Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL ekspertu vērtējumā "Lightning" ir galvenā favorīte uz Stenlija kausu

NHL ekspertu vērtējumā "Lightning" ir galvenā favorīte uz Stenlija kausu
Bens Bišops, Stīvens Stemkoss un Viktors Hedmans - Tampabejas "Lightning" līderi
Foto: AFP/Scanpix

20 Nacionālās hokeja līgas ekspertu apkopotajā vērtējumā vislabākās izredzes izcīnīt Stenlija kausu šosezon ir Tampabejas “Lightning” vienībai, kuras sistēmu jau vairākus gadus pārstāv Kristers Gudļevskis.

No 20 NHL mājaslapas ekspertiem tieši puse (desmit) savās prognozēs kā 2016./17. gada čempioni norāda “Lightning”, kas pirms diviem gadiem aizkļuva līdz finālam, bet zaudēja. Neviena cita NHL komanda nesaņēma vairāk par divām balsīm, ieskaitot pašreizējo čempioni “Penguins”. Tāpat divas balsis arī “Blackhawks”, “Capitals” un “Kings” vienībām, bet pa vienai ir “Sharks” un “Predators”.

NHL eksperti arī tika aicināti prognozēt finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, un veseli astoņi šajā pozīcijā saredzēja nevis “Lightning” vārtsargu Benu Bišopu vai kapteini Stīvenu Stemkosu, bet aizsargu Viktoru Hedmanu.

Visi 20 pieaicināti balsojuma dalībnieki gan vienojās viedoklī, ka Monreālas “Canadiens” pēc gada pārtraukuma atgriezīsies izslēgšanas spēlēs. Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo “Sabres” par “play-off” komandu uzskata divi balsotāji – Dens Rouzens un Mets Kubeta, NHL mājaslapas starptautiskās daļas vadītājs. Viņi abi gan “Sabres” norāda kā astotās vietas ieguvēju Austrumu konferencē, proti, kā pēdējo, kas iekļūs izslēgšanas spēlēs, bet pēc vairākām sezonām pastarītes lomā arī tas Bufalo komandai būtu ievērojams panākums.

NHL jaunā sezona sāksies šonakt ar četrām spēlēm, kamēr Girgensons un “Sabres” regulāro sezonu atklās rītnakt pret “Canadiens”.

NHL.com ekspertu prognozes par Stenlija kausa ieguvēju

KomandaBalsis
Lightning10
Penguins2
Blackhawks2
Capitals2
Kings2
Predators1
Sharks1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/2016-2017-...

     [+] [-]

, 2016-10-12 15:33, pirms 8 gadiem
Nez,nez... Sheit ir atkal cita info.
https://www.nhl.com/news/super-16-p...

     [+] [-]

, 2016-10-12 15:34, pirms 8 gadiem
Es gan esmu un būšu par Detroitu

p.s.veiksmi Girgijam un gaidām jauno sezonu ar nepacietību!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-12 15:41, pirms 8 gadiem
Marvin rakstīja: Nez,nez... Sheit ir atkal cita info.
https://www.nhl.com/news/super-16-penguins-remain-no-1/c-282573816
varbūt abi šie topi nav tik pretrunīg, jo agrism izmantotais prognožu tops ir par pleiofu uzvarētājiem = Stenlija čempioniem, kamēr Tevis iepostētais tops ir pirmssezonas rangs jeb regsezonas tops.

kā zināms, Stenlija izcīņa pamatīgi atšķiras no regsezonas.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-12 15:45, pirms 8 gadiem
TBL ir vienozīmīgi top 3 komanda kas iegūs Stenliju, bet manas personīgās prognozes sliecas uz Montrealu. Iemesls ir pavisam vienkārš, ļoti meistarīgs un pārdomāts sastāvs kā arī Praiss ir savas karjeras uzplaukumā, ja nu vienīgi pa sezonu viņš atkal neiegūs traumu.

     [+] [-]

, 2016-10-12 15:54, pirms 8 gadiem
IH_Apskatnieks rakstīja: TBL ir vienozīmīgi top 3 komanda kas iegūs Stenliju, bet manas personīgās prognozes sliecas uz Montrealu. Iemesls ir pavisam vienkārš, ļoti meistarīgs un pārdomāts sastāvs kā arī Praiss ir savas karjeras uzplaukumā, ja nu vienīgi pa sezonu viņš atkal neiegūs traumu.
mans Stenlija favorītu top4- tb prognoze Stenlija finālam- ir šāds=
Pens vai Bolts, Stars vai Hawks.

bet no regsezones es gaidu, ka turpinās progresēt Panthers, Jets un Oilers. Vajag vismaz 3 Kanādas komandas plovos. un mans prognozētais Kanādas top3 ir- Habs, Jets un Flames.

     [+] [-]

, 2016-10-12 16:06, pirms 8 gadiem
Par lielu hokeju!

     [+] [-]

, 2016-10-12 19:12, pirms 8 gadiem
Cats iegūs kausu un nekāda tampa tur nebūs veiksies ja PO tiks