Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Slovāki vēl arī bez Šulca?

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Slovāki vēl arī bez Šulca?
Viens no EHF Čempionu līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Františeks Šulcs arī var nepalīdzēt Slovākijas izlasei mačos pret Latviju.

Iespējams, ka Eiropas 2014. gada čempionāta kvalifikācijas pamatturnīra spēlēs pret Latvijas handbola izlasi Slovākijai nevarēs palīdzēt ne tikai galvenais saspēles vadītājs Petrs Kukučka, bet arī viens no EHF Čempionu līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Františeks Šulcs, kuram tika paredzēta Kukučkas aizstājēja loma.

Františeks Šulcs spēlē Ungārijas klubā Segedas "Pick" un ar 64 gūtiem vārtiem ir pašreiz trešais rezultatīvākais EHF Čempionu līgā (vairāk vārtu guvuši tikai dānis Hanss Lindbergs no HSV "Hamburg" un slovēnis Gašpers Margučs no "Celje Pivovarna Laško" - attiecīgi 79 un 67, bet tik pat vārtu ir arī dānim Andersam Eggertam no SG "Flensburg/Handewitt" un maķedonietim Naumče Mojsovskim no Skopjes "Metalurg"). Jau ir zināms, ka savainojuma dēļ 34 gadus vecais slovāks nevarēs piedalīties EHF Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēlē pret Polijas čempionu Ķelces "Vive Targi" un zem liela jautājuma ir arī viņa spēlēsna pret Latvijas izlasi 3. aprīlī Dobelē un 7. aprīlī Považskā Bistricā.
Slovākijas izlases galvenais treneris Petrs Dāvids vēl cer, ka Františeks Šulcs (pazīstams handbolists bija arī viņa tēvs - Františeks Šulcs vecākais Čehoslovākijas izlases sastāvā spēlēja 1976. gada olimpiskajās spēlēs Monreālā) tomēr paspēs izveseļoties un atgriezties izlases rindās.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-19 18:04, pirms 11 gadiem
Kops kura laik Slovākija ir Slovakija?

  -1 [+] [-]

, 2013-03-19 18:24, pirms 11 gadiem
Autor - iemācies likt garumzīmes

  +1 [+] [-]

, 2013-03-19 18:27, pirms 11 gadiem
Man ar likās,ka ir Slovākija.