Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL līdere "Blackhawks" uzvar "Sharks", "Rangers" izglābjas

Agris Suveizda

NHL līdere "Blackhawks" uzvar "Sharks", "Rangers" izglābjas
Dankans Kīts gūst vārtus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Rietumu konferences līderu duelī Čikāgas "Blackhawks", kas ir arī visas līgas līdere, savā laukumā ar 4:1 pārspēja konferences trešajā vietā esošo Sanhosē "Sharks".

Rezultātu gan atklāja Sanhosē "Sharks", kad Džo Pavelskis otrās trešdaļas otrajā metienā pielaboja Brenta Bērnsa tālu metienu (1:0). Mājinieki izlīdzinājumu panāca trīs minūtes līdz perioda beigām, kad Dankans Kīts bija precīzs no zilās līnijas (1:1), bet 47. minūtē uzvaras vārtus no iemetiena apļa guva Raiens Hartmans (2:1). Spēles izskaņā Čikāga izcēlās vēl divas reizes, vārtus gūstot Vinnijam Hinostrozam un Patrikam Keinam (4:1).

Čikāgas "Blackhawks" izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas un pārtrauca Sanhosē četru uzvaru sēriju. Iepriekšējās spēlēs Čikāga pārspēja Dalasas "Stars" (3:1), Ņujorkas "Rangers" (2:1), Ņujorkas "Islanders" (5:4) un Sentluisas "Blues" (6:4).

Austrumu konferences līdere Ņujorkas "Rangers" divreiz atspēlējās, izglābās 73 sekundes līdz pamatlaika beigām un bullīšos pārspēja Ņūdžersijas "Devils" (3:2). "Rangers" tā bija trešā uzvara pēc kārtas, bet "Devils" – sestā neveiksme pēc kārtas. Tikmēr zaudēja otra Ņujorkas komanda "Islanders", kas savā laukumā ar 2:6 kapitulēja Otavas "Senators". Uzvarētājiem divi vārti un piespēle Zakam Smitam, bet divas rezultatīvas piespēles izdarīja Eriks Kārlsons.

SpēleRez
Blackhawks – Sharks4:1
Islanders – Senators2:6
Rangers – Devils3:2 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...