Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas zvaigznes – Vorāčeks, "Rangers" otrais vārtsargs un Ganjē

Rolands Eliņš

NHL nedēļas zvaigznes – Vorāčeks, "Rangers" otrais vārtsargs un Ganjē
Jakubs Vorāčeks
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas aizvadītās nedēļas trīs labākajiem spēlētājiem atzīti Jakubs Vorāčeks, Anti Rānta un Sems Ganjē.

Filadelfijas “Flyers” deviņu uzvaru sērijā lielu lomu spēlējis čehu uzbrucējs Jakubs Vorāčeks. Aizvadītās nedēļas četrās spēlēs viņš izcēlās ar sešām rezultatīvām piespēlēm un kopā sakrāja deviņus punktus. Viņš izcēlās ar divām četru punktu spēlēm, palīdzot pieveikt “Oilers” un “Stars”. 27 gadus vecais čehs ar 32 punktiem ir komandas rezultatīvākais spēlētājs šosezon, bet līgas mērogā ieņem trešo vietu aiz Konora Makdeivida (39 punkti) un Vladimira Tarasenko (32 punkti).

Nedēļas otrās zvaigznes tituls Ņujorkas “Rangers” vārtsargam Anti Rāntam, kurš vismaz uz brīdi izkonkurējis komandas zvaigzni Henriku Lundkvistu. Rānta stājās vārtos trīs spēlēs pēc kārtas un visās palīdzēja komandai uzvarēt, turklāt parādot iespaidīgu sniegumu – vidēji ielaisti tikai 0.33 vārti un atvairīti 98.5% pretinieku metienu.

“Rangers” treneris Alans Viņjo pirms pēdējās spēles gan tik un tā uzsvēra, ka uzskata Lundkvistu par savas komandas līderi, taču nevar noliegt, ka konkrētajā brīdī Rānta spēlē iespaidīgi. To atzinis arī pats Lundkvists, publiski norādot, ka šobrīd “Rangers” vārti jāsargā tieši 27 gadus vecajam Rāntam.

Savukārt nedēļas trešās zvaigznes gods Kolumbusas “Blue Jackets” uzbrucējam Semam Gaņjē, kurš trīs spēlēs guva sešus punktus (3+3). Viņš palīdzēja Kolumbusai uzvarēt visās trīs spēlēs, kamēr pamatlaikā “Blue Jackets” nav zaudējusi jau astoņos mačos pēc kārtas. Gaņjē šosezon guvis 19 punktus 25 spēlēs, jau šobrīd pārsniedzot savu pagājušās sezonas veikumu, kad 53 spēlēs savāca 16 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jakub-vora...