Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" dodas izbraukumā uz Bratislavu un Zagrebu, Ševčenko trenēsies Rīgā

Rolands Eliņš

"Dinamo" dodas izbraukumā uz Bratislavu un Zagrebu, Ševčenko trenēsies Rīgā
Ēriks Ševčenko un Jakubs Sedlāčeks
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas „Dinamo” izbraukumā uz Slovākiju un Horvātiju dosies bez četriem spēlētājiem – Gunta Galviņa, Koltona Gilīsa, Džastina Šaga un Ērika Ševčenko.

„Dinamo” rezultatīvākais spēlētājs aizsargs Guntis Galviņš iepriekšējā mačā pret „Ak Bars” izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm abos vārtu guvumos, taču guva arī pleca traumu. Tās dēļ viņš nevarēs spēlēt apmēram nedēļu un nav devies kopā ar „Dinamo” komandu izbraukumā.

Tāpat apstiprināts, ka izbraukumā komandai nepalīdzēs kanādiešu uzbrucēji Koltons Golīss un Džastins Šags. Viņi ar attiecīgi 11 un 10 šosezon gūtiem punktiem ir komandas rezultatīvākie spēlētāji.

Sastāvā joprojām nebūs arī aizsarga Ērika Ševčenko, kurš šosezon piedalījies tikai trīs KHL spēlēs. Pēdējoreiz viņš to darīja trešajā oktobrī, taču komanda ziņo, ka izbraukuma laikā viņš trenēsies Rīgā.

Kopumā izbraukuma sastāvā iekļauti 25 spēlētāji – trīs aizsargi, astoņi aizsargi un 14 uzbrucēji. Vārtsargu vidū Jakubam Sedlāčekam un trīs uzvaras pēc kārtas guvušajam Jānim Kalniņam kompāniju sastādīs 19 gadus vecais Toms Tomovics.

Pirmo spēli izbraukumā „Dinamo” aizvadīs rīt pret Bratislavas „Slovan”, un tās sākums paredzēts 18:00. Savukārt 19. novembrī Rīgas komandu sagaida tikšanās ar Zagrebas „Medveščak” (sākums arī 18:00). Abas komandas Rietumu konferences kopvērtējumā ir tieši virs „Dinamo”. Bratislavai ir par 11 punktiem vairāk, kamēr Zagreba ir astoņus punktus priekšā, un šajā izbraukumā vēl neaizsniedzama.

”Dinamo” sastāvs izbraukumā Slovākijā un Horvātijā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš un Toms Tomovics.
Aizsargi: Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs , Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Ralfs Freibergs, Jēkabs Rēdlihs un Uvis Balinskis.
Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs , Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda , Roberts Lipsbergs, Filips Toluzakovs.

Izmantotie resursi:
DINAMO RĪGA dodas sezonas septītajā izbraukumā...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 19:20, pirms 7 gadiem
Jāturpina mīt pārliecinošā taka!

  -2 [+] [-]

, 2016-11-16 19:36, pirms 7 gadiem
Aizdomīgi daudz veicies pēdējā laikā. Prognozēju, ka normāli ierīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-16 23:08, pirms 7 gadiem
kads sakars Ar Dinaburgu? pidrilaaaa?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 02:23, pirms 7 gadiem
Kopumā izbraukuma sastāvā iekļauti 25 spēlētāji – trīs aizsargi, astoņi aizsargi un 14 uzbrucēji. ....Bez vārtsargiem spēlēsim vai ?

     [+] [-]

, 2016-11-17 09:35, pirms 7 gadiem
DR sāk vākt punktus, reitings augšā un atkal tiešraide tikai VSB.
tfu par tādu attieksmi !!!