Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rubio un Minesota mēģinās pagarināt "Thunder" triju zaudējumu sēriju

Rubio un Minesota mēģinās pagarināt "Thunder" triju zaudējumu sēriju
"Thunder" basketbolisti Seržs Ibaka, Kevins Durants un Rasels Vestbruks
Foto: AP/Scanpix

Šonakt plkst. 3.00 pēc Latvija laika Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārajā turnīrā notiks spēle Oklahomsitijā, "Chesapeake Energy" arēnā, kur vietējā "Thunder" vienība mērosies spēkiem ar Rikija Rubio pārstāvēto Minesotas "Timberwolves". Šī būs trešā no četrām abu vienību cīņām šīs sezonas regulārajā turnīrā.

Oklahomsitijas "Thunder" (bilance 39-15, 2.vieta Rietumos) vienība pēdējo reizi regulārajā turnīrā četrās spēlēs pēc kārtas zaudēja pirmajā sezonā, kad Kevins Durants un Rasels Vestbruks apvienoja spēkus. Tas notika 2008./2009.gada sezonā, kura Vestbrukam bija pirmā, bet Durantam - otrā sezona līgā. Nu komanda mēģinās neatkārtot šādu neveiksmju sēriju, šonakt cenšoties pārspēt Minesotas "Timberwolves" (20-31, 12.v. Rietumos). Oklahomsitijas klubs "Timberwolves" vienību ir pieveicis 13 no 14 pēdējiem savstarpējiem dueļiem.

Trešo zaudējumu tikpat spēlēs "Thunder" piedzīvoja trešdien, kad ar 119:122 tika atzīts Hjūstonas "Rockets" pārākums. "Rockets" līderis, bijušais "OKC" spēlētājs Džeimss Hārdens bija neapturams, gūdams 46 punktus. Oklahomsitijas vienība pamanījās ielaist 66 punktus spēles otrajā puslaikā, kas ir netipiski daudz Rietumu konferences vicelīderei.

Trešdienas zaudējumā "Thunder" ļāva pretinieku komandai metienus no spēles realizēt ar 47,6% precizitāti, bet kopumā zaudējumu sērijas laikā pretiniekiem Oklahomsitijas basketbolisti ļauj realizēt 47,6% no izmestajiem metieniem. Pret "Rockets" Skota Bruksa vadītajai vienībai uzvaru neizdevās izcīnīt ne par spīti Duranta iekrātajam "triple-duoble" (16 punkti, 12 atlēkušās bumbas, 11 rezultatīvas piespēles), ne arī par spīti aizsargu Vestbruka un Tabo Sefološas kopā gūtajiem 56 punktiem (katrs guva pa 28). Jāatzīmē arī fakts, ka Durants un Vestbruks kopā pieļāva 12 no komandas visa mača laikā pieļautajām 22 kļūdām.

"Thunder" savā laukumā pret Rietumu konferences vienībām nav zaudējusi jau 16 spēlēs pēc kārtas. Komandas vadība cer, ka 17 uzvaru pēc kārtas palīdzēs izcīnīt centrs Kendriks Pērkinss, kurš trešdienas spēlē pret Hjūstonu nepiedalījās ceļgala savainojuma dēļ. Tas, vai Pērkinss izies laukuma pret "Timberwolves", tiks izlemts īsi pirms mača.

Minesotas vienība trešdien, pateicoties iespaidīgajam centra Nikola Pekoviča "double-double" (27 punkti, 18 atlēkušās bumbas), savā laukumā ar 94:87 spēja pieveikt Filadelfijas "76ers". Pekovičam tas bija sestais "double-double" pēdējās septiņās spēlēs. 2012.gada 20.decembra spēlē "Timberwolves" centra spēlētājs guva 24 punktus un izcīnīja 10 bumbas zem groziem, palīdzot savai komandai ar 99:93 pieveikt "Thunder". Pirms tās cīņas Minesotas vienība bija zaudējusi Oklahomsitijai 12 spēlēs pēc kārtas. Savukārt 9.janvāra mačā Durants un Vestbruks kopā guva 49 punktus, un "Thunder" pārliecinoši ar 106:84 apspēlēja minesotiešus.

Oklahomsitijas vienībai gaidāmajā spēlē aizsardzībā būs īpaši jāpieskata otrgadnieks Deriks Viljamss, kurš pēdējos divos mačos kopumā guvis 41 punktu un izcīnījis 24 atlēkušās bumbas. Šosezon divās spēlēs pret "Thunder" Minesotas atlētiskais uzbrucējs kopumā guvis tikai 16 punktus un iekrājis 12 atlēkušās bumbas, taču tas izskaidrojums ar viņa mazo spēles laiku abu vienību šīs sezonas pirmajā duelī, kad Viljamss laukumā pavadīja tikai piecas minūtes. Rikijs Rubio, kurš Viljamsu un citus komandas biedrus regulāri apgādā ar precīzām piespēlēm, trešdienas spēlē pret "76ers" iekrāja sešas rezultatīvas piespēles, taču pieļāva arī tikpat kļūdas. Šīs nakts spēlē viņu gaida grūta cīņa, jo būs jāspēkojas ar fiziski spēcīgo un atlētisko "Thunder" saspēles vadītāju Vestbruku.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 30

  • 14


  +4 [+] [-]

, 2013-02-22 20:40, pirms 11 gadiem
Kã tad,ja Minesota uzvarês,nobučošu sev pakaĺu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-22 22:52, pirms 11 gadiem
a nesanāks