Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkinam kārtējie vārti, "Rangers" kļūst par Metropoles divīzijas līderi

Ovečkinam kārtējie vārti, "Rangers" kļūst par Metropoles divīzijas līderi
Aleksandrs Ovečkins ar 45 precīziem raidījumiem ierindojas līgas labāko snaiperu galvgalī
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) krievu hokejists Aleksandrs Ovečkins guva savus 45.vārtus šosezon, tomēr tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Vašingtonas “Capitals” izcīnīt uzvaru pret Ņujorkas “Rangers”, kurai tas bija trešais panākums pēc kārtas un kura šobrīd ar 91 punktu atrodas Austrumu konferences pirmajā vietā.

Jau mača devītajā minūtē rezultātu atklāja Karls Hegelins, izvirzot Ņujorkas “Rangers” vadībā. Turpinājumā līgas labākais snaiperis Aleksandrs Ovečkins panāca neizšķirtu, gūstot savus 45.vārtus sezonā. Tomēr ar to bija par maz, un Vašingtonas “Capitals” vārtsargam Breidenam Holtbijam vēl divas reizes nācās ķeksēt melno priekšmetu ārā no saviem vārtiem (1:3). Izcīnītā uzvara bija “Rangers” trešais panākums pēc kārtas, kurš ļāvis pakāpties uz pirmo vietu Metropoles divīzijā un ar 91 izcīnitu punktu ierindoties Austrumu konferences augšgalā.

Citā spēlē saviem spēkiem mērojās divas lejasgala komandas - Toronto “Maple Leafs” un Bufalo “Sabres”. Pirmajās 20 minūtēs abas vienības apmainījās ar diviem precīziem raidījumiem, bet otrās trešdaļas vidū vadībā atkal izvirzījās viesi, tomēr nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām Tailers Bozaks panāca neizšķirtu, kas nozīmēja, ka uzvarētāja noteikšanai būs nepieciešams papildlaiks. Ar papildus piecām minūtēm nepietika un sekoja pēcspēles metienu sērija. Toronto rindās pirmo bullīti realizēja mača varonis Tailers Bozaks, bet “Sabres” izniekoja visus trīs pēcspēles metienus, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 3:4. Viesu rindās ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās latviešu hokejista Zemgus Girgensona komandas biedrs Tailers Eniss, kurš ar 37 punktiem ir rezultatīvākais komandas hokejists.

Savukārt nakts pēdējajā spēlē Kalgarī “Flames” ar rezultātu 6:3 pārspēja Anaheimas “Ducks”. Maču veiksmīgi iesāka viesi, nepilnu trīs minūšu laikā divas reizes precīzs bija Raiens Geclafs, izvirzot savu komandu vadībā, taču turpinājumā “Flames” raidīja piecas ripas Džona Gibsona sargātajos vārtos. Lai gan otrās trešdaļas izskaņā Hampuss Lindholms samazināja rezultāta starpību, tomēr pēdējais vārds piederēja Jirži Hudleram, kurš panāca 6:3 Kalgarī labā, sagādājot “Ducks” trešo zaudējumu pēc kārtas. Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts 21 gadu vecais Džonijs Gudro, kurš šonakt tāpat kā Raiens Geclafs atzīmējās ar diviem precīziem raidījumiem.

NHL spēļu rezultāti, 12. marts

KomandasRez.
Maple Leafs-Sabres4:3 PM
Capitals-Rangers1:3
Flames-Ducks6:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-03-12 08:02, pirms 9 gadiem
Flames kautkā baigi mauc pēdējā laikā

  +3 [+] [-]

, 2015-03-12 08:22, pirms 9 gadiem
Autor, kaads sakars ir transporta liidzeklim metropoliteenam (netro) ar NHL Jaunanglijas regiona diviiziju?! Shiis diviizijas nosaukums driizaak ir tulkojams kaa Metropoles div., jo tajaa ir ASV senaako pilseetu- New York, Washington, Philadelphia u.c. klubi.

     [+] [-]

, 2015-03-12 08:53, pirms 9 gadiem
Argonauts rakstīja: Autor, kaads sakars ir transporta liidzeklim metropoliteenam (netro) ar NHL Jaunanglijas regiona diviiziju?! Shiis diviizijas nosaukums driizaak ir tulkojams kaa Metropoles div., jo tajaa ir ASV senaako pilseetu- New York, Washington, Philadelphia u.c. klubi.
Haha, autors neko neizdomā, divīzija ir Metropolitan

  +2 [+] [-]

, 2015-03-12 11:50, pirms 9 gadiem
Jigsaw rakstīja: Haha, autors neko neizdomā, divīzija ir Metropolitan
pareizi Argo norāda, divīzijas nosaukums - domāts amerikāniski Metropole nevis angļu - transporta veids metropolitēns...krievi pat saka "stoličnaja divizija" nevis "metro"...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-12 12:11, pirms 9 gadiem
@Jigsaw Latiinju valoda 'metropolis'; 'metropolitan' : noziimee 'maates pilseeta', ' gslvaspilseeta' : senatnee- Roma; ASVlieto noziimee: senaakaas pilsetas, galvaspilseetas, to regions.

  +3 [+] [-]

, 2015-03-12 17:54, pirms 9 gadiem
Nu tur nav divu doma. Uz doto brīdi Ovečkins ir pasaules labākais snaiperis.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-12 18:10, pirms 9 gadiem
Latvietis1972 rakstīja: Nu tur nav divu doma. Uz doto brīdi Ovečkins ir pasaules labākais snaiperis.
Ovečkinam ir vairāk vārtu guvumi vairākumā nekā Buffalo Sabres komandai

     [+] [-]

, 2015-03-12 19:05, pirms 9 gadiem
Ķekavas dzelonis rakstīja: Ovečkinam ir vairāk vārtu guvumi vairākumā nekā Buffalo Sabres komandai
Nesalīdzini amatieru līgas līmeņa komandu Bufalo ar Ovečkinu!
Ovečkins manuprāt varētu apspēlēt Bufalo starta piecinieku uz vienas kājas!