Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam lielākais spēles laiks komandā un uzvara pret Bārtuli

Agris Suveizda

Kuldam lielākais spēles laiks komandā un uzvara pret Bārtuli
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālajā hokeja līgā uzvaru svinēja Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaev", kas savā laukumā Austrumu konferences kaimiņu duelī apspēlēja Oskara Bārtuļa pārstāvēto Astanas "Barys" (5:3).

Abas komandas vairākkārt apmainījās vadības grožiem – "Salavat Yulaev" bija priekšā ar 2:1, bet pretinieki bija vadībā ar 1:0 un 3:2. Izšķirošie notikumi risinājās pamatlaika pēdējā minūtē, kad tikai 47 sekundes līdz pamatlaika beigām uzvaras vārtus no iemetiena apļa guva Aleksejs Kaigorodovs, panākot 4:3. "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs nekavējoties pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, bet astoņas sekundes līdz beigām Tēmu Hartikainens ar metienu tukšos vārtos pielika spēlei punktu – 5:3.

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 20 minūtes un 56 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Kuldas rēķinā arī viens metiens pa vārtiem, divi bloķēti pretinieku metieni un viens spēka paņēmiens. Oskars Bārtulis laukumā bija vēl ilgāk – 22 minūtes un 19 sekundes -, taču tas bija trešais spēles laiks komandā aiz pirmā pāra aizsargiem Kevina Dalmena un Maika Landina, kuri spēlēja vairāk nekā 26 minūtes. Bārtuļa rēķinā viens metiens pa vārtiem, viens bloķēts pretinieku metiens un divi spēka paņēmieni.

Ufas "Salavat Yulaev" bija piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas, bullīšos piekāpjoties Omskas "Avangard" (1:2) un kapitulējot Maskavas CSKA (0:7). Savukārt Astanas "Barys" pēc piecu uzvaru sērijas šī ir otrā neveiksme pēc kārtas. Iepriekš tika zaudēts arī "Avangard" (1:3).

Kuldas pārstāvētais "Salavat Yulaev" ar 47 punktiem 30 spēlēs Austrumu konferencē pakāpās uz ceturto vietu, apsteidzot tieši Bārtuļa "Barys", kā rēķinā ir 47 punkti 29 mačos. Pēc četrām dienām "Salavat Yulaev" viesosies pie konferences līderes Magņitogorskas "Metallurg" (63 punkti), bet "Barys" nākamajā spēlē atkal tiksies ar "Avangard".

SpēleRez
Admiral – Metallurg Mg2:4
Metallurg Nk – Avtomobilist3:4
Sibir – Ak Bars6:1
Salavat Yulaev – Barys5:3
Atlant – Slovan1:2
Torpedo – Vityaz4:1

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

     [+] [-]

, 2014-11-18 19:03, pirms 9 gadiem
Abi Latvijas izlases aizsardziibas balsti limenii!