Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vai Entonijs un "Knicks" trešo reizi pēc kārtas pieveiks "Nets"?

Vai Entonijs un "Knicks" trešo reizi pēc kārtas pieveiks "Nets"?
Džeralds Volless (pa kreisi) un Karmelo Entonijs
Foto: AFP

85 : 88

Knicks - Nets

Šovakar plkst. 22.30 pēc Latvijas laika Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārajā turnīrā tiks aizvadīta spēle Ņujorkā, Madison Square Garden arēnā, kur vietējā "Knicks" vienība ar Karmelo Entoniju priekšgalā mērosies spēkiem ar Bruklinas "Nets". Šī būs ceturtā un pēdējā abu vienību savstarpējā spēle šīs sezonas regulārajā turnīrā.

Ņujorkas "Knicks" (bilance 25-13, 2.vieta Austrumos) līderis Karmelo Entonijs šosezon spējis demonstrēt lielisku sniegumu vairākos mačos, un šovakar cīņā pret Bruklinas "Nets" (24-16, 4.v. Austrumos) viņam būs iespēja vēlreiz pierādīt, kādēļ šosezon ir viens no labākajiem spēlētājiem visā līgā.

Entonijs, kurš tiek minēts starp kandidātiem uz regulārā turnīra MVP titulu, 20 un vairāk punktus ir guvis pēdējos 25 mačos, un šī ir garāka tāda veida sērija uzbrucēja 10 sezonu ilgajā karjerā.

"Esmu bijis dažās labās komandās, un šajās komandās ir bijuši daži labi spēlētāji," izteicās Entonijs. "Taču, ja runājam par pilnībā nokomplektētu komandu, šī ir labākā komanda, kurā es esmu spēlējis."

Šajā - Martina Lutera Kinga - dienā, kad ASV ir brīvdiena, Entonijs "Knicks" formā ir aizvadījis vienu spēli. Tieši pirms gada viņš guva 33 punktus pret Orlando "Magic" vienību, taču ņujorkiešiem tajā spēlē nācās piedzīvot zaudējumu ar 93:102. Ņujorkas klubs jau 14.gadu pēc kārtas aizvadīs spēli Martina Lutera Kinga dienā.

Entonijs šosezon trijos pret "Nets" aizvadītajos mačos vidēji guvis 37 punktus. Pirmajā sezonas duelī uzvaru izcīnīja Bruklinas vienība, bet nākamajās divās panākumus guva "Knicks". Abas vienības cīnās ne tikai par labākās komandas godu Ņujorkā, bet arī par uzvaru Atlantijas divīzijā un par pēc iespējas augstāku vietu Austrumu konferences turnīra tabulā.

Kad abas vienības iepriekšējo reizi tikās, "Nets" nometne pārdzīvoja grūtus laikus, ko pierāda fakts, ka astoņas dienas pēc tam, kad Bruklina 19.decembrī ar 86:100 piekāpās "Knicks", kluba vadība atbrīvoja no darba galveno treneri Eiveriju Džonsonu. Kopš decembra beigām Bruklinas vienību vada Eiverija palīgs Pīdžejs Karlesimo. Trenera Karlesimo vadībā klubs spējis 12 mačos izcīnīt 10 uzvaras.

Pieredzējušajam "Nets" aizsargam Džo Džonsonam, kurš komandai pievienojās aizvadītajā starpsezonā, iepriekšējos mačos pret "Knicks" nav izdevies demonstrēt stabilu sniegumu. Džonsons trijos mačos vidēji guvis 13,7 punktus, realizēdams 37,5% no izmestajiem metieniem.

Ceturdienas spēlē pret Detroitas "Pistons", kura norisinājās Londonā, "Knicks" spēja izcīnīt uzvaru ar 102:87. Tajā spēlē šīs sezonas debiju piedzīvoja ņujorkiešu aizsargs Aimans Šamperts, kurš aizvadītajā sezonā pārrāva ceļgala krusteniskās saites. Šamperts pret "Pistons" atzīmējās ar astoņiem gūtajiem punktiem.

"Nets" vienībai, kura piektdien ar 94:89 pieveica Atlantas "Hawks", pateicoties Derona Viljamsa 24 gūtajiem punktiem un Redžija Evansa 20 izcīnītajām atlēkušajām bumbām, šovakar gaidāmā spēle būs pirmā četru izbraukuma spēļu sērijā.

Atgādināsim, ka šovakar pirmās spēles NBA laukumos tiks uzsāktas pirmdienas dienai neierasti agri - jau plkst. 20.00 pēc Latvijas laika. Par iemeslu tam ir Martina Lutera Kinga piemiņas diena, kas ASV tiek atzīmēta katra janvāra trešajā pirmdienā un ir oficiāla valsts noteikta brīvdiena.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 43

  • 16


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-21 18:26, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nez, patīk abas vienības, Netos D-Will, NYK - Smits. lai uzvar labākais.
Tu tak esi Bostonietis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-21 20:17, pirms 11 gadiem
Aiziet Melo un Knicks! Un beidzot aiziet Celtics, es Jums ticu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-21 20:56, pirms 11 gadiem
Zavijs rakstīja: Zavacks-izcils aizsardzibas specialists ar uzbrukuma brinumainu talantu, kursh spej izchkirt speles likteni!!! Zavijs tendets uz aizsardziibu!
Tev plate iekjerusies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja