Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ sezona priekšlaicīgi noslēgusies ''Bucks'' spēlētājam Bembrijam

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Traumas dēļ sezona priekšlaicīgi noslēgusies ''Bucks'' spēlētājam Bembrijam
Deandrē Bembrijs. Foto: ZP/Scanpix

Sezona noslēgusies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' spēka uzbrucējam Deandrē Bembrijam. Bembrijs laukumā varētu atgriezties vien pēc gada, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Sestdienas naktī NBA čempione Milvoki ''Bucks'' aizvadīja cīņu ar Goldensteitas ''Warriors''. ''Bucks'' ne vien piedzīvoja zaudējumu, bet nopietnā ceļa traumā iedzīvojās arī Deandrē Bembrijs. Medicīniskās pārbaudes tiks veiktas vien šonakt, taču tiek paredzēts, ka tās apstiprinās bažas par to, ka sezona atlētam ir beigusies.

Bembrijs sezonu uzsāka ''Nets'' vienībā, kas viņu atbrīvoja pēc Bena Simonsa un Džeimsa Hārdena maiņas darījuma. Līgumu ar ''Bucks'' viņš parakstīja vien pirms mēneša. 27 gadus vecais Bembrijs šosezon ir aizvadījis 48 spēles Bruklinas ''Nets'' rindās un astoņas Milvoki ''Bucks''. 56 spēlēs viņš izcēlies ar 5.1 punktu, 2.9 atlēkušajām bumbām un 1.2 rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē.

''Bucks'' ar 42 panākumiem 68 spēlēs atrodas Austrumu konferences otrajā pozīcijā un tēmē atkārtoti izcīnīt čempionu titulu.

Portlendas ''Trail Blazers'' tikmēr parakstījusi desmit dienu līgumu ar 2016. gada drafta piekto izvēli Krisu Danu. Dans aizvietos Anferniju Simonsu, kurš traumas dēļ nespēlēs vienu līdz divas nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...