Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Ņižņijnovgoroda pārsteidza ar saviem ātrajiem pretuzbrukumiem"

Butauts: "Ņižņijnovgoroda pārsteidza ar saviem ātrajiem pretuzbrukumiem"
Ramūns Butauts dod norādījumus VEF spēlētājiem
Foto: vtb-league.com

Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts pēc sestdienas zaudējuma VTB līgas izbraukuma spēlē pret Ņižņijnovgorodas basketbola klubu (88:102) atzinis, ka rīdziniekiem pārsteigums bijis pretinieku ātrie uzbrukumi, no kuriem daudzi bija rezultāti un kļuva par uzvaru nesošiem.

"Vispirms vēlētos apsveikt pretinieku komandu un tās galveno treneri ar gūto uzvaru. Šodien Ņižņijnovgoroda bija krietni spēcīgāka. Laukuma saimnieki parādīja lielisku spēli, ļoti spēcīgi darbojās aizsardzībā, veidoja pretuzbrukumus un veiksmīgi uzbruka no trīspunktu līnijas. Nespēlējām agresīvi un bijām ļoti lēni, kā arī aizsardzībā vienkārši nespējām atgriezties laikā. Bija acīmredzams, ka Ņižņijnovgoroda bija labāk noskaņojusies spēlei kā mūsu komanda," pēc spēles secināt varēja VEF galvenais treneris Ramūns Butauts, kurā padotie basketbolisti kapitulēja Ņižņijnovgorodā ar 88:102.

"Pēc puslaika pārtraukuma centāmies glābt situāciju, kļūstot agresīvāki aizsardzībā un spēlēt ātrāk uzbrukumā, organizēt īsākus uzbrukumus, lai samazinātu starpību. Tas sanāca, bet pretinieks nospēlēja prasmīgi, neļaujot mums pilnībā atspēlēties," par savas komandas centieniem atgriezties spēlē sacīja Butauts. "Šodien Ņižņijnovgoroda pārsteidza ar saviem ātrajiem pretuzbrukumiem, jo tā nav pati ātrākā komanda. Taču šodien viņi ļoti agresīvi aizsargājās un ātri pārgāja uzbrukumā, kas bija mums pārsteigums. Tāpat negaidīta bija Artjoma Jakovenko parādīšanās laukumā, kurš pirms tam nebija spēlējis, bet šodien nospēlēja labi. Gribu pateikties komandu saimniekiem par skaisto basketbolu un emocijas, ko tas dāvāja sanākušajiem skatītājiem. Tiekamies Rīgā," atbildes spēli pret Ņižņijnovgorodu jau gaida Butauts.

"Faktiski mēs uzvarējām jau pirmajā puslaikā," tā uzvarētāju komandas galvenais treneris Zorans Lukičs. "Taču par nožēlu pieklājīgais pārsvars atslābināja manus spēlētājus un otrajā puslaikā sākām palaisties. Pats svarīgākais šodienas spēles panākums ir rezultāts, bet par spēles kvalitāti man ir dažas pretenzijas. Aizmetām garām vairākus brīvo metienus, kā arī pēc puslaika pārtraukuma daži spēlētāji uz laukuma mēģināja sarīkot šovu un iepriecināt skatītājus ar alley-oop epizodēm, lai arī līdz spēles beigām vēl bija tālu. Mums priekšā svarīgas spēles un ar tādu basketbolu, kāds bija šodien, Ņižņijnovgorodai riskē ar svarīgu punktu neiegūšanu. Šodien varu izcelt tikai vienu spēlētāju - Artjomu Jakovenko, kurš šosezon pirmo reizi devās laukumā. Viņam atgadījās dažas kļūdas, bet 13 minūšu laikā uz laukuma viņš paveica ļoti daudz. Viņam joprojām vajadzīgs laiks, lai spētu strādāt ar pilnu atdevi un to patiešām arī gaidu, kad viņš būs pilnībā gatavs," noslēdza Ņižņijnovgorodas treneris.

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб "Нижний Новгород"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-12 22:02, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Jaunup, visus uz paklāja rīt 7 no rīta pa tiešo no lidostas
Viņi ar autobusu aizbrauca

  +1 [+] [-]

, 2011-11-12 22:22, pirms 12 gadiem
uz ko tad nez VEFs gatavojās, ja ne uz ātrajiem, varbūt arī 3p metieni bija pārsteigums??

  +4 [+] [-]

, 2011-11-13 00:07, pirms 12 gadiem
es nesaprotu - kā spēlējot šādā līmenī var gaidīt, ka pretinieki būs lēni un nevarīgi? diezgan lielu absurdu Butauts runā. Pārsteigt VEFu varētu Valmiera vai Liepāja ar kaut kādām neredzētām kombinācijām un negaidītu labu spēli aizsardzībā utt, bet ne jau šāda līmeņa komanda, no kuras nevar negaidīt teicamu sniegumu!!

     [+] [-]

, 2011-11-13 09:39, pirms 12 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Interesanti, pirms spēles Buļs studijā teica, ka NN spēlē ātru uzbrukuma basketbolu. Viņiem tas nebija pārsteigums. Jautājums ar ko treneris nodarbojas ārpus spēļu un treniņu laika?
Trenerim nav ne vainas, bet dažiem spēlētājiem būtu mazāk jāfilmējas reklāmās.

     [+] [-]

, 2011-11-13 11:38, pirms 12 gadiem
Interesanti, ko te daži pārmet par tām reklāmām. Nejau spēlētāji paši iet, bet gan klubs viņiem liek. Tas viss ir menedžments un VEF tas ir ļoti augstā līmenī. Tik žēl, ka kkāds amatieris ir kluba menedžeris. Un pa lielam spēlētājus izvēlās Ramūnas. Tas nav nopietni, GM ir jāizvēlas spēlētāji, bet trenerim jāveido komandas spēle. Patreiz VEF atgādina profesionālu klubu ar amatieriem pie vadības stūres.

     [+] [-]

, 2011-11-13 12:35, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Trenerim nav ne vainas, bet dažiem spēlētājiem būtu mazāk jāfilmējas reklāmās.
TĀDIEM kā Valters, kuram neskaitāmi daudz kļūdu, bumbas kriit no rokām ārā kā Šelītim savā laikā - shausmas