Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatska vadītā Bamberga uzvar pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bagatska vadītā Bamberga uzvar pagarinājumā
Ainars Bagatskis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Vācijas Basketbola līgā saspringtu uzvaru izcīnījusi Bambergas "Brose", kuras galvenais treneris ir Ainars Bagatskis – savā laukumā ar 93:91 tika pieveikta Ludvigsburgas "MHP Riesen".

Sākoties ceturtajai ceturtdaļai, Bambergas "Brose" bija septiņu punktu pārsvars, taču lielāks tas nekļuva. Viesi turējās līdzās, bet pie vadības grožiem netika. Pamatlaika izskaņā laukumā bija redzama drāma – Džordons Krofords meta garām, bet atlēkušo bumbu uzbrukumā izcīnīja Trevors Mbakve, kurš pēdējā sekundē izrāva 78:78.

Tādējādi uzvarētājs izšķīrās pagarinājumā, kas bija visnotaļ rezultatīvs. Laukuma saimnieki iemeta 15 punktus un izcīnīja uzvaru ar 93:91. Ludvigsburgas basketbolisti atkal tika pie pēdējā uzbrukuma iespējas, atkal bumba nonāca Kroforda rokās, tomēr viņa tālmetienu bloķēja Patriks Hekmans.

Uzvaru ar 15 punktiem kaldināja amerikāņu spēka uzbrucējs Augustīns Rubits, kurš arī savāca deviņas atlēkušās bumbas. Kopumā laukuma saimniekiem bija seši basketbolisti, kuri iemeta desmit vai vairāk punktus.

Bambergas "Brose" divās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un ir viena no piecām komandām, kas turpina ar perfektu bilanci. Vadībā ir Minhenes "Bayern" un "Bonn", kam ir trīs uzvaras.