Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: NBA izslēgšanas spēļu momentos triumfē Džeimss

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi izslēgšanas spēļu labākās epizodes. Pirmajā vietā ierindots Klīvlendas "Cavaliers" uzbrukuma līderis Lebrons Džeimss ar efektīgu bloku. Video: The Starters / NBA
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2016-06-21 13:41, pirms 8 gadiem
Tagad pēc spēles īstenībā tāda škrobe, ka tajā pēdējā uzbrukumā Džeimss nepārlika pāri Grīnam! Es domāju tas būtu bijis TOP danks NBA vēsturē ņemot vērā epizodes svarīgumu un ka vienas komandas MVP pēdējās sekundēs ielika sejā otras komandas MVP! Cik tur centimetrs trūka...

  +1 [+] [-]

, 2016-06-21 16:45, pirms 8 gadiem
igija metiens jau nu ekselents... top 3 token

     [+] [-]

, 2016-06-21 20:56, pirms 8 gadiem
1.vieta parāda to, ka šādos gadījumos vienmēr ir jāiet uz danku.
līdzīgi bija DET vs IND, kur 7.spēlē pēdējās sekundēs Millers lika bumbu pret vairogu, un ja pareizi atceros, Prince to metienu nobloķēja un DET aizgāja uz finālu.
Arī pats James ir aplauzies uz tāsdiem metieniem, piemēram, mazais Robinsons sērijā MIA pret CHI nobloķēja, James ir atrāvies arī pret SAN finālā, kad viņu nobloķēja.
Es varētu teikt, ka 1.vieta ir pieredze - James pats iepriekš savā karjerā bija uzrāvies uz to, tagad pārliecinoši gāja uz bloku, un viņš zināja, ka nobloķēs to metienu.
p.s. mans personīgais viedoklis - ja vinnēs vēl trīs titulus, viņš būs karalis, jo jau šobrīd ir pirmajā vietā gan gūtajos punktos, atlēkušās bumbas, piespēles, bloki, un nebūs brīnums, ja arī stīli būs savākti. Bils Rasels ir kosmoss, bet viņa elks Džordans gan ir sasniedzamā attālumā, kā arī mēs daudzi bijām liecinieki par to, ka Džordans arī 40 gadu vecumā Wizzards komandā ļoti labi spēlēja, nebūtu tik tas stulbais drafta ņēmiens 1.vietas brūnais kwame, būtu arī play-off. Vēl tagad atceros pēdējo spēli pret PHI, kuru vajadzēja uzvarēt, bet pārējā komanda zaudēja Aiversonam un Co no PHI. Viens nav kapātājs un to pierādīja pats Džordans.

     [+] [-]

, 2016-06-21 21:08, pirms 8 gadiem
atradu arī vienu savu veco komentāru
archdevil, 2016-06-05 13:57, pirms 2 nedēļām
Jau Miami Heat laikos James pēc pirmā titula kritizēja komandas biedrus, jo spēlēja čilā, tituls bija, un bija po par pārējo, jo karjeras mērķis ir sasniegts.
Līdzīgi ir arī bija pērn, kad principā James viens pats vilka komandu, un play-off stati bija vairāk kā iespaidīgi.
Bet ir jānem vērā arī NBA intereses - dažreiz sportiskais ir par sliktu līgas peļņas prognozēm, un tiek organizēts, lai finālā spēlētu tiešām stipras komandas, kā arī finālā dažreiz vajag uzvarēt spēlētājam vai klubam, kurš ar titulu līgai ienesīs miljardus, piemēram, kaut vai tie paši krekliņi, kepkas, utt. Līdz ar to, ja spēles beigās rezultāts būs līdzīgs, nešaubos, ka tiesneši svilps par labu CLE, jo tās komandas spēlētāji ienesīs lielāku naudu nekā Warriors.
Kā teica Brat 2 - ģeņgi pravit miram, un NBA nopietni pieiet tai lietai.
p.s. FIBA mēģina kopēt un dabūs pa pakaļu.