Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, "Sabres" nenotur vadību un zaudē pagarinājumā

Andrejs Siliņš

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, "Sabres" nenotur vadību un zaudē pagarinājumā
Zemgus Girgensons
Foto: AP / Scanpix

Kārtējo neveiksmi Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz piektdienu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas viesos ar rezultātu 2:3 piekāpās Otavas "Senators". Teodors Bļugers palika Pitsburgas "Penguins" rezervē uzvarā pār Losandželosas "Kings" (3:1).

Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un 53 sekundes, divas minūtes un 55 sekundes spēlējot mazākumā. Zemgus pa vārtiem netrāpīja, bet reizi meta garām tiem. Tāpat Zemgum divas soda minūtes un trīs izdarīti spēka paņēmieni. "Sabres" pirmā izvirzījās vadībā, pēc Skota Vilsona metiena septītajā mača minūtē, bet pēdējās trešdaļas sākumā Marians Gaboriks panāca izlīdzinājumu.

Evans Rodrigezs četrarpus minūtes pirms spēles beigām atkal izvirzīja vadībā "Sabres", taču viesi vadību noturēt nespēja - 31 sekundi pirms beigām Deriks Brasārs vēlreiz izlīdzināja rezultātu (2:2), un spēlei bija jāturpinās pagarinājumā. 73 sekundes pēc tā sākšanās Maiks Hofmens atnesa uzvaru mājiniekiem - 3:2.

Šis bija otrais "Sabres" zaudējums pēdējās piecās spēlēs, komanda ar 45 punktiem 58 spēlēs aizvien atrodas pēdējā vietā Austrumu konferencē.

Piektā Austrumos ir Pitsburgas "Penguins", kas šonakt ar rezultātu 3:1 mājās pārspēja Losandželosas "Kings". Teodors Bļugers bija viens no trijiem "Penguins" spēlētājiem, kas palika rezervē mača pieteikumā. Uzvaras vārtus mājiniekiem pēdējās trešdaļas sestajā minūtē vairākumā guva Zeks Estons-Rīzs. NHL debitantam tie bija trešie vārti sezonā. 25 sekundes līdz beigām beigu rezultātu noformēja Jevgeņijs Malkins ar saviem 32. vārtiem sezonā.

NHL regulārā sezona, 16. februāris

SpēleRezultāts
Devils - Hurricanes5:2
Islanders - Rangers3:0
Penguins - Kings3:1
Senators - Sabres3:2 P
Lightning - Red Wings4:1
Predators - Flames3:4
Wild - Capitals2:5
Blackhawks - Ducks2:3
Coyotes - Canadiens5:2
Golden Knights - Oilers4:1
Sharks - Canucks4:1

  +1 [+] [-]

, 2018-02-16 09:48, pirms 6 gadiem
Man patīk Girgensons, gan jau kādreiz viņam paveiksies un tiks normālā klubā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-02-16 13:12, pirms 6 gadiem
Pēc maiņas Fenafam un Gaborikam abiem pa vārtiem pirmajā spēlē jaunajās komandās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja