Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

papildināts LBL2: "Lauvas" salauž "VEF kadetus", RSU sestā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

LBL2: "Lauvas" salauž "VEF kadetus", RSU sestā uzvara pēc kārtas
"Lauvu" līderis Artūrs Bricis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Trešdien Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas līdere "Liepājas Lauvas" atspēlējās no palieliem mīnusiem vēl trešajā ceturtdaļā un ar rezultātu 79:74 uzveica "VEF kadetus", tiekot desmitās uzvaras desmit spēlēs.

Rezultāts auga līdzīgi visa pirmā puslaika garumā, bet trešo ceturksni labāk iesāka mājinieki, vienubrīd panākot astoņu punktu pārsvaru (58:50). Tomēr tad savu vārdu teica Bricis, palīdzot Liepājai atgūt līdzsvaru, un septiņas ar pusi minūtes līdz beigām tablo vēstīja 65:65. Bricim turpinot dominēt, jaunie "lauvas" turpināja izrāvienu un pārņēma vadību spēlē. Izskaņā vairākkārt Bricis apliecināja meistarību ne tikai uzbrukumā, bet arī aizsardzībā, pārtverot pretinieku bumbas, un "Lauvas" izcīnīja uzvaru ar rezultātu .

Artūrs Bricis uzvarētāju labā, neskatoties uz tikai vienu trāpīto no septiņiem izmestajiem trejačiem, guva 24 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, Ingus Jakovičs pievienoja 16 punktus un četras bumbas, bet Arnoldam Helmanim un Tomam Leiterim pa desmit punktiem. Jaunās VEF maiņas labā 21 punkts un desmit bumbas zem groziem Ivaram Rihardam Žvīguram, bet Dāvis Geks pievienoja 17 punktus.

Liepājā šovakar var skanēt liepājnieka Marata Ogļezņeva dziesma "No 10-10", bet "kadetiem" šī bija ceturtā neveiksme astoņās spēlēs.

Septītā uzvara "Stradiņiem", otrā - Līvāniem

Pie septītās uzvaras astoņos mačos šovakar viesos tika Rīgas Stradiņa Universitāte (RSU), kas ar rezultātu 57:51 apspēlēja novājinātā sastāvā spēlējošo DSN. RSU labā 22 punktus guva Svens Vilks, kurš izcīnīja arī 13 atlēkušās bumbas, savukārt Jēkabam Baško 13 punkti un 13 bumbas zem groziem. DSN rindās punktus guva vien četri spēlētāji. Rezultatīvākais bija U18 izlases saspēles vadītājs Edgars Štelmahers ar 17 punktiem. Pēterim Rēķim 14 punkti un deviņas bumbas zem groziem, bet Klāvam Strazdiņam 12+10.

Pēc otrās uzvaras sezonā šodien Jelgavā laukumā devās mājiniece "Jelgava/LLU" un Līvāni. Lai gan jelgavnieki spēles gaitā atradās diezgan drošā vadībā, otrajā puslaikā pārsvars ne tikai strauji saruka, bet izplēnēja pavisam. Līvāni pārņēma iniciatīvu un to noturēja līdz pat beigām - 98:90. Uzvarētāju labā 23 punktus guva Gints Norkārklis, 22 punktus un desmit bumbas pievienoja Aigars Indrikovs, bet Jelgavas labā 18 punkti Kaspara Paegles rēķinā.

     [+] [-]

, 2011-11-16 21:19, pirms 12 gadiem
Lauvas tikai beigās izspruka, pārsteidz Kadeti.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-16 21:54, pirms 12 gadiem
Laidiet LBL spelet Majeniekam. Pasreizejiem Lauvu treneriem ir deguns gaisa....Galvenais, ka Galvanovskis mak trenet jauniesus...Laikam jau ar laiku ir sakapis vienam otra galvaa. Kadreiz Gulbene sis pats treneris noskanjoja jebkuru rezervistu par 150%, tagad, ja nevelk pamats, pacelam balto karogu. Fui Agri!!!

     [+] [-]

, 2011-11-17 00:01, pirms 12 gadiem
šovakar pablis nopelnīts

     [+] [-]

, 2011-11-17 14:50, pirms 12 gadiem
šis skan labi: "un "Lauvas" izcīnīja uzvaru ar rezultātu ." Tāpat vien prieka pēc nespēlēja, bet šoreiz uzvarēja ar rezultātu? Baigi ne?:-)