Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bez Girgensona ''Sabres'' izbraukumā apspēlē NHL čempioni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bez Girgensona ''Sabres'' izbraukumā apspēlē NHL čempioni
Bufalo ''Sabres'' hokejisti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz sestdienu četru uzvaru sērija pārtrūka NHL čempionei un līgas līderei Lasvegasas ''Golden Knights'', kas savā laukumā ar 2:5 piekāpās bez traumētā Zemgus Girgensona spēlējošās Bufalo ''Sabres''.

• Joprojām spēlējot bez traumētā Zemgus Girgensona, naktī uz sestdienu uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svinēja Bufalo ‘’Sabres’’, kas čempionei Lasvegasas ‘’Golden Knights’’ pārtrauca četru uzvaru sēriju (5:2).

• Četrus no vārtiem Bufalo guva trešajā trešdaļā, kas arī deva uzvaru. Vēl pirms noslēdzošajām 20 minūtēm rezultāts bija neizšķirts (1:1).

• Keisijs Mitelstads guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Sezonas griezumā hokejists paspējis izcīnīt 25 rezultativitātes punktus (8+17).

• Dilans Kozenss Bufalo uzvaru sekmēja ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm, bet Aleksam Tukam vārti un rezultatīva piespēle.

• Bufalo vārtos Devons Levi atvairīja 33 no pretinieku izdarītajiem 35 metieniem, kamēr Bufalo uz čempiones vārtiem meta 26 reizes.

• ‘’Sabres’’ šonakt izcīnīja sezonas 13. uzvaru, un ar 29 punktiem tā šobrīd ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Līdz astotajai vietai to šķir pieci punkti.

• Lasvegasas ‘’Golden Knights’’ ir visas līgas līdere ar 45 punktiem, kas izcīnīti 31 spēles laikā.

• Vēl šonakt uzvarēja Ņujorkas ‘’Rangers’’, Nešvilas ‘’Predators’’, Bostonas ‘’Bruins’’, Dalasas ‘’Stars’’ un Arizonas ‘’Coyotes’’.

NHL spēles 16. decembrī

SpēleRezultāts
Rangers - Ducks5:1
Hurricanes - Predators5:6 P
Islanders - Bruins4:5 PM
Stars - Senators5:4
Coyotes - Sharks1:0
Golden Knights - Sabres2:5