Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Seginam varētu nākties izlaist trīs līdz sešas nedēļas

Seginam varētu nākties izlaist trīs līdz sešas nedēļas
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Dalasas “Stars” uzbrucejam Taileram Seginam ceļgala traumas dēļ varētu nākties izlaist trīs līdz sešas nedēļas, ziņots kluba oficiālajā mājaslapā.

Sestdien Dalasas “Stars” paziņoja ka Tailers Segins un Patriks Īvss pēc piektdienas spēles ar Floridas “Panthers” (2:0) guvuši traumas. Mazāk kā septiņas minūtes līdz trešā perioda beigām Dmitrijs Kuļikovs asi nospēlēja pret Seginu, saņemot piecu minūšu noraidījumu. Segins pēc pārkāpuma spēli nevarēja turpināt un ar komandas biedru palīdzību devās uz ģērbtuvēm. Savukārt Patrikam Īvsam konstatēts smadzeņu satricinājums, un viņš ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

“Īvss ir ceļā uz slimnīcu, lai uztaisītu rentgenu,” pēc spēles teica komandas galvenais treneris Lindijs Rufs. “Viņš saņēma diezgan labu triecienu pa galvu. Viņam tur ir bijušas iepriekšējas traumas, tāpēc mēs esam diezgan noraizējušies.” Taču sestdien Rufs paziņoja, ka Īvsam nav konstatēti nekādi lūzumi, kā arī piebilda, ka Segins izlaidīs divas līdz četras nedēļas, tomēr pēc jaunākajām prognozēm viņam nāksies izlaist trīs līdz sešas nedēļas.

23 gadus vecais Tailers Segins šosezon 55 spēlēs guvis 29 vārtus un atdevis 30 rezultatīvas piespēles, bet Patriks Īvss 28 spēlēs sakrājis 13 punktus (6+7). Dalasas “Stars” no AHL izsaukusi Bretu Ričiju un Trevisu Morinu, un jau šonakt viesosies Kolorādo, tiekoties ar "Avalanche" hokejistiem.

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Dallas Stars