Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņš un "Warriors" pārspēj Grifinu un "Clippers"

Rolands Eliņš

Biedriņš un "Warriors" pārspēj Grifinu un "Clippers"
Andris Biedriņš aizsardzībā pret Bleiku Grifinu
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā Basketbola asociācijā tika aizvadītas deviņas spēles, vienā no tām patīkamu un varbūt nedaudz negaidītu uzvaru guva Goldensteitas "Warriors" vienība, kura uzvarēja Losandželosas "Clippers" (106:99). Andris Biedriņš šajā spēlē punktus gan neguva. Zaudējumu piedzīvojusi arī otra Losandželosas komanda "Lakers", kas atzina Čikāgas "Bulls" pārākumu (83:95).

Latviešu basketbolista Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” vienība šonakt tikās ar vienu no šīs sezonas spēcīgākajām komandām Losandželosas „Clippers”. „Warriors” sastāvā atkal bija redzams Deivids Lī, kurš izlaida iepriekšējo spēli, bet Losandželosas komandas ierindā otro spēli pēc ceļgala savainojuma aizvadīja Kriss Pols.

Taču izskatījās, ka vismaz šodien Polu vēl ierobežo viņa ceļgals, jo viņš gan ne pārāk aktīvi un precīzi uzbruka grozam (1/7, četri punkti),, gan regulāri atpalika ātrumā no „Warriors” saspēles vadītājiem Karijam un Džekam, kas nav pati ierastākā parādība NBA. Tiesa, spēles sākumā Pola nedienas ar uzviju kompensēja Bleiks Grifins, kurš līdz trešās ceturtdaļas vidum bija guvis 20 punktus (9/11), kā arī iedzinis piezīmju problēmā „Warriors” garos spēlētājus Lī un Festusu Ezili.

Brīdī, kad ceturto piezīmi saņēma Lī, laukumā tika sūtīts Andris Biedriņš (spēli Andris, kā ierasts, uzsāka no rezervistu soliņa, laukumā pirmoreiz dodoties pirmās ceturtdaļas vidū), kuram tika dots uzdevums segt Bleiku Grifinu, un vai nu Biedriņa nopelns vai kā cita, taču Grifins punktus trešajā ceturtdaļā vairs neguva.

Šajā laikā „Warriors” bija izvirzījušies vadībā ar 67:60, taču „Clippers” ar četru minūšu spurtu visu apgrieza kājām gaisā un ceturto ceturtdaļu uzsāka jau ar septiņu punktu pārsvaru (80:73), par ko lielā mērā atbildīgi bija Džamals Kroufords un Karons Batlers, kuri šī izrāviena laikā kopā guva 16 punktus.

Spēles noslēdzošo daļu „Warriors” jau atkal aizvadīja bez Biedriņa laukumā, pat neskatoties uz to, ka Deivids Lī saņēma piekto piezīmi jau deviņas minūtes pirms spēles beigām. Taču „Warriors” rindās uzplauka Džarets Džeks, kurš pēdējā ceturtdaļā guva 10 punktus, kas ļāva Goldensteitas vienībai pārspēt vienu no daudzpusīgākajām NBA komandām ar rezultātu 106:99.

Andris Biedriņš laukumā pavadīja 15 minūtes, grozam ar metienu neuzbruka, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un pa reizei bloķēja pretinieku (Meta Bārnsa) metienu un pārtvēra piespēli. Viņam esot laukumā, komanda guva par trim punktiem mazāk kā pretinieki.

Rezultatīvākais „Warriors” vienībā ar 28 punktiem un sešiem precīziem tālmetieniem bija Stefans Karijs, bet ne pārāk tālu no triple-double bija Bleiks Grifins, kurš guva 28 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles (nekur gan nav paslēpjamas arī viņa piecas pieļautās kļūdas).

Rītdien „Warriors” komandai ir brīvdiena, taču Losandželosas „Clippers” noskaidros attiecības ar savu konkurenti cīņā par pirmo vietu līgā Oklahomas „Thunder”.Spēles sākums 5.30 pēc Latvijas laika.

"Bulls" ceturtajā ceturtdaļā atbruņo "Lakers"

Arvien straujāk sāk ļodzīties „Lakers” galvenā trenera Maika D`Antoni krēsls, ar kuru sezonas sākumā tika parakstīts līgums uz veselām četrām sezonām. Lai arī Kobe Braients paškritiski ir norādījis uz savu vainu komandas vājajā sniegumā, šodien piedzīvots jau sestais zaudējums izbraukumā pēc kārtas, un trenerim tas nu nekādi neglaimo.

Šodien „Lakers” atzina Čikāgas „Bulls” pārākumu (83:95), kuru rindās viena no sezonas veiksmīgākajām spēlēm izvērtās viņu saspēles vadītājam Kirkam Hainriham, kurš guva 22 punktus (9/11 metienos no spēles) un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles. Ar 15 punktiem uzvaru kaldināt palīdzēja Marko Belinelli, bet Žoakims Noā, lai arī Dvaita Hovarda dēļ diezgan strauji savāca piezīmes, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un bloķējas sešus pretinieku metienus.

Čikāgas komanda savu uzvaru nodrošināja ceturtās ceturtdaļas vidū, kad veica izrāvienu 18:4 un nosedza Kobi Braientu, kurš bija neprecīzs deviņos no saviem pēdējiem 10 metieniem pa grozu (kopā 7/22, 16 punkti). Savu nākamo spēli „Lakers” aizvadīs aizparīt, kad Memfisā spēkosies ar Pau Gazola jaunāko brālis Marku un „Grizzlies” vienību.

Klusā okeāna divīzija

V.KomandaU-V%
1.Losandželosas „Clippers”32-10.762
2.Goldensteitas „Warriors”25-15.625
3.Losandželosas „Lakers”17-24.415
4.Sakramento „Kings”16-26.381
5.Fīniksas „Suns”13-28.317

Ņujorkas derbijā šoreiz pārāki "Nets"

Bruklinas „Nets”, lai arī ne pārāk tālā, bet tomēr izbraukumā sacentās ar Ņujorkas „Knicks” vienību. Spēle izvērtās pietiekami sīva un saspringta, lai apmierinātu „Madison Square Garden” līdzjutēju sirdis, tiesa, par gala iznākumu gan nez vai viņi pārāk priecājās, jo Džo Džonsona pustālais metiens 22 sekundes pirms mača beigām izrādījās „Nets” uzvaru nesošs. „Knicks” gan vēl bija iespēja ko mainīt, kad no soda metienu līnijas kļūdījās Derons Viljamss, pārtraucot savu 52 precīzo soda metienu sēriju, taču Dž. R. Smita pēdējais tālmetiens bija neprecīzs, un spēle noslēdzās ar rezultātu 88:85 „Nets” labā.

Džo Džonsons šajā spēlē guva 25 punktus, bet 12 rezultatīvas piespēles izdarīja Derons Viljamss. Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Karmelo Entonijs, kurš gan aizmeta garām visus savus sešus metienus izšķirošajā, ceturtajā ceturtdaļā. Šīs spēles rezultāts gan vietu sadalījumu Austrumu konferencē vēl nemaina, taču „Knicks” pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem ir niecīgs.

Austrumu konference

V.KomandaU-V%
1.Miami „Heat”26-12.684
2.Ņujorkas „Knicks”25-14.641
3.Indianas „Pacers”26-16.619
4.Bruklinas „Nets”25-16610
5.Čikāgas „Bulls”24-16.600
6.Atlantas „Hawks”23-18.561

Īsumā citās spēlēs

Portlendas „Trail Blazer” līdzjutēju sirdis šonakt salauza Džordans Kroufords, kurš spēlē Portlendā realizēja pēdējās sekundes tālmetienu, atnesot uzvaru Vašingtonas „Wizards” komandai ar rezultātu 98:95. „Trail Blazers” sastāvā savas karjeras pirmo triple-double guva Nikolā Batums (12 punkti, 11 rez. p., 10 atl.b.).

Savukārt sev cienīgu pretinieku joprojām meklē Tims Dankans un Sanantonio „Spurs”, kuri šonakt izcīnījuši piekto uzvaru pēc kārtas. Šoreiz viņiem piekāpās Filadelfijas „76ers” vienība (90:85), bet 36 gadus vecais Tims Dankans guva 24 punktus un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas, turklāt izdarīja arī piecas rezultatīvas piespēles.

Bet Atlantā uzvaru izcīnījusi vietējā „Hawks” vienība, kura pārspēja (104:96) Minesotas „Timberwolves” komandu (vai vismaz to, kas palicis pāri pēc neskaitāmajiem savainojumiem). Sezonas rezultatīvāko spēli aizvadīja Els Horfords, kurš uzvarētāju sastāvā guva 28 punktus.

