Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijam piespriesta 25 tūkstošu soda nauda

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijam piespriesta 25 tūkstošu soda nauda
Stefens Karijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Goldensteitas "Warriors" līderim Stefenam Karijam piespriesta 25 tūkstošus dolāru liela soda nauda par zobu sarga mešanu skatītājos.

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas fināla sestajā spēlē Klīvlendas "Cavaliers" savā laukumā ar 115:101 pieveica Goldensteitas "Warriors", sērijā panākot izlīdzinājumu 3-3. Otro maču pēc kārtas 40 gūto punktu robežai pārkāpa Lebrons Džeimss, bet pretinieku līderis Stefens Karijs nepilnas piecas minūtes pirms beigām bija spiests pamest laukumu.

Pēc tam, kad komandas biedram Klejam Tompsonam neizdevās realizēt soda metienu, Karijs lūkoja apzagt Džeimsu, taču tā vietā nopelnīja sesto piezīmi. Saspēles vadītājs, kurš vienbalsīgi tika izvēlēts par regulārā čempionāta vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, nolēma protestēt par tiesnešu lēmumu un aizmeta zobu sargu skatītāju virzienā.

Karijs saņēma tehnisko piezīmi un tika izraidīts no arēnas, taču vienas spēles diskvalifikācija nav sekojusi. Nacionālā basketbola asociācija nolēmusi sodīt Goldensteitas "Warriors" līderi ar 25 tūkstošu dolāru soda naudu. Par agresiju tiesnešu virzienā identisku soda naudu saņēmis arī galvenais treneris Stīvs Kers.

"Viņa sašutums bija pareizs. Karijs ir līgas MVP, bet viņš saņem sešas piezīmes, no kurām trīs bija pilnīgs absurds," sacīja Kers. "Viņš nozog bumbu Karijam Ērvingam. Džeimss notēlo, bet tiesnesis uzķeras. Mēs nezaudējām tiesnešu dēļ, jo Klīvlenda bija daudz labāka un bija pelnījusi uzvaru. Taču trīs piezīmes bija smieklīgas. Jebkuram spēlētājam, kur nu vēl MVP."

Nacionālās basketbola asociācijas fināla septītā spēle notiks naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika Goldensteitas "Warriors" laukumā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -4 [+] [-]

, 2016-06-17 18:35, pirms 8 gadiem
Akdievs MVP iedeva piezīmi,tad nu gan,pasaules gals,ja kas nervostrong arī pastāv!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 18:51, pirms 8 gadiem
sods jau nu bija izzīsts no Lebrona pirksta. Pie tam NBA finālā 4 min pirms spēles beigām

     [+] [-]

, 2016-06-17 19:06, pirms 8 gadiem
Da kaut 100k,panems kausu atgriezīs x1000

  -1 [+] [-]

, 2016-06-17 19:18, pirms 8 gadiem
smiekliigi. viņam 25 stabi pat nejutīsies.... 250 varbūt... bet zvaigznes jau tā pat var darīt ka grib, vienalga vai tas karijs, lebrūns vai kaut vestbrūks.... neies tak zvaigznes apbižot.. dara un darīs ko grib... pat uzm*st varētu ...

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 19:42, pirms 8 gadiem
Viņam vēl 25k sods un Keram ar par tiesnešu kritizēšanu

     [+] [-]

, 2016-06-17 22:15, pirms 8 gadiem
Te tas teksts no sērijas- likuma priekšā visi ir vienlīdzīgi, bet citi ir vienlīdzīgāki. Kāds sakars uzsvērt to, ka tās piezīmes ir MVP? Viņš ar ko atšķiras? Teorētiski tā nevajadzētu būt. Būtu kkāds Barbosa tādus savācis i neviens neiepīkstētos.

     [+] [-]

, 2016-06-17 22:15, pirms 8 gadiem
Dzīvespriecīgs rakstīja: Da kaut 100k,panems kausu atgriezīs x1000
Regulārā sezonā būtu 100% spēles diskābelis....

  +2 [+] [-]

, 2016-06-17 22:41, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Regulārā sezonā būtu 100% spēles diskābelis....
Šeit gan tu kļūdies , Howards Beks pēc spēles rakstīja ,ka Nba noteikumos par kapas mētēšanu nepienākas DSQ nekādā gadījumā,bet var jau Kariju saprast pašam spēle īsti nesokas un vēl tiesneši zīž pārkāpumus pa labi un pa kreisi

     [+] [-]

, 2016-06-17 22:45, pirms 8 gadiem
wanagsdw rakstīja: Šeit gan tu kļūdies , Howards Beks pēc spēles rakstīja ,ka Nba noteikumos par kapas mētēšanu nepienākas DSQ nekādā gadījumā,bet var jau Kariju saprast pašam spēle īsti nesokas un vēl tiesneši zīž pārkāpumus pa labi un pa kreisi
Ne visi pārkāpumi ir uzskaitīti un domāju šis bija pirmais gadījums tāds.

Pēc ASV tiesu sistēmas, kur skatās uz precedentiem, tad nākošais varēs apsūdzēt viedokli, jo redz šitajā gadījumā neiedeva diskābeli.

Bet lai vai kā... tu uzskati to par normālu rīcību? (man tagad galva īsti nestrādā, bet ir visādi bezprecedenta gadījumi bijuši, kur saliek sodus)

     [+] [-]

, 2016-06-17 23:08, pirms 8 gadiem
[quote la_bos_antifans]
Ne visi pārkāpumi ir uzskaitīti un domāju šis bija pirmais gadījums tāds.

Pēc ASV tiesu sistēmas, kur skatās uz precedentiem, tad nākošais varēs apsūdzēt viedokli, jo redz šitajā gadījumā neiedeva diskābeli.

Bet lai vai kā... tu uzskati to par normālu rīcību? (man tagad galva īsti nestrādā, bet ir visādi bezprecedenta gadījumi bijuši, kur saliek sodus)
[/quot
Tas pats Karijs šosezon jau 2 tādas tehniskās ir dabūjis ,metot kapu pret tiesnešu galdiņu , tā ka tas nebūs bezprecedenta gadījums. Varbūt ka Nba pārskatīs savus noteikumus pēc sezonas, bet ja Grīnam neiedeva dsq par Adamsa zvanu zvanīšanu tad nu šis izgājiens galīgi nevelk uz Dsq

     [+] [-]

, 2016-06-18 00:08, pirms 8 gadiem
@ wanagswd

Par Grīnu jau diskutabls jautājums vai speciāli vai nē un to visu var pavilkt abos virzienos bija/nebija, bet Karijam redz nav ko vilkt- BIJA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-06-18 11:00, pirms 8 gadiem
Kā var nosvilpt sodu, ja Karijs vispār bija ar muguru pret Lebronu un centās izvairīties no kontakta? Nu protams, tas tak čīkstulis-princese Lebrons, kurš vēl nostaigāja pirms tā soda.