Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Liepāja paliek bez saspēles vadītājas

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Liepāja paliek bez saspēles vadītājas
Liepājas saspēles vadītāja Janīna Ņikitina
Foto: Mārtiņš Sīlis

Basketbola kluba "Vega 1/Liepāja" saspēles vadītāja Janīna Ņikitina sestdien, 19. oktobrī, izbraukuma spēlē pret "TTT Rīga" pārrāva kreisās kājas Ahileja cīpslu un sezona viņai ir beigusies, telefonsarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja komandas galvenais treneris Armands Misus.

Minskas kluba “Horizonts” bijusī spēlētāja savainojumu guva divdesmit sestajā minūtē. Uzbrukuma laikā, driblējot bumbu, Ņikitina neveiksmīgi pagrieza kreiso kāju. Tūlītēja apskate radīja bažas par Ahileja cīpslas plīsumu, bet izmeklēšana Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā sākotnējo diagnozi apstiprināja. Spēlētāja laukumā nevarēs iziet sešus mēnešus un tas nozīmē, ka sezona viņai ir beigusies.

“Trenera karjeras laikā tik sāpīgu zaudējumu sastāvā piedzīvoju otro reizi,” teica Misus. “Līdzīgs atgadījums notika ar Renāru Zeltiņu un šoreiz situācija atkārtojās. Treneriem trāpās spēlētāji, no kuriem gribas tikt projām, un spēlētāji, kuriem pieķeries kā paša bērniem. Janīnas gadījumā ir otrs variants. Ceru, ka viņa spēs tikt atpakaļ. Turpināsim cīnīties un meklēsim pastiprinājumu.”

Ņikitina Latvijas un Igaunijas čempionāta paspēja aizvadīt nepilnas trīs spēles, vidēji gūstot 5,7 punktus, izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas un izdarot 3,0 rezultatīvas piespēles.

Trīs nedēļas pirms sezonas sākuma bez pamata saspēles vadītājas palika "TTT Rīga" komanda. Aizsardze Anda Eibele pārbaudes spēlē pārrāva ceļgala priekšējās krusteniskās saites un laukumā varēs atgriezties 2014. gada aprīlī.

Nākamā “Vega 1/Liepāja” spēle paredzēta 26. oktobrī, mājās uzņemot SK “Cēsis” vienību.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-19 21:47, pirms 11 gadiem
Žēl, ļoti žēl ;( Sagaidītu vēl Niedolu atpakaļ un sanāktu tiešām laba sezona..lai ātrāk veseļojās ;(