Martina Lutera Kinga dienas pašās agrākajās spēlēs "Pacers" uzvar pēdējā sekundē, "Hornets" tiek...

21.janvāra spēlu rezultāti NBA

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Pacers-Grizzlies82:81Vests 14` Elingtons 17`
Kings-Hornets105:114Kazinss 29` Andersons 27`
Rockets-Bobcats100:94Hārdens 29` Volkers 35`
Timberwolves-Hawks96:104Viljamss 17` Horfords 28`
Nets-Knicks88:85Džonsons 25` Entonijs 29`
Clippers-Warriors99:106Grifins 26` Karijs 28`
Spurs-76ers90:85Dankans 24` Tērners 18`
Lakers-Bulls83:95Nešs 18` Hainrihs 22`
Wizards-Trail Blazers98:95Nene 24` Lillards 18`

izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

1 2 66 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2013-01-22 08:25, pirms 11 gadiem
Man liekas LA netiks pat play off
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Bobby Orr

  +6 [+] [-]

, 2013-01-22 08:49, pirms 11 gadiem
Kad atgriezisies Boguts AB var meklet jaunu klubu, jo tris centri ir pa daudz jebkura nba komanda... Kur nu vel warriors, kuri biezi vien vispar bez centra praktiski visu speli nospele.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 09:11, pirms 11 gadiem
un vai nu Biedriņa nopelns vai kā cita, taču Grifins punktus trešajā ceturtdaļā vairs neguva.

Redzams, ka autors "seko" lidz Biedrina sniegumam
Biedrins speleja labi, savu darbu padarija, nesaprotu kapec prieksroku dod Ēzelim. Ja nu vienigi nepatik Biedrina bailes no bumbas uzburkuma, bet kopuma ir ok. Pret Biedrinu pat nosvilpa piezimi, par kuru pat komentetaji bija parsteigti, sakot, ka tiesnesis ir labs, bet soreiz piezimi "izzida" no pirksta
Piekritu rekativajam, ka Biedrinam vaajdzetu meklet jaunu komandu. Sis treneris tik mak ar sirupu laistities, ta vieta, lai lautu Biedrinam nospelet vismaz 30 minutes un paskatities, ka chalim vel ir ieksa.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 09:21, pirms 11 gadiem
Pizonis rakstīja: un vai nu Biedriņa nopelns vai kā cita, taču Grifins punktus trešajā ceturtdaļā vairs neguva.

Redzams, ka autors "seko" lidz Biedrina sniegumam
Biedrins speleja labi, savu darbu padarija, nesaprotu kapec prieksroku dod Ēzelim. Ja nu vienigi nepatik Biedrina bailes no bumbas uzburkuma, bet kopuma ir ok. Pret Biedrinu pat nosvilpa piezimi, par kuru pat komentetaji bija parsteigti, sakot, ka tiesnesis ir labs, bet soreiz piezimi "izzida" no pirksta
Piekritu rekativajam, ka Biedrinam vaajdzetu meklet jaunu komandu. Sis treneris tik mak ar sirupu laistities, ta vieta, lai lautu Biedrinam nospelet vismaz 30 minutes un paskatities, ka chalim vel ir ieksa.
j
Tev neliekas, ka trenerim varbūt jau apnika dot iespējas AB iepriekšējos gadus? Kāpēc tā vietā neiespēlēt jaunu C ar skatu uz nākotni? It sevišķi, ja komanda uzvar šā vai tā.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 09:37, pirms 11 gadiem
Kas tad Kobem notika? 40+ minūtes un 16 punkti tikai???

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 09:44, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: j
Tev neliekas, ka trenerim varbūt jau apnika dot iespējas AB iepriekšējos gadus? Kāpēc tā vietā neiespēlēt jaunu C ar skatu uz nākotni? It sevišķi, ja komanda uzvar šā vai tā.
Ne, neliekas. Ja ir apnicis, lai amneste. Bet nav jega metaties ar komplimentiem, ja spelet tapat nelauj. Tagad, pat aklajam ir redzams, ka vins grib un var spelet. Un tiesi pateicoties GSW, Biedrins sacis baidities no bumbas. Atceros, ka vins teica, ka grib uztrenet pustalos u.t.t ta vieta vinam uztreneta bijiba pret bumbu. Tas ir normali?

