Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Yugra" un "Sibir" bez Pujaca un Masaļska piedzīvo neveiksmes

"Yugra" un "Sibir" bez Pujaca un Masaļska piedzīvo neveiksmes
Edgars Masaļskis
Foto: Aleksandrs Misjakins, championat.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tika aizvadītas kārtējās regulārās sezonas spēles. Pēc pārtraukuma savas pirmās spēles aizvadīja arī Georgija Pujaca "Sibir" un Edgara Masaļska "Yugra. Tiesa, abas komandas piedzīvoja zaudējumus bez latviešu līdzdalības.

Negaidīti uzvaru savās mājās izlaida Omskas "Avangard", kas ar 1:2 papildlaikā piekāpās Novkuzņeckas "Metallurg". Mājinieki vadībā izvirzījās pirmā perioda pirmspēdējā minūtē, kad ar vārtu guvumu izcēlās Aleksandrs Kaļužnijs. Arī turpmākā spēles daļa pagāja zem mājinieku kontroles - "Avangard" hokejisti ripu pa vārtiem meta mazāk, taču daudz bīstamāk. Trešajā periodā nekas neliecināja par iespējamo vadības maiņu, tomēr Aleksandra Mereskina divi precīzie raidījumi no vārtu priekšas palīdzēja izcīnīt uzvaru Omskā, sabojājot šīs sezonas debijas spēli omskiešu vārtsargam Aleksejam Kuzņecovam.

"Sibir" komandas kapteinis un Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs vēl aizvien turpina ārstēt savainojumu, tādēļ šodien komandai nevarēja palīdzēt izbraukuma spēlē pret Magņitagorskas "Metallurg" vienību, kurai Novosibirskas klubs rezultatīvā spēlē piekāpās ar rezultātu 4:6. Divi gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles "Sibir" uzbrucēja Aleksandram Čerņikova kontā. Novosibirskas vienība šobrīd ar 26 izcīnitajiem punktiem ieņem pirmspēdējo vietu Austrumu konferencē, bet Magņitka atgiezusies "play-off" zonā.

Lai arī Latvijas izlases pamatvārtsargs Edgars Masaļskis ir atlabis no savainojuma, tomēr laukumā šodienas spēlē pret Habarovskas "Amur" nedevās, atvēlot vietu vārtos Mihailam Birjukovam. Mačā pārāka izrādījās Austrumu konferences līdervienība, kas mājiniecei "Yugra" sagādāja zaudējumu ar 5:4 pēcspēles metienos. "Yugra" vienībā ar diviem vārtiem izcēlās Igors Skorohodovs. Punktus turpina krāt arī līgas labākais bombardieris Jakubs Petružālēks - viņš mačā atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marsels Hosa guva divus vārtus pret Rietumu konferences pastarīti "Vityaz", taču ar to bija par maz, lai Maskavas "Spartak" tiktu pie uzvaras, jo piecas minūtes pirms mača beigām Aleksandrs Fedosejevs rezultātu izlīdzināja, bet neilgi pēc tam Mihails Aņisins vadībā izvirzīja jau čehoviešus, ļaujot komandai ar 3:2 izcīnīt uzvaru Maskavā.

Citās spēlēs pie uzvaras tika Juliusa Šuplera vadītais CSKA, kas izbraukumā 4:2 apspēlēja Astanas "Barys", Jekaterinburgas "Avtomoblist", kas ar 5:4 papildlaikā pieveica Popradas "Lev", kā arī Maskavas apgabala "Atlant", ar 5:3 pārspējot Čerepovecas "Severstal".

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja