Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas "Rangers" pamet Monreālu ar divām uzvarām

Agris Suveizda

Ņujorkas "Rangers" pamet Monreālu ar divām uzvarām
Henriks Lundkvists
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferences finālsērijā otro uzvaru izcīnīja Ņujorkas "Rangers", kas izbraukumā atkārtoti pieveica Monreālas "Canadiens" (3:1), sērijā panākot 2-0. Par pirmo zvaigzni tika atzīts Raiens Makdona, kurš guva vienus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.°

Pirmā vārtus gan guva Monreālas "Canadiens", kas rezultātu atklāja septītajā minūtē. Savu vārtu priekšā apjuka viesu aizsargs, kurš zaudēja kontroli pār ripu, un to izmantoja Makss Pačoretī (1:0). Mājinieku publikas prieki tikko bija sākušies, taču jau pēc 17 sekundēm "Rangers" panāca izlīdzinājumu. Pēc Makdonas metiena ripa mainīja trajektoriju un atrada ceļu vārtos (1:1).

Nākamie vārti tika gūti 62 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām. "Rangers" izveidoja pretuzbrukumu trīs pret diviem, un tas tika izspēlēts līdz Rika Neša metienam tuvajā stūrī (2:1). Spēles 29. minūtē ņujorkieši teicami izspēlēja vairākumu. Dereks Stepans no iemetiena apļa zonas vidū piespēlēja Martēnam Senluī, kurš no vārtu priekšas dubultoja pārsvaru (3:1).

Pēc Makdonas otrās zvaigznes titulu nopelnīja teicamu spēli aizvadījušais "Rangers" vārtu vīrs Henriks Lundkvists, kurš atvairīja 40 no 41 metiena. Savukārt par trešo zvaigzni atzina jau pieminēto Stepanu, kurš asistēja otrajā un trešajā vārtu guvumā. Sērijas pirmajā spēlē "Rangers" pretiniekus sakāva ar rezultātu 7:2.

Stenlija kausa pirmajā kārtā Ņujorkas "Rangers" septiņās cīņās izslēdza Filadelfijas "Flyers" un pēc tam tikpat spēlēs pievārēja arī Pitsburgas "Penguins". Tikmēr Monreālas "Canadiens" sāka ar četru spēļu uzvaru pret Tampabejas "Lightning", bet konferences pusfinālā septiņos mačos apspēlēja Bostonas "Bruins".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2014-05-20 11:33, pirms 10 gadiem
Iepriecinoša ziņa!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-20 11:40, pirms 10 gadiem
Monreālai bez Praisa nav variantu.Sērija visdrīzāk beigsies jau Ņujorkā.Žēl ka tā,komanda rāda skatāmu hokeju

  -1 [+] [-]

, 2014-05-20 13:18, pirms 10 gadiem
mana sirds sāp

     [+] [-]

, 2014-05-20 15:24, pirms 10 gadiem
Sērija noslēgsies Ņujorkā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja