Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" atlikušajās spēlēs pret "Rangers" nevarēs palīdzēt Praiss

"Canadiens" atlikušajās spēlēs pret "Rangers" nevarēs palīdzēt Praiss
Kerijs Praiss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Monreālas "Canadiens" atlikušajās Austrumu konferences fināla spēlēs nāksies iztikt bez komandas pamatvārtsarga Kerija Praisa.

NHL kluba Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss bijis viens no iemesliem, kāpēc komanda spēja aizkļūt līdz pat Austrumu konferences finālam. 26 gadus vecais kanādiešu vārtsargs vidēji 12 spēlēs ielaida 2,35 ripas un atvairīja 91,9% pretinieku metienu.

Pirmajā kārtā Monreālas "Canadiens" četrās spēlēs apturēja Tampabejas "Lightning" pretestību, bet otrajā kārtā septiņu spēļu maratonā pārspēja Bostonas "Bruins". Pirmajā Austrumu konferences finālspēlē "Canadiens" ar 2:7 piekāpās Ņujorkas "Rangers". Praiss tajā spēlē tika nomainīts pēc otrā perioda – 26 gadus vecais vārtsargs tobrīd bija ielaidis četras ripas. Lai gan tobrīd maiņas iemesls nebija vārtsarga savainojums, pēc spēles izrādījās, ka Praisam ir trauma.

Šodien "Canadiens" galvenais treneris Mišels Terjēns atklāja, ka Praisam Austrumu konferences finālsērija ir beigusies. "Canadiens" treneris gan neatklāja detalizētāku informāciju par Praisa savainojumu. Turpmākajās cīņās pret "Rangers" Monreālas vārtus sargās Peters Budajs vai Dastins Tokarskis.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-20 00:17, pirms 10 gadiem
Nu, es gan ticu, ka pēc Kreidera kritiena viņš guva savainojumu. Pēc tam ar rādīja, ka trieciena brīdī Kreidera ātrums bija 36,2 km/h un ar slidām pa priekšu kājsargā. giant.gfycat.com

     [+] [-]

, 2014-05-20 12:22, pirms 10 gadiem
Līdz ar to šīs sērijas iznākums ir skaidrs.