Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Bingems apspēlē Dingu, Selts iekļūst ceturtdaļfinālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Bingems apspēlē Dingu, Selts iekļūst ceturtdaļfinālā
Stjuarts Bingems

Austrālijas pilsētā Bendigo aizvadīta trešā sacensību diena snūkera turnīrā "Australian Goldfields Open". Arī šodien neiztika bez nelieliem pārsteigumiem, un vairāki favorīti cieta neveiksmes. Zaudēja gan Dings Junhui, gan Stīvens Magvairs, kā arī septiņkārtējais pasaules čempions Stīvens Hendrijs.

Lielisku sniegumu turnīrā turpina demonstrēt pasaules ranga 43. numurs Metjū Selts, kurš 1. kārtā no tālākas cīņas izslēdza Džonu Higinsu. Sekmīgi viņam izdevās aizvadīt arī nākamo spēli un tikt pie Stīvena Hendrija "skalpa". Uzvara Seltam sanāca itin pārliecinoša – 5:1.

"Spēlē neiejutos tikpat pārliecinoši kā vakar, bet arī Stīvens nemaz nespēlēja tik labi. Vakar sanāca pagulēt tikai piecas stundas, un tas noteikti nepalīdzēja. Ja Stīvens spēlētu labāk, viņš būtu mani uzvarējis," savu sniegumu aizvadītajā mačā izvērtēja Selts.

Selta pretinieks ceturtdaļfinālā būs Šons Mērfijs.

Vienu no saviem labākajiem mačiem dažu pēdējo gadu laikā aizvadīja 1997. gada pasaules čempions Kens Dohertijs, 1. kārtā ar 5:2 uzveicot Stīvenu Magvairu.

"Spēlēju ļoti labi un varu būt priecīgs, ka izdevies uzvarēt tik spēcīgu pretinieku," pēc mača prieku par paveikto pauda Dohertijs. "Ir pagājis ilgs laiks, kopš pēdējoreiz apspēlēju tāda līmeņa spēlētāju kā Stīvens."

Dohertijam 2. kārtā būs jātiekas ar Liangu Venbo, kurš šodien deviņus freimus ilgā duelī spēja salauzt Metjū Stīvensa pretestību. Dohertija un Lianga mačs varētu būt interesants vēl vienā aspektā, proti, vēl pavisam nesen notikušajā Pasaules kausa izcīņā Dohertijs pēc Īrijas un Ķīnas mača izteica kritiku Lianga virzienā par dreskoda neievērošanu, jo Liangs uz spēli bija ieradies bez tauriņa. Dohertijs uzskatīja, ka ķīnietis par šādu pārkāpumu bija pelnījis zaudējuma piešķiršanu freimā. Tagad pašam Dohertijam radusies iespēja sodīt Liangu. Cik lielā mērā tas viņam izdosies, vēl redzēsim.

No favorītiem šodien zaudēja arī Ķīnas pirmais numurs Dings Junhui. Viņš piekāpās Stjuarta Bingema priekšā ar 2:5. Tādējādi pēdējam izdevās revanšēties par pēdējā pasaules čempionāta 2. kārtā piedzīvoto neveiksmi [Bingems mačā atradās vadībā ar 12:9, bet beigās zaudēja ar 12:13].

"Pagāja piecas dienas, kamēr atjēdzos no tā zaudējuma," aprīļa notikumus atcerējās Bingems. "Pēc tam, kad šī turnīra kvalifikācijā pieveicu Maiklu Holtu, savos "Facebook" un "Twitter" profilos paziņoju, ka atriebība būs salda. Un tā patiešām tāda ir."

Vēl šodien vietas 2. kārtā nodrošināja arī Marks Viljamss un Marks Selbijs. Pēdējais nodemonstrēja fantastisku sniegumu mačā ar Džo Periju, atspēlējoties no 0:3 un uzvarot piecos freimos pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
worldsnooker.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-21 09:15, pirms 13 gadiem
Pārsteigumu pilns turnīrs, "lielie" vīri izstājās, bet jaunas un nedaudz aizmirstās sejas rāda klasi!
Autor, "Bingems mačā atradās vadībā ar 12:9, bet beigās zaudēja..." šeit laikam bija domāts Dings.

     [+] [-]

, 2011-07-21 19:19, pirms 13 gadiem
kasan rakstīja: Autor, "Bingems mačā atradās vadībā ar 12:9, bet beigās zaudēja..." šeit laikam bija domāts Dings.
viss ir pareizi. lasi uzmanīgāk.