Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Neatkarīgi no Lebrona lēmuma, "Cavaliers" vēlas paturēt sastāvā Lavu

Rolands Eliņš

Neatkarīgi no Lebrona lēmuma, "Cavaliers" vēlas paturēt sastāvā Lavu
Lebrons Džeimss un Kevins Lavs
Foto: AP / Scanpix

NBA klubs Klīvlendas “Cavaliers” noskaņots paturēt sastāvā uzbrucēju Kevinu Lavu un nepiedāvā viņu maiņas darījumos, kā arī negrasās to darīt arī tādā gadījumā, ja no komandas izvēlēsies aiziet Lebrons Džeimss, vēsta ESPN.

Ņemot vērā neskaidrību ar Lebronu Džeimsu, kuram ir iespēja šovasar atteikties no līguma nākamās sezonas un kļūt par brīvo aģentu, plaši tika piesaukta iespēja, ka NBA fināliste Klīvlendas “Cavaliers” varētu atvadīties no vairākiem veterāniem un sākt sastāva pārbūvi. Visvērtīgākais spēlētājs komandā, neskaitot Džeimsu, ir uzbrucējs Kevins Lavs, kuru jau iepriekš “Cavaliers” ielikusi savos maiņu piedāvājumos.

Taču tagad ESPN vēsta, ka noskaņojums klubā ir par to, lai Lavs paliktu komandā. 29 gadus vecā uzbrucēja statistika šosezon nokritās līdz vidēji 14.9 gūtiem punktiem izslēgšanas spēlēs, taču viņš arī savāca 10.2 atlēkušās bumbas. Lava iemainīšanā tik un tā būtu ieinteresētas vairākas NBA komandas.

“Cavaliers” situācija ļoti labi atspoguļo, kādu iespaidu uz komandu atstāj līgas vislielākās zvaigznes, it īpaši jau Lebrons Džeimss. Pēc Džeimsa atgriešanās Klīvlendā “Cavs” saasniedza spīdošus rezultātus, četras reizes pēc kārtas iekļūstot NBA finālā, taču tagad ir potenciāla sabrukuma un tam sekojošas ilgstošas pārbūves priekšā.

“Cavaliers” vadība, kā vēsta ESPN, neko nezina par Lebrona nākotnes plāniem un ar šādu neziņu arī būs spiesta iesaistīties NBA draftā un spēlētāju maiņās vēl visu nākamo nedēļu. “Cavaliers” būs augstais astotais izvēles numurs šonakt draftā, un tā plānojot atrast sev saspēles vadītāju. Šajā pozīcijā pēc Kairija Ērvinga aizmainīšanas Klīvlendai bija problēmas visas sezonas garumā.

“Cavaliers” arī bija veikusi zvanus uz “Spurs” nometni par Kavai Lenarda iemainīšanu, taču Klīvlendas kluba vadība netic, ka tās piedāvājums varētu ieinteresēt “Spurs”, jo citas komandas var Sanantonio piedāvāt daudz labāku darījumu.

Lavam ar “Cavs” ir vēl līgums uz divām sezonām par 49.6 miljoniem dolāru, taču nākamvasar viņam ir spēlētāja iespēja no līguma atteikties. Tieši tāda iespēja šobrīd ir Lebronam, kurš šobrīd ir atvaļinājumā kopā ar ģimeni, un viņam savs lēmumu Klīvlendas kluba vadībai jāpaziņo līdz 29. jūnijam.

Izmantotie resursi:
Cleveland Cavaliers covet Kevin Love for next...

     [+] [-]

, 2018-06-21 21:59, pirms 6 gadiem
"Obviously, I'd love to play with LeBron the rest of my career, but that will be a choice that he makes," Love said.
bet SC eksperti pateiks, ka LBJ ir slikts komandas biedrs un speletajiem nepatik ar vinu spelet kopa utt