Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Masaļskis vairākkārt glābj, ''Yugra'' atkal zaudējums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Masaļskis vairākkārt glābj, ''Yugra'' atkal zaudējums
Edgars Masaļskis
Foto: ugra-hc.ru

Šovakar pirmo spēli jaunajā Kontinentālās hokeja līgas sezonā aizvadīja vadošais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis. Diemžēl tas neglāba viņa pārstāvēto Hantimansijskas ''Yugra'' no zaudējuma viesos pret Minskas ''Dinamo'' - 1:3.

Hantimansijskas ''Yugra'' diezgan ātri nonāca iedzinējos - jau 5. minūtes vidū sanākušos aptuveni 10 tūkstošus līdzjutēju iepriecināja Čārlzs Linglets, gūdams jau savus trešos vārtus jaunajā sezonā! Viņš pēc teicami izspēlētas kombinācijas izrēķinājās ar Masaļski un ripu raidīja tukšos sāncenšu vārtos. Tūdaļ partnerus izglāba Masaļskis, lieliskā stilā neļaudams sāncenšiem dubulot pārsvaru.

Diemžēl ''Yugra'' aizsargi turpināja spēlēt diezgan pavirši, otrās trešdaļas 60. sekundē ļaujot minskiešiem dubultot pārsvaru. ''Dinamo'' uzbrucēji izdarīja vairākus metienus, līdz somu leģionārs Tēmu Laine varēja ripu raidīt tukšos viesu vārtos, - 2:0. Pēc šāda pavērsiena ''Yugra'' devās uzbrukumā un guva vārtus, bet pirms tam pēc ''Dinamo'' pretuzbrukuma glāba Masaļskis.

Neuzmanīgi bija arī ''Yugra'' uzbrucēji, kuri līdz otrās trešdaļas izskaņai pamanījās izniekot neskaitāmus momentus. Noslēdzošajā trešdaļā par to nācās samaksāt ļoti dārgi - vispirms ''Yugra'' neizmantoja izgājienu divatā pret vienu aizsargu, bet sekojošajā pretuzbrukumā Andrejs Mihaļovs bija precīzs no trīs metriem, panākot 3:1 Minskas ''Dinamo'' labā.

Arī turpinājumā krietni bīstamāk uzbruka mājinieki, bet savā vietā pat pēc atkārtotiem metieniem bija Masaļskis. 58. minūtē viņš glāba komandu arī pēc Lingleta izgājiena vienatnē. Tādējādi, skanot spēles beigu sirēnai, tablo vēstīja 3:1 Minskas kluba labā. ''Dinamo'' otrā uzvara, ''Yugra'' - otrais zaudējums.

Edgars Masaļskis ''Yugra'' vārtos aizvadīja pirmo spēli šosezon. Neskatoties uz bēdīgo statistiku (atvairīti tikai 15 no 18 metieniem, kas dod 83,3%), viņš vairākkārt glāba komandu no vārtu zaudējuma.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-09-14 21:32, pirms 13 gadiem
barin89 rakstīja: PAJAT, LAI ZAUDE NODEVEJI!
Tev baudu sagādā tas ka citi cilvēki sāk dir*ties par tavu komentāru uz tevis? tas tev uzmanību sagādā ko nesaņem reālajā dzīvē? Tev nav draugu? Tev ir problēmas? Vēlies par to parunāt?

  -3 [+] [-]

, 2011-09-14 21:40, pirms 13 gadiem
barin89 rakstīja: BELARI AR BATJKU RULLE, JA KAS NE TA, BATJKA PANEM AIZ PAU*IEM SPELETAJU, UN PASAKA ZA CTO JA TEBE PLACU DENGI! :-D
TU NESPĒJ IEDOMĀTIES KĀ ES RĒCU!!!!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-09-14 21:45, pirms 13 gadiem
Atmetot malā iepriekšējos bērnudārza murgus, jākonstatē, ka Minska rāda ļoti kvalitatīvu hokeju un kopā ar Torpedo būs šīs sezonas pārsteigums. Vai arī mērķtiecīga darba rezultāts, kā kādam patīk. Taču arī RD šogad var tikt izslēgšanas spēlēs, ņemot vērā, ka tajās iekļūs arī pēc spēka 9. konferences komanda Loko traģēdijas dēļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-14 22:48, pirms 13 gadiem
Nezinu par ko priecājās Minskiešu fani tipisks leģionāru klubs,atgādina Kipras sasniegums futbolā ,jo kipriešiem pret Zenit laikam tikai viens kiprietis atradās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-14 23:16, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Nezinu par ko priecājās Minskiešu fani tipisks leģionāru klubs,atgādina Kipras sasniegums futbolā ,jo kipriešiem pret Zenit laikam tikai viens kiprietis atradās.
Tad nav vērts fanot par daudziem vadošiem angļu futbola klubiem,kuros nereti ir tikai 1-2 angļi. Vai arī par NHL klubiem nevar fanot,jo arī tur nereti leģionāru vairāk kā saprašana.

     [+] [-]

, 2011-09-15 08:41, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tad nav vērts fanot par daudziem vadošiem angļu futbola klubiem,kuros nereti ir tikai 1-2 angļi. Vai arī par NHL klubiem nevar fanot,jo arī tur nereti leģionāru vairāk kā saprašana.
nu, ne jau visi ar putām uz lūpām atsakās fanot par klubu, kurā ir vismaz 80% savējie spēlētāji, tā vietā uzsvērti fanojot par klubu, kurā ir viens vai neviens latvietis...

     [+] [-]

, 2011-09-15 11:33, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tad nav vērts fanot par daudziem vadošiem angļu futbola klubiem,kuros nereti ir tikai 1-2 angļi. Vai arī par NHL klubiem nevar fanot,jo arī tur nereti leģionāru vairāk kā saprašana.
MnD ir vienīgais klubs KHL, kuram ir 14 legjionaari, pat Barys un RD vareetu veidot klubu tikai no legjionaariem, bet vinji to nedara.
Man tikai prieks par MnD, lai tik njem vairaak legus, taa pamazaaam BLR izlase nogrims.

     [+] [-]

, 2011-09-15 11:37, pirms 13 gadiem
Speeles 2. treshdaljaa MnD somu leģionārs Tēmu Laine tiishi nospeleeja Yugra speleetaajam celi celii, izteiktaak saliektu kaaju celii veel vajadzeetu pamekleet, bet neesmu dzirdeejis, ka Yugra komanda pieprasiitu vinu diskvalificeet, un arii tiesneshi vaininieku "noshtraapeeja" tikai ar 2min, lai arii Yugra speleetaajs peec atkaartotas mainjas nevareeja turpinaat speeli.