Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Ja iekšā nemet pat līderi, ko lai saka par pārējiem"

Agris Suveizda

Sējējs: "Ja iekšā nemet pat līderi, ko lai saka par pārējiem"
Normunds Sējējs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Piedāvājam galveno treneru Oļega Znaroka un Normunda Sējēja, kā arī rīdzinieku vārtsarga Jāņa Kalniņa komentārus pēc Sanktpēterburgas SKA uzvaras pār Rīgas "Dinamo" (4:1).

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Centāmies, krampējāmies iekšā spēlē, bet ar tik rupjām kļūdām tik meistarīgu komandu uzvarēt ir grūti…Pēc statistikas soda minūtes nulle pret desmit, bet tiesnešiem, protams, labāk redzams."

Sējējam tika vaicāts, kas notiek ar komandas līderiem, kuru rezultativitāte nav pārāk iespaidīga. "Labs jautājums," atbildēja Sējējs. "Varu jūs aizvest uz ģērbtuvi – uzprasiet viņiem! Ko lai saku? Starpsezonā aizvadījām 12 spēles, Miks Indrašis piedalījās deviņās un guva vienus vārtus [divus – A.S.]. Tagad – nulle.Tāda arī ir mūsu vārtu gūšana, rezultativitāte. Ja vārtus negūst līderis, ko lai saka par pārējiem."

Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris Oļegs Znaroks: "Visu mājas spēļu un ne tikai mājas spēļu laikā mums šodien bija visneizteiksmīgākā pirmā trešdaļa. Gribējām paņemt pretiniekus, neizlejot daudz asiņu…Otrajā periodā nomētājām pretiniekus – kaut kur pietrūka, kaut kur vārtu stabs. Spēlēm jāgatavojas jau pirmajai trešdaļai. Ko pārtraukumā pateicu komandai? To jums nevajag zināt.

Protams, mēs ar Hariju [Vītoliņu] pārdzīvojam par Rīgas "Dinamo", bet jebkurš situācijā šodien gribējām uzvarēt, kas arī notika. Tāpat pārdzīvoju par Normundu, mēs taču spēlējām kopā – vienā pieciniekā. Viņam ir ļoti smagi, gribētu viņu atbalstīt. Trenera darbs, trenera maize tāda ir…Viņš grib izdarīt visu, bet ne viss sanāk, taču galvenais, ka šajā gadījumā tas nav atkarīgs no viņa."

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš: "Šī noteikti bija mana grūtākā spēle KHL. Metienu bija daudz, pretinieks ļoti spēcīgs un meistarīgs. Bija, ko vārtos darīt. Par man doto iespēju spēlēt pret tādu komandu kā SKA biju ļoti priecīgs. Pats kādreiz skatījos uz tādiem spēlētājiem kā Pāvels Dacjuks un Iļja Kovaļčuks, kā viņi spēlē NHL. Un tagad pašam iespēja pret tādiem būt laukumā. Sajūtas ir ļoti patīkamas. Lieli meistari gūst labus vārtus. Trešajā un ceturtajā vārtu zaudējumā nogulējām aizsardzībā un īsti variantu vairs nebija. Ko mainīt pret CSKA? Īsti nemāku teikt. Tas ir treneru pārziņā. Mums treneru uzdotais ir jāpilda. Ja to nedarām, tad rezultāts ir tāds, kāds tas ir."

Izmantotie resursi:
Нормунд Сейейс: С такими грубыми ошибками у...
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...

  -1 [+] [-]

, 2016-10-13 23:15, pirms 8 gadiem
tā viņš ir, ja nulles uzbrukumā tad nelīdzēs nekāds super treneris.
stulbākais ka ar tām nullēm svJuris cer uz play offiem.

     [+] [-]

, 2016-10-13 23:30, pirms 8 gadiem
Jāmet podā, kā vecos laikos pie HV.

     [+] [-]

, 2016-10-13 23:36, pirms 8 gadiem
Kāds trenners, tāda komanda. Impotentu bars

     [+] [-]

, 2016-10-14 00:12, pirms 8 gadiem
Kalniņš malacis, lieliski nospēlēja, daudz mirušu ripu izvilka. Bet nu arī viņš ir tikai cilvēks. Atšķirībā no naiduļiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-14 10:18, pirms 8 gadiem
Ja treneris muļķis nekas nemainīsies

  +1 [+] [-]

, 2016-10-14 10:20, pirms 8 gadiem
Sējēj, kurš ir treneris? Aizsūti Miku uz nedēļu padzīvot Liepājā - sen pierādījusies patiesība!!! Pieļaujot tik daudz stulbas kļūdas nevar uzvarēt spēcīgus pretiniekus. Un pats sliktākais, ka tās kļūdas no mača uz maču atkārtojas - tur jau ir vainīgs treneris.

     [+] [-]

, 2016-10-14 10:30, pirms 8 gadiem
Miks "labs" piemērs kā pazūd talants

  -1 [+] [-]

, 2016-10-14 10:50, pirms 8 gadiem
Jaiet pie ekstrasensa, kapec tiesi RD speletaji nevar iemest.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-14 11:10, pirms 8 gadiem
tas ir vienkārši psc... cik jūs varat te komentāros liet. TAK VIENALGA KĀDS TRENERIS. JA LĪDERI NEVAR SPĒLI PAŅEMT UZ SEVI UN KAUT KO IEMEST TAD DISKUSIJA ARĪ TUR BEIDZAS UN TUR ARĪ VAINA JĀMEKLĒ.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-14 13:46, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Jāmet podā, kā vecos laikos pie HV.
HV rīcībā vismaz bija meistars, kas baltajā keramiķa sapnī varēja trāpīt (AK). Indrašis apslidotu podam apkārt un noliktu uz apmales. Vai pat garām, uz grīdas.

Varētu palīgā izsaukt Z.G., bet viņš podu nolauztu.

     [+] [-]

, 2016-10-14 17:35, pirms 8 gadiem
Nesaprotu Sējeja pretenzijas pret ''līderiem'' , ja to līderu šajā modelī nav un nemaz nevar būt. Ja neskaita Hossu/OZO tad pēc būtības Dinamo līderi arī nekad nav bijuši. Saprastu pretenzijas pret tādu spēlētāju kā Omarku vai Mozesu ja šie spēlētu Dinamo un nemestu iekšā - bet šeit tiek izvirzītas pretenzijas pret spēlētājiem kuri to vienkārši šādā līmenī nevar paveikt ar visu gribēšanu, paņemot pārbaudītu vērtību KHL līmeni nebūtu problēmu un pretenziju bet diemžēl šī kluba augstākais mērķis vienmēr ir bijis PLAY-OFF, domāju neviens no spēlētājiem Dinamo kreklā pat nav uzdrīkstējies pasapņot par kausa pacelšanu virs galvas.