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 09:47, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Kas tad Kobem notika? 40+ minūtes un 16 punkti tikai???
7/22

     [+] [-]

, 2013-01-22 09:54, pirms 11 gadiem
ar tāāāādu augumu 15min un 2 rebi... :/

     [+] [-]

, 2013-01-22 09:57, pirms 11 gadiem
gaidām video par čali,kurš baidās mest pa grozu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 10:17, pirms 11 gadiem
es ar skatijos spēli(beidzot). biedrs pat rokas nepastiepj lai paprasītu bumbu uzbrukumā, tikai stāv blakus pretinieku centram, ai stāv pat aiz viņa aizsardzībā gan noderīgs- izsita no ritma grifinu 3/4aļā, bloks atkal smukais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-01-22 10:26, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Kas tad Kobem notika? 40+ minūtes un 16 punkti tikai???
ar pārliecību un šarmu vien ir par maz, lai katrā spēlē salādētu 30+, pie tam vēl ar augstu precizitāti. te nu būs "atmaksājusies" D'Antona taktika - jau sezonas pirmajā pusē nodzīt Kobi tā, ka ap Zvaigžņu spēli viņu kā vecu kleperi lietderīgāk būs nošaut... skumīgi pat skatīties un to, kas šobrīd notiek ar Lakers.
labs pretstats šajā ziņā ir Dankans, kurš tiek pietiekami saudzēts, līdz ar to arī sniegums ir, maigi izsakoties, izcils.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 10:29, pirms 11 gadiem
kad andza pedejo reiz iemeta kādu punktu?

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 10:30, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: ar pārliecību un šarmu vien ir par maz, lai katrā spēlē salādētu 30+, pie tam vēl ar augstu precizitāti. te nu būs "atmaksājusies" D'Antona taktika - jau sezonas pirmajā pusē nodzīt Kobi tā, ka ap Zvaigžņu spēli viņu kā vecu kleperi lietderīgāk būs nošaut... skumīgi pat skatīties un to, kas šobrīd notiek ar Lakers.
labs pretstats šajā ziņā ir Dankans, kurš tiek pietiekami saudzēts, līdz ar to arī sniegums ir, maigi izsakoties, izcils.
Nu jo ātrāk GM atzīs savas kļūdas, jo labāk..
Bet D'Antoni sistēma šai koamndā noteikti nestrādā un nestrādās, kādfam tur ir jāpiekāpjas/jānotinas.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 10:32, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Kas tad Kobem notika? 40+ minūtes un 16 punkti tikai???
Vakar šeit ielika drausmīgi tulkotu pēc spēles interviju ar Kobi, kurā viņš vainu par sezonu uzņēmās uz sevi, bet intervijas galvenā rindkopa bija vnk rupji kļūdaini iztulkota.

SC versija:

Tāpat ''Lakers'' superzvaigzne intervijā deva signālus komandas menedžmentam, sacīdams: ''Ja vien viņi [komandas menedžments] nepaveiks neko, kas saistīts ar spēlētāju sastāva uzlabošanu, man vienkārši būs jāturpina iet laukumā un darīt savs darbs. Ja paliksim ar šo sastāvu, tad es nevaru meklēt attaisnojumus. Vienkārši jāstrādā.''

Un orģinālversija:

"Unless they’re going to do something roster-wise, I got to continue to push through it"

Nav pat tuvu tā doma! Bērziņam fuj par nepareizu tulkojumu.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 10:34, pirms 11 gadiem
Īsāk sakot, Kobes metienu realizācijas % kritums ir dēļ noguruma. No tās pašas intervijas:

“I’ve just got to rest my legs,” he said, via the Associated Press. “My legs are a little tired. My shots are just short. That’s on me. I’ll take this loss on me, gladly. There were a lot of easy shots, a lot of them, that I should have put down.

“My offense was sub-par in terms of missing easy shots,” he said. “I’ve got to do a better job of putting that ball in the hole when the opportunity presents itself.”

