Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" pirmās maiņas uzbrucējs Keins nespēlēs vairākas nedēļas

Rolands Eliņš

"Sabres" pirmās maiņas uzbrucējs Keins nespēlēs vairākas nedēļas
Evanders Keins
Foto: AP/Scanpix

Bufalo “Sabres” galvenais treneris Dens Bailsma pirms četru spēļu izbraukuma apstiprināja, ka Evandera Keina gūtā trauma ir pietiekami nopietna, lai ar viņu nevarētu rēķināties vairākas nedēļas. Savukārt vietā no AHL fārmkluba šo pēcpusdien izsaukts Niks Baptiste.

Evanders Keins NHL sezonas pirmajā spēlē nospēlēja nepilnus divus periodus, jo, slidojot lielā ātrumā, neveiksmīgi paklupa un ietriecās laukuma apmalē. Viņš tika nogādāts slimnīcā veikt papildu pārbaudes, kur konstatētas trīs ielauztas ribas.

“Man nav labu ziņu par Keinu,” Bufalo medijiem vakar vakarā sacīja “Sabres” galvenais treneris Dens Bailsma. “Viņš tajā situācijā bortā ietriecās pamatīgi. Vēl cerējām, ka Keins tiks cauri ar vienkāršu sasitumu, taču viņam ir trīs ielauztas ribas. Diemžēl mums jārunā par atlabšanas termiņu vairāku nedēļu garumā. Tāpat jāapzinās, ka šādas traumas atstās savas sekas arī tad, kad Keins varēs atgriezties laukumā.”

“Tā bija ieskriešana stingrā sienā ar ātrumu 35 kilometri stundā. Automašīnu avāriju testus veic 40 kilometru stundā ātrumā, ja?” turpināja Bailsma. “Skaidrs, ka tā bija nopietna sadursme, un, pat ja izdotos iztikt bez kaulu lūzumiem, šādas epizodes tik un tā atstāj nopietnas sekas.”

Dienu pirms sezonas sākuma “Sabres” palika arī bez Džeka Aikela, kurš potītes traumas dēļ nespēlēs pusotru mēnesi vai pat ilgāk, kas nozīmē, ka no Bufalo plānotās pirmās uzbrucēju maiņas ierindā palikusi tikai viena trešdaļa. Spēlē pret “Canadiens” šī iemesla dēļ uz pirmo maiņu tika pacelts Zemgus Girgensons, kas gan negarantē, ka viņš tur spēlēs arī nākamajā mačā pret “Oilers”, kas paredzēts naktī uz pirmdienu.

Lai aizlāpītu robus sastāvā, “Sabres” šopēcpusdien no AHL jau izsaukusi pirms trim gadiem draftēto Nikolasu Baptisti, 21 gadu vecu Kanādas uzbrucēju. Viņš NHL vēl nav debitējis, bet sezonas pirmajā AHL spēlē izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kā arī izpelnījās “Sabres” apskatnieku uzslavas par darbu pirmssezonas treniņnometnē.

”Sabres” spēļu grafiks oktobrī

DatumsLaiksVietaPretinieceRez.
14.102:00MājāsCanadiens1:4
17.102:00ViesosOilers
19.104:00ViesosFlames
21.105:00ViesosCanucks
26.102:00ViesosFlyers
28.102:00MājāsWild
29.1020:00MājāsPanthers
30.1021:00ViesosJets

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
Sabres' Kane suffers three cracked ribs,...

     [+] [-]

, 2016-10-15 16:46, pirms 8 gadiem
Traumatisks hokejists,bikit sabres iegrabas ar vinu!

     [+] [-]

, 2016-10-15 17:59, pirms 8 gadiem
Zemgum tagad ir iespeja pieradit sevi velreiz