Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Mozjakina uzvaras vārti palīdz "Metallurg" atspēlēties pret "Yugra"

Rolands Eliņš

Mozjakina uzvaras vārti palīdz "Metallurg" atspēlēties pret "Yugra"
Sergejs Mozjakins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā šodien aizvadītas piecas spēles, kurās iztika bez latviešu leģionāru līdzdalības. Maskavas CSKA tikai ar 1:0 pieveica "Vityaz", bet Magņitogorskas "Metallurg" atspēlējās no 2:4 pret "Yugra" un uzvarēja 5:4.

Pašreizējā KHL čempione Magņitogorskas "Metallurg" pret "Yugra" savās mājās nokļuva iedzinējos jau septītajā minūtē, taču līdz pirmā perioda beigām tomēr tika panākts neizšķirts 2:2. Viesiem gan padevās veiksmīgs otrās trešdaļas sākums, kad triju minūšu intervālā rezultāts kļuva 4:2 "Yugra" labā.

Taču "Metallurg" ātri atguvās, savus otros vārtus guva Jans Kovaržs, un arī pēc šī perioda neizšķirts, bet par savu trešo punktu šodien un uzvaras vartiem 48. minūtē parūpējās Sergejs Mozjakins. Ar viņa palīdzību tika noturēta uzvara 5:4, kas komandai ir jau 13. šajā sezonā un ļauj pārliecinoši ieņemt pirmo vietu Austrumu konferencē.

Savukārt Rietumu konferencē par līderes godu turpina sacensties SKA un CSKA. SKA vakar ar 4:1 pieveica "Jokerit" un savā nākamajā spēlē cīnīsies ar Rīgas "Dinamo", bet armijnieki šodien tikai ar 1:0 pieveica "Vityaz". CSKA šī ir 15. uzvara sezonas pirmajās 16 spēlēs, turklāt ielaisti tikai 19 vārti.

Katrā periodā iemetot pa vārtiem, sauso uzvaru svinēja arī "Ak Bars", pieveicot "Traktor", bet Toljati "Lada" guva savu tikai trešo uzvaru pamatlaikā (4:1 pret "Neftekhimik"). Toljati komandas rēķinā gan ir septiņi punkti no spēlēm, kuras noslēdzās ar papildlaika vai pēcspēles metienu palīdzību.

KHL spēles, 11. oktobris

KomandasRez.
Avtomobolist-Admiral5:1
Metallurg M-Yugra5:4
Neftekhimik-Lada1:4
Ak Bars-Traktor3:0
CSKA-Vityaz1:0

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-11 19:40, pirms 10 gadiem
ātri gan atpakaļ, tralināja, ka gandrīz visa sezona būs jāizlaiž