Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kaprizovam hat-trick "Wild" uzvarā, Ruā debijā pārtrauc "Islanders" zaudējumu sēriju

Agris Suveizda

Kaprizovam hat-trick "Wild" uzvarā, Ruā debijā pārtrauc "Islanders" zaudējumu sēriju
Patriks Ruā. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt uzvaras svinēja Otavas "Senators", Minesotas "Wild", Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Ņujorkas "Rangers" un Toronto "Maple Leafs" komandas.

• Minesotas "Wild" pēdējās 11 minūtēs guva trīs vārtus (divus – tukšos) un ar 5:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes", kas viesus nomētāja ar 42:19. Ar hat-trick izcēlās Kirils Kaprizovs, Jūelam Ēriksonam-Ēkam trīs (1+2) punkti un pozitīva lietderība +4, bet Filips Gustavsons atvairīja 40 metienus.

• Otavas "Senators" no 1:3 Filadelfijā panāca 5:3 – divi vārti Timam Šticlem, bet visos "Flyers" vārtos piedalījās aizsargs Jegors Zamula (2+1) un Džoels Ferebī (1+2).

• Divu vārtu deficītu izbraukumā atspēlēja arī Ņujorkas "Rangers", kas ar 5:2 līksmoja Anaheimā. Krisam Kraideram vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet abus "Ducks" vārtus pēc Lēo Kārlsona un Troja Terija piespēlēm guva Edams Henrīks.

• Toronto "Maple Leafs" viesos ar 3:1 pieveica Sietlas "Kraken". Vēl vienus vārtus guva līgas labākais snaiperis Ostons Metjūzs (44 spēlēs 38+18 punkti), kurš par pieciem vārtiem atrāvies no Floridas līdera Sema Rainhārta (33+24).

• Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Ņujorkas "Islanders", kas atspēlējās un pagarinājumā pārspēja Dalasas "Stars" (3:2), kas mājiniekus nomētāja ar 42:28. Pie "Islanders" stūres debitēja jaunais galvenais treneris Patriks Ruā.

• Detroitas "Red Wings" mājās atspēlējās un pārspēja Tampabejas "Lightning" (2:1), pārtraucot viesu četru uzvaru sēriju.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Flyers – Senators3:5
Hurricanes – Wild2:5
Red Wings – Lightning2:1
Islanders – Stars3:2 P
Ducks – Rangers2:5
Kraken – Maple Leafs1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2024-01-22 14:34, pirms 4 mēnešiem
Kāpēc vajag rakstīt un izcelt vatņikus?