Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdis Eiropas kausa posmā Sanktmoricā uzvar arī četriniekos

Krišs Upenieks

Melbārdis Eiropas kausa posmā Sanktmoricā uzvar arī četriniekos
Oskars Melbārdis un viņa ekipāža
Foto: Charlie Booker / bobslejs.lv

Sanktmoricas dabīgā ledus trasē Šveicē aizvadītas Eiropas kausa sacensības četriniekos. Latviju pārstāvēja pašreizējie pasaules čempioni šajā disciplīnā, Oskara Melbārža ekipāža, un 20 ekipāžu konkurencē mūsējie izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

Pirmajā braucienā Melbārdim, Dreiškenam, Vilkastem un Strengam bija 14.starta numurs un, tā kā bija apmācies un reizēm sniga, tas nekādu priekšrocību nedeva. Tomēr mūsējiem jau ātrākais starta ieskrējiens un labākais laiks braucienā, par 0.24 priekšā tuvākajiem konkurentiem . Vēl pirmajā trijniekā braucienā krievu pilots Linučevs un vācietis Buhmillers.

Otrajā braucienā mūsējie kā līderi startēja paši pēdējie un atkal uzradīja labāko laiku, turklāt viena minūte un tieši piecas sekundes tagad ir šīs sezonas Sanktmoricas rekords. Uzvara summā pārliecinoša, vācieša Buhmillera ekipāža apsteigta par 0.75 sekundēm, trešajā vietā cits vācietis Hāfers.

Latvijas izlases galvenais treneris Sandis Prūsis: ''Bija tā, kā tam būtu jābūt. Uzvara šoreiz ļoti pārliecinoša. Pirmajā braucienā varbūt arī bija dažas sīkas kļūdiņas, arī augšā, bet nu otrais jau bija ļoti labs, ko apliecina rezultāts. Pirmajā braucienā reizēm arī sniga, otrajā jau laika apstākļi labāki. Par labāko starta ieskrējienu es teiktu, ka šajā kompānijā tas vēl nebūtu jāskatās, tur īstā mēraukla pasaules kauss. Rīt vēl vieni mači un brauksim vēlreiz.”

Piektdien divniekos Melbārdis kopā ar Daumantu Dreiškenu izcīnīja uzvaru Eiropas kausa posmā, bet Ralfs Bērziņš ar Māri Priekuli bija 16.vietā. Svētdien būs vēl viens Eiropas kausa posms četriniekos Sanktmoricā, jaunnedēļ šajā trasē notiks pasaules kausa piektais posms bobslejā un skeletonā.

Izmantotie resursi:
Melbārža četriniekam atkal uzvara Sanktmoricā |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-01-14 12:35, pirms 7 gadiem
Nesekoju līdz šim posmam, tur arī spēcīgākie visi startē?

     [+] [-]

, 2017-01-14 12:38, pirms 7 gadiem
Tas ir Eiropas Kauss. Vairaak 2. Skiras machi
Slēpts komentārs: Karalis Hokejs

  +1 [+] [-]

, 2017-01-14 12:47, pirms 7 gadiem
Turklāt Riko Petera trases rekordu Melbārdis 2. braucienā laboja par 0.64 sekundēm. Lai gan Sanktmoricā katru gadu ir nedaudz citāda trase un cits trases rekords. Tad jau redzēs, kā būs Pasaules kausā.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-14 12:51, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Nesekoju līdz šim posmam, tur arī spēcīgākie visi startē?
Sētas posms

  +4 [+] [-]

, 2017-01-14 12:54, pirms 7 gadiem
no 46 uz 29. vietu
IBSF | Standings

  +1 [+] [-]

, 2017-01-14 12:59, pirms 7 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: Sētas posms
Minjin,tu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-14 15:07, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: Minjin,tu?
Jamaikas 3. četrinieka, galvenā slidu asinātāja palīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-14 19:45, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Nesekoju līdz šim posmam, tur arī spēcīgākie visi startē?
Ja seko līdzi bobslejam, tad svarīgi visi posmi, jo vairāk, ja tajā piedalās mūsējie, kas arī pasaules posmos ir starp līderiem.
Un vai kādreiz Eiropas čempions nenotika kopā ar Pasaules kausa izcīņu, tikai tad vērtējumā atsijāja ne-eiropiešus? :S