Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogre" atbrīvotā Laionsa vietā uz pārbaudes laiku piesaista Hāzneru

Emils Ozerinskis

"Ogre" atbrīvotā Laionsa vietā uz pārbaudes laiku piesaista Hāzneru
Eduards Hāzners aizsardzībā pret Valteru Vēveri. Foto: Jānis Lārmanis

Latvijas basketbola komanda "Ogre" savam sastāvam uz viena mēneša pārbaudes lauku piesaistījusi vietējo basketbolistu Eduardu Hāzneru, kurš pagājušajā sezonā spēlēja "Liepājas" rindās.

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas mājas lapā atrodamā informācija liecina par to, ka "Ogre" pirms valsts svētkiem atvadījusies no amerikāņu leģionāra Džordana Laionsa, kurš spoži debitēja komandā ar 25 punktiem pret "Ventspili", bet sekojošajos mačos bija pavisam blāvs un neizteiksmīgs. Laionsa un "Ogres" ceļi šķīrušies vien pēc četrām spēlēm, kurās amerikānis vidēji guva 8,5 punktus.

Nu Daugavas krasta komanda piesaistījusi jaunu spēlētāju uzbrūkošā aizsarga pozīcijā. "Ogres" sastāvam pievienojies 22 gadus vecais Eduards Hāzenrs, kurš pērn bija viens no produktīvākajiem "Liepājas" spēlētājiem. Pagājušajā sezonā kurzemnieku rindās latviešu basketbolists atzīmējās ar vidēji gūtiem 12,3 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām. Aizsargs pievienojies Nikolaja Mazura trenētajai vienībai uz 30 dienu pārbaudes laiku.

194 cm garais aizsargs ir "VEF skolas" audzēknis, kurš Latvijas čempionātā debitēja Rīgas VEF rindās, bet pie nopietnākas iespējas sevi atrādīt tika pēdējā "Valmiera/Ordo" pastāvēšanas sezonā. "Pafbet" Latvijas - Igaunijas līgā Hāzners spēlējis gan "VEF Rīgas", gan "Liepājas" sastāvā.