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 10:45, pirms 11 gadiem
Diemžēl tam nevajadzētu būt pārsteigumam. Kobe spēlē savu 16 sezonu NBA, klāt vēl jāskaita tas, ka viņa veselība šobrīd nav uz 100% un tas, ka viņš tiek dzīts 40 minūtes katru spēli. Ne velti Spurs Pops taupa savus līderus, lai izvairītos tieši no tā, kur tagad ir Lakers. Ja vēl kāds spētu regulāri gūt punktus, tad Kobem nevajadzētu uzbrukt pašam tik bieži kā viņš to dara tagad + nebūtu jāspēlē 40 min katru spēli. Gasolam un Hovardam ir jāsāk mest iekšā. Sevišķi Hovardam, bet es nevaru iedomāties kā spēlētājs, kurš veiksmes gadījumā realizē katru otro soda metienu var būt regulārs drauds uzbrukumā.

4. līgā pēc nospēlētajām minūtēm?! Tā taču ir (ievietot pieaugušajiem domātu filmu žanru, kura nosaukumu SC uzskata par cenzējamu)! Pirmajā 10niekā bez viņa ir tikai spēlētāji līdz 27 gadiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 10:48, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu jo ātrāk GM atzīs savas kļūdas, jo labāk..
Bet D'Antoni sistēma šai koamndā noteikti nestrādā un nestrādās, kādfam tur ir jāpiekāpjas/jānotinas.
vienīgā iespēja kā kko tur var mainīt - aizsūtīt šo zinu uz Mitchell.Kupchak@lakers.com un pielikt cc Jerry.Buss@lakers.com

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 10:51, pirms 11 gadiem
Pizonis rakstīja: Ne, neliekas. Ja ir apnicis, lai amneste. Bet nav jega metaties ar komplimentiem, ja spelet tapat nelauj. Tagad, pat aklajam ir redzams, ka vins grib un var spelet. Un tiesi pateicoties GSW, Biedrins sacis baidities no bumbas. Atceros, ka vins teica, ka grib uztrenet pustalos u.t.t ta vieta vinam uztreneta bijiba pret bumbu. Tas ir normali?
Tieši pateicoties GSW Biedriņš pelna 9M sezonā, un ir šāda līmeņa spēlētājs. Viņa laiks ir aizgājis, ir jānotiek vairākām lietām, lai AB tiktu dotas atkal 20+ minūtes laukumā Warriors komandā.
Amnestēt Biedriņu nevar, jo amnestija tika izmantota jau pagāšsezon par Belu. Un aizmainīt AB varēs vienīgi nākamsezon, vai arī šosezon kopa ar kādu ļoti labu spēlētāju vai labu jauno.

Ir jāsaprot lietas, nevis akli jāfano. Biedriņš ir vainīgs pie tā, ka met soda metienus slikti, un arī vainīģs pie sava psiholoģiskā stāvokļa. Tu domā, ka komandā visi uz viņu rāda ar pirkstiem un smejas par viņu? Kāda ir komandas vaina AB situācijā. Viņam Nelsons piedāvāja mainīt metiena tehniku, bet redz zvaigznei tas licies apkaunojoši. Vaina ir pašā nevis komandā. Un nekas vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 10:57, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu jo ātrāk GM atzīs savas kļūdas, jo labāk..
Bet D'Antoni sistēma šai koamndā noteikti nestrādā un nestrādās, kādfam tur ir jāpiekāpjas/jānotinas.
Cīnoties par varu un ietekmi savas kļūdas atzīt nav izdevīgi.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:07, pirms 11 gadiem
Varbūt, kad kritizējam autora tulkojumu, varbūt tomēr jēdzīgāk būtu uzreiz piedāvāt savējo,nevis prosta copy paste oriģinālversiju? Skatos,diezgan bieži sc komentos kāds ko pakritizē tulkošanas sakarā,bet tikai retajam ir iekšas piedāvāt savējo pretī.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:09, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Cīnoties par varu un ietekmi savas kļūdas atzīt nav izdevīgi.
Pag, pag, tam tomēr ir divas puses, viena, ka tā ir Lakers, ka viņa vēsturiski ir stabila un nemētaājas ar lēmumiem, bet ja dara, tad dara pamatīgi un to neviens neapšauba, bet jāatceras, ka tā ir Kalifornija, Holivuda, Los Anželosa, nevis kaut kāds miests... Ja nebūtu Clipers labā spēle šogad, tad no Lakers būtu kauli vien palikuši, publika viņus būtu noēdusi, pagaidām viņu vienīgais glābiņš ir tas, ka basketbols, ka šovs un uzvaras Steipls centra arēnā IR...
Kā jau te nesen komentāros viens rakstīja, nez cik ilgs laiks būs jāgaida, kad Džeks Nikolsons pārvāksies uz Clipers soliņa

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 11:12, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Diemžēl tam nevajadzētu būt pārsteigumam. Kobe spēlē savu 16 sezonu NBA, klāt vēl jāskaita tas, ka viņa veselība šobrīd nav uz 100% un tas, ka viņš tiek dzīts 40 minūtes katru spēli. Ne velti Spurs Pops taupa savus līderus, lai izvairītos tieši no tā, kur tagad ir Lakers. Ja vēl kāds spētu regulāri gūt punktus, tad Kobem nevajadzētu uzbrukt pašam tik bieži kā viņš to dara tagad + nebūtu jāspēlē 40 min katru spēli. Gasolam un Hovardam ir jāsāk mest iekšā. Sevišķi Hovardam, bet es nevaru iedomāties kā spēlētājs, kurš veiksmes gadījumā realizē katru otro soda metienu var būt regulārs drauds uzbrukumā.

4. līgā pēc nospēlētajām minūtēm?! Tā taču ir (ievietot pieaugušajiem domātu filmu žanru, kura nosaukumu SC uzskata par cenzējamu)! Pirmajā 10niekā bez viņa ir tikai spēlētāji līdz 27 gadiem.
A kam Kobi taupīt? Pāslaik maksimālais, ko no viņiem prasa ir play-off zone, bet taupot Kobi, tur netikt... Skaidrs, ka viņš viens nav cīnītājs (neviens nav), pārējiem ir jādod savs pienesusm, bet LAL nav tādā situācijā kā Spurs, kuri var atļauties pietaupīt līderus, LAL ir jācīnās par katru punktu, turklāt viņi manto vasaras slavu, par sapņu komandu, nav ko brīnīties, ka visi grib viņus uzvarēt, ka visi grib iekabināt Hovardam utt.

     [+] [-]

, 2013-01-22 11:14, pirms 11 gadiem
Džimijs Batlers parādīja fantastisku aizsardzību pret Kobi!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:25, pirms 11 gadiem
AllBlacks rakstīja: Varbūt, kad kritizējam autora tulkojumu, varbūt tomēr jēdzīgāk būtu uzreiz piedāvāt savējo,nevis prosta copy paste oriģinālversiju? Skatos,diezgan bieži sc komentos kāds ko pakritizē tulkošanas sakarā,bet tikai retajam ir iekšas piedāvāt savējo pretī.
Kobe: "Man ir jāatpūtina savas kājas. Manas kājas ir mazleit nogurušas. Mani metieni bija pārāk īsi. Es labprāt uzņemos šo zaudējumu uz sevi. Man bija daudzi vienkāršu metienu, man tos vajadzēja realizēt. Mana spēle uzbrukumā bija zem vidējās no metienu realizācijas aspekta. Man ir jābūt produktīvākam nogādājot bumbu tīklā, kad rodas tāda iespēja".

Piebilstot: "Ja viņi [menedžments] nedarīs neko ar [komandas] sastāvu, man būs jāturpina spiest cauri [nogurumam].

Tieši pēdējā piebilde manuprāt ir visvairāk maldinoša. Nevis "vienkārši jāturpina darīt savs darbs", bet "spiest cauri nogurumam". Tas NAV viens un tas pats.

P.S.
Ja kāds Tavā vietā atrod kļūdu tulkojumā, atrod orģinālversiju, norāda Tev uz attiecīgo kļūdu un iekopē fragmentu no orģinālās intervijas, bet Tu sūdzies, ka ar to vēl ir par maz, tad kādas iekšas ir Tev pašam?

