Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Limbaži sagrauj ''Valmiera/Ordo'' otro komandu

Krišs Upenieks

LBL2: Limbaži sagrauj ''Valmiera/Ordo'' otro komandu
Moments no spēles starp "BS Ogre" un "BJBS Rīga/ Pārdaugava / LU"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas regulārās sezonas turnīrā pie uzvarām tikušas ''BJBS Rīga/ Pārdaugava / LU'' un ''OC Limbaži'' komandas, kas pārspēja attiecīgi BS ''Ogre'' un ''Valmiera/Ordo-2'' komandas.

A grupas spēlē ''BJBS Rīga/ Pārdaugava / LU'' viesos Ogrē pēc pirmās ceturtdaļas bija iedzinējos ar 19:22, bet līdz pirmā puslaika noslēgumam prata izlīdzināt rezultātu - 34:34. Ļoti līdzīga spēkošanās par uzvaru spēli turpinājās līdz pat spēles beigām, nopietnu izrāvienu nebija nevienai no komandām, bet ogrēnieši nespēja gūt punktus pēdējās divas minūtes un zaudēja ar 66:69.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Marts Ričards Ozolinkevičs, kura kontā 13 punkti un sešas rezultatīvas piespēles. Jāpiemin, ka Marts šosezon pie spēles laika ir ticis arī 1. divīzijā LU rindās. Niks Kārlis Jansons ''Ogres'' sastāvā atzīmējās ar 19 punktiem. LU komandai tā bija septītā uzvara desmit spēlēs, bet ogrēniešiem astotais zaudējums 12 cīņās.

Vidzemes Olimpiskajā centrā spēkiem mērojās ''Valmiera/Ordo-2'' un ''OC Limbaži''. Viesi spēles gaitu iezīmēja jau pirmajās desmit minūtēs, kuras uzvarēja ar 20:13. Vēl izteiktāks pārsvars Limbažu komandai bija atlikušajās 30 minūtēs, un galarezultātā komanda svinēja graujošu uzvaru ar 97:56.

Limbažu vienības sastāvā labākais ar 26 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Vents Veinbergs. 18 punktus pievienoja Kaspars Veida, bet 9+7+7 Rolandam Brenčam. Mājiniekiem Dāvids Vīksne izcēlās ar 17 punktiem, sešām bumbām zem groziem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Limbažiem septītā uzvara 12 mačos, bet valmieriešiem līdz šim tikai viens panākums 12 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība