, pirms 12 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: Mychal Thompson, vinjsh laikam ir tas kas LAL areenaa sauc speeleetaaju vaardus.
Nee nee vins Steipl centraa kops 2006.g. par apkopeeju straadaa

  -1 [+] [-]

, 2012-03-22 15:09, pirms 12 gadiem
Īstenībā patīk Nate Robinson spēle. Vēl jaunais thompsons. Sāk ar vien vairāk simpatizēt šī komanda. Un ticu arī, ka GW beidzot aizies tā lieta.

     [+] [-]

, 2012-03-22 15:45, pirms 12 gadiem
Sessions izskatās, ka sāk iespēlēties, 17pts un 9ast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-22 16:53, pirms 12 gadiem
Daumants666 rakstīja: Nee nee vins Steipl centraa kops 2006.g. par apkopeeju straadaa
kur ir Steipl centrs?

     [+] [-]

, 2012-03-22 17:25, pirms 12 gadiem
LA areena staple centre

     [+] [-]

, 2012-03-22 17:26, pirms 12 gadiem
Var jau buut,ka vins sauc speeleetaaju vaardus,bet ar slotu rokaas

     [+] [-]

, 2012-03-22 18:33, pirms 12 gadiem
Mychal is currently employed as the Lakers radio color commentator.