  -3 [+] [-]

, 2013-01-22 11:26, pirms 11 gadiem
kur tad tu nu biji, kobīti manu
kur tad tu nu biji, kobīti manu
bārā biju bārā biju, saimnieciņ mans
bārā biju bārā biju, saimnieciņ mans
ko tad tu tur darīji, kobīti manu
ko tad tu tur darīji, kobīti manu
raudāj stūrī raudāj stūrī, saimnieciņ mans
raudāj stūrī raudāj stūrī, saimnieciņ mans

  -1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:29, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pag, pag, tam tomēr ir divas puses, viena, ka tā ir Lakers, ka viņa vēsturiski ir stabila un nemētaājas ar lēmumiem, bet ja dara, tad dara pamatīgi un to neviens neapšauba, bet jāatceras, ka tā ir Kalifornija, Holivuda, Los Anželosa, nevis kaut kāds miests... Ja nebūtu Clipers labā spēle šogad, tad no Lakers būtu kauli vien palikuši, publika viņus būtu noēdusi, pagaidām viņu vienīgais glābiņš ir tas, ka basketbols, ka šovs un uzvaras Steipls centra arēnā IR...
Kā jau te nesen komentāros viens rakstīja, nez cik ilgs laiks būs jāgaida, kad Džeks Nikolsons pārvāksies uz Clipers soliņa
Kāds tam sakars ar to, ko es rakstīju? Mans rakstītais ir tas, ka Buss juniors pirmāmkārtām cīnas par savu ietekmi klubā un daudzas no kļūdām tika pieļautas izejot no tā nevis, lai komandai gūtu tūlītēju labumu.

     [+] [-]

, 2013-01-22 11:33, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: A kam Kobi taupīt? Pāslaik maksimālais, ko no viņiem prasa ir play-off zone, bet taupot Kobi, tur netikt... Skaidrs, ka viņš viens nav cīnītājs (neviens nav), pārējiem ir jādod savs pienesusm, bet LAL nav tādā situācijā kā Spurs, kuri var atļauties pietaupīt līderus, LAL ir jācīnās par katru punktu, turklāt viņi manto vasaras slavu, par sapņu komandu, nav ko brīnīties, ka visi grib viņus uzvarēt, ka visi grib iekabināt Hovardam utt.
Sabalansēt minūtes un nenodzīt līdz nemaņai savu veterānu/komandas labāko spēlētāju pirmajā sezonas pusē, nav nekas neiespējams NBA trenerim. Vismaz nevajadzētu būt.

Jā, savainojumi, Hovarda/Gasola nestabilais sniegums uzbrukumā to ir sarežģījuši, bet nu c'mon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-22 11:43, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nekas nav beidzies priekš LAL, būs treids, būs kas cits.
Šodienas D'Antoni lēmums izņemt Gasolu no sākumsastāva neesot attiecināms uz vienu spēli, bet gan ilgtermiņā. Gasols uz šo reaģēja ar neizpratni sakot, ka nekad vēl neesot bijis rezervists (role player gluži to nenozīmē, bet būs labi ). Uz jautājumu kā viņš redz savu nākotni, viņš atbildēja, ka maiņa tagad esot ar ļoti liela iespējamība.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:47, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Sabalansēt minūtes un nenodzīt līdz nemaņai savu veterānu/komandas labāko spēlētāju pirmajā sezonas pusē, nav nekas neiespējams NBA trenerim. Vismaz nevajadzētu būt.

Jā, savainojumi, Hovarda/Gasola nestabilais sniegums uzbrukumā to ir sarežģījuši, bet nu c'mon.
Pag, ja jau lielajam Filam bija problēmas ar Kobes nosēdēšanu malā, tu domā, ka kaut kādam D'Antoni būs tā vara un resursi, lai pateiktu cilveķam, kurš spēlē 35+ minūtes visu savu karjeru, pag, puis, tu šodien ap 30 minūtēm, tas nekas, ka komanda zaudē...
Runa jau nav par laika sabalansēšanu, bet par punktu gūšanu, ja būtu uzvaras, tad varētu arī Kobi netriekt pa alukumu, bet nav jau tās uzvaras.
Spurs taupās play-off, LAL nav kam taupīties. Jābliež ārā ir viss, kas ir, kaut vai 45 minūtes Kobem jāmauc...

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:49, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Kāds tam sakars ar to, ko es rakstīju? Mans rakstītais ir tas, ka Buss juniors pirmāmkārtām cīnas par savu ietekmi klubā un daudzas no kļūdām tika pieļautas izejot no tā nevis, lai komandai gūtu tūlītēju labumu.
Nu sakars tāds, ka Lakers nav komanda, kur var cīnoties par ietekmi pieļaut kaut kādas kļūdas, ja tās nelabo, tad ātri LAL vairs nebūs starp pelnošākajiem klubiem... Tā nav eksperimentu organizācija, kur nu vēl pēc tādas reklāmas kampaņas (iepirkumiem) vasarā...
1 2 66 komentāri