Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" galvenais treneris uzskata, ka tiesneši ignorē pārkāpumus pret Lebronu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Cavaliers" galvenais treneris uzskata, ka tiesneši ignorē pārkāpumus pret Lebronu
Tairons Lū un Lebrons Džeimss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempione Goldensteitas "Warriors" nonākusi vienas uzvaras attālumā no sasnieguma atkārtošanas, bet pretinieces Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Tairons Lū sūdzējās par tiesnešu attieksmi pret Lebronu Džeimsu.

"Pret viņu nekad netiek svilptas piezīmes," pēc trešā zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas finālā teica Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Tairons Lū. "Viņš uzbrūk. Neskaitot Raselu Vestbruku, viņš ir viens no spēlētājiem, kuri soda laukumam uzbrūk katrā izspēlē.

"Un pret viņu netiek svilptas piezīmes, jo Lebrons ir pārāk spēcīgs - pretinieki no viņa atlec. Tie joprojām ir pārākumi, kurus tiesneši izvēlas ignorēt. Taču mums jārāda labākais sniegums, neskatoties uz tiesnešu svilpēm," noslēdza Lū, norādot, ka tā ir daļa spēles un ka komandai nav iespējas to ietekmēt.

Par tiesnešu sniegumu Lū, kurš pie Klīvlendas "Cavaliers" stūres stājās sezonas vidū, nomainot atlaisto Deividu Blatu, kurš vienību līdz finālam aizveda pērn, sūdzējās arī pirmajā kārtā pret Detroitas "Pistons", kad nosauca Džeimsu par mūsdienu Šakilu O'Nīlu.

Klīvlendas "Cavaliers", kas izslēgšanas spēles sāka ar desmit uzvarām pēc kārtas, finālā pret Goldensteitas "Warriors" izcīnīja panākumu trešajā duelī, taču šonakt ļāva pretiniekiem iemest 17 trīspunktniekus, kas kļuva par jaunu fināla rekordu, un piedzīvoja zaudējumu ar 98:107.

Piektā spēle norisināsies naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika Goldensteitas "Warriors" laukumā. Pērn fināls noslēdzās pēc sešiem mačiem.

Izmantotie resursi:
Trending News | theScore.com

  +8 [+] [-]

, 2016-06-11 12:51, pirms 8 gadiem
Varbūt tāpēc, ka viņš pārāk daudz simulē

  +3 [+] [-]

, 2016-06-11 13:18, pirms 8 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Varbūt tāpēc, ka viņš pārāk daudz simulē
Vai ne? Simulācijas pašas par sevi ir riebīgas, bet šitā steroīdkuiļa vārtīšanos vispār kauns skatīties.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-11 13:36, pirms 8 gadiem
Ja jau zvaigzne, tad zvaigzne. Un vēl cik piezīmes netiek nosvilptas par paša Lebrona pārkāpumiem, lai gan aizsardzībā viņš jau īpaši neiespringst.

  +4 [+] [-]

, 2016-06-11 14:39, pirms 8 gadiem
Nostaigātus arī nefiksē.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-11 14:46, pirms 8 gadiem
Kad viņš pretinieku atgrūž ar elkoni un uztaisa četrsoli,to Lū neredz.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-11 16:21, pirms 8 gadiem
Treneris nu jau ņuņņāt sāk - sak, nabaga Lebronu apbižo, kā tas var būt, kāda netaisnība!

     [+] [-]

, 2016-06-11 18:17, pirms 8 gadiem
Tad, lai piemet klāt arī to pārkāpumus, ko nefiksē Lebronam Ko vien vērts skats bija, kad Iggijs devas caurgājienā un Lebrons žostka pa rokam uzsita Svilpe klusēja

  -1 [+] [-]

, 2016-06-11 19:12, pirms 8 gadiem
Karalim pašam kauns blamēties par to, ka tiesneši "nepalīdz", ka lika par pienākumu LŪ to pateikt pasaulei?! Šorīt skatoties 4.spēli nepameta sajūta, ka "riebjas" šis karalis ar savu pozēšanu, rupjību un neaizskaramību, bet izrādās, ka viņam dara pāri! Ļoti, nu ļoti ceru, ka GSW šos aizslaucīs 14.jūnijā tā tālāk no cerības par titulu un šis trakais (neapšaubāmi unikālais) LBJ vairs nebūs ne tuvu titulam!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-11 19:22, pirms 8 gadiem
angrybird rakstīja: Karalim pašam kauns blamēties par to, ka tiesneši "nepalīdz", ka lika par pienākumu LŪ to pateikt pasaulei?! Šorīt skatoties 4.spēli nepameta sajūta, ka "riebjas" šis karalis ar savu pozēšanu, rupjību un neaizskaramību, bet izrādās, ka viņam dara pāri! Ļoti, nu ļoti ceru, ka GSW šos aizslaucīs 14.jūnijā tā tālāk no cerības par titulu un šis trakais (neapšaubāmi unikālais) LBJ vairs nebūs ne tuvu titulam!
Pēdējā spēlē tieši žļembātājs bija tas, kas visu laiku oponēja pie tiesnešiem...

Pareiz... viņam maziņš pieskārieniņš un viņš aizlido kā spalva. Toties Lebronu lai kaut kur aizlidinātu ir jātaisa spēcīgāks sods un maziņos vispār neviens neredz.

Kurš te pāris dienas atpakaļ rakstīja, ka Lebronam reizes 5 vismaz sērijā ir bumba izsista no rokām, kad reāli rokas ir virs bumbas. Kaut kāda maģija, vai tomēr nenosvilpti sodi?

  -1 [+] [-]

, 2016-06-11 21:08, pirms 8 gadiem
Lebrons-cikst un pikst!!!!Sarunas par Dzordanu un Kobi vins pat netiks pieminets!!!!

     [+] [-]

, 2016-06-11 21:27, pirms 8 gadiem
laurukss26 rakstīja: Lebrons-cikst un pikst!!!!Sarunas par Dzordanu un Kobi vins pat netiks pieminets!!!!
Vienīgais džeks līgas vēsturē, kas ir top 10 punktos, asistos un rebos, bet netiks pieminēts... kā tad. Un pie tam skoringā laikam ir tuvu top3. Un šitie noteikti nav ