Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols un Popihins vienisprātis - abas komandas pelnījušas spēlēt finālā

Jānis Celmiņš

Ābols un Popihins vienisprātis - abas komandas pelnījušas spēlēt finālā
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Rīgas „Dinamo” un Habarovskas „Amur” komandu pirmās Cerības kausa izcīņas finālspēles iespaidos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri Artis Ābols (galvenā trenera vietas izpildītājs) un Jevgenijs Popihins.

Jau vēstījām, ka Rīgas "Dinamo" komanda šovakar savā laukumā "Arēna Rīga" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa izcīņas pirmajā finālspēlē mērojās spēkiem ar Habarovskas "Amur" hokejistiem, svinot panākumu ar 2:0. „Dinamo” labā vārtus guva Miks Indrašis un Džeimijs Džonsons.

„Amur” galvenais treneris Jevgenijs Popihins: „Apsveicu pretiniekus ar uzvaru, domāju, ka pirmais fināls izdevās. Otrajā un trešajā trešdaļā arī mums bija iespējas gūt vārtus, taču „Dinamo” vārtsargs bija lielisks. Kopumā varu teikt, ka spēle bija līdzīga. Pretinieks izmantoja savas iespējas, mēs – nē. Puiši centās, malači! Lai pārspētu Telkvistu, biežāk un vairāk jādodas cīnīties vārtu priekšā. Rīt ir cita diena un cita spēle. ”

„Dinamo” galvenā trenera vietas izpildītājs Artis Ābols: „Grūti ko vairāk piebilst. Nevar teikt, ka mēs spēlētu labi visas 60 minūtes, taču Telkvists vārtos darbojās labi, aizsardzība bija pietiekoši laba, un ar to, ko izveidojām uzbrukumā, šovakar pietika.”

Abi treneri bija vienisprātis, ka jautājumi par komandas mērķiem šajā turnīrā ir nekorekti. Ja esam iekļuvuši finālā, tad esam to pelnījuši, gandrīz vienbalsīgi pauda Ābols un Popihins.

Jautāts vai rīt spēlēs Mārtiņš Karsums, Ābols atbildēja īsi. „Nezinu! Neesmu ne ārsts, ne Karsums,” tā rīdzinieku treneris.

     [+] [-]

, 2013-03-15 22:10, pirms 11 gadiem
Ābols brīžiem tādu gudrīti notēlo, ka pipec. Neesmu ne ārsts, ne Karsums! Nu cmon, tu esi treneris, ko tad tu nezini, kādā stadijā ir tavi spēlētaji. Facepalm.
Slēpts komentārs: Modžohēds

  +6 [+] [-]

, 2013-03-15 22:12, pirms 11 gadiem
Gribētos redzēt Ābolu arī turpmāk strādājam ar čaļiem nākamajā sezonā, lai arī šīs pēdējs uzvaras ir itkā pret vājākiem spēlētājiem izskatās ,ka Ābols sāk saprasties ar komandu un ja čaļi tā kapā pat šadā kausā,domāju jēga nebūtu paņemt kaut kādu treneri , atkal pa lielāku naudu ar citu spēles zīmējumu+Nolanu ar nevajadzētu jaukt iekšā Dinamo sistēmā,bet nu ne man to izlemt!

 +10 [+] [-]

, 2013-03-15 22:13, pirms 11 gadiem
samss rakstīja: Ābols brīžiem tādu gudrīti notēlo, ka pipec. Neesmu ne ārsts, ne Karsums! Nu cmon, tu esi treneris, ko tad tu nezini, kādā stadijā ir tavi spēlētaji. Facepalm.
Prieškam viņam lieki pretinieku trenerim aklāt vai kapteinis un viens no komandas līderiem spēlēs vai nē?

  +6 [+] [-]

, 2013-03-15 22:15, pirms 11 gadiem
samss rakstīja: Ābols brīžiem tādu gudrīti notēlo, ka pipec. Neesmu ne ārsts, ne Karsums! Nu cmon, tu esi treneris, ko tad tu nezini, kādā stadijā ir tavi spēlētaji. Facepalm.
Nē, nu protams, viņam vēl uzrakstīt spēlētaju virknējumus un taktiku uz lapiņas un iedot Popihinam..

  -4 [+] [-]

, 2013-03-15 22:59, pirms 11 gadiem
Jēpja komentāri galīgi garām(( Par Karsumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-15 23:14, pirms 11 gadiem
„Dinamo” galvenā trenera vietas izpildītājs Artis Ābols

Vietu neizpilda, pienākumus izpilda!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 23:36, pirms 11 gadiem
Ja Ābols nākamo sezonu nesāks kā galvenais , tad ģinamai par līdzjutēju mazāk... jo es uzskatu, ka viņš zina kā tikt galā ar mūsu ''zvaigznāju''...

  -1 [+] [-]

, 2013-03-16 08:21, pirms 11 gadiem
ābols vēl ir zaļš,neder viņš uz nākamo sezonu

  +1 [+] [-]

, 2013-03-16 09:16, pirms 11 gadiem
dormis rakstīja: ābols vēl ir zaļš,neder viņš uz nākamo sezonu
Man gan šķiet, ka ar šo turnīru Artis ir pierādījis, ka ir pelnījis kļūt par RD galveno treneri.