Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bucks'' centrs Lopess šonakt, visticamāk, atgriezīsies laukumā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Bucks'' centrs Lopess šonakt, visticamāk, atgriezīsies laukumā
NBA čempions un Milvoki ''Bucks'' centrs Bruks Lopess. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' centrs Bruks Lopess nav spēlējis kopš sezonas atklāšanas spēles. Lopess laukumā gan varētu atgriezties nākamajā ''Bucks'' spēlē, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Lopesam pirms trīs mēnešiem tika veikta muguras operācija, kurai bija vajadzīgs noteikts rehabilitācijas laiks. Šosezon viņš laukumā ir devies vien sezonas sezonas pirmajā spēlē, kad ''Bucks'' pieveica ''Nets''. Tajā viņš laukumā pavadīja 28 minūtes, kurās guva astoņus punktus, piecas atlēkušās bumbas, trīs bloķētus metienus un vienu pārtvertu bumbu.

''Bucks'' naktī uz otrdienu aizvadīs cīņu ar Jūtas ''Jazz'' un tiek prognozēts, ka tieši šajā spēlē varētu atgriezties Lopess. Spēles sākums plkst. 4:00. Komandas vadība informē, ka laukumā dosies arī Džordžs Hils, kurš izlaidis pēdējās 16 spēles.

Lopess NBA ir pavadījis 14 pilnas sezonas. Savu individuāli labāko sniegumu viņš uzrādīja 2015./16. gada sezonā, kad ''Nets'' rindās guva 20.6 punktus, savāca 7.8 atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un bloķēja 1.7 metienus vidēji spēlē.

Iepriekš informējām, ka traumas dēļ sezona pāragri beigusies ''Bucks'' spēka uzbrucējam Deandrē Bembrijam. Tas varētu traucēt NBA čempionei aizsargāt savu titulu, taču Lopesa atgriešanās vieš cerības, ka situācija aizsardzības ziņā nemaz nav tik slikta.

''Bucks'' ar 42 panākumiem 68 spēlēs atrodas Austrumu konferences otrajā pozīcijā un tēmē atkārtoti izcīnīt titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/player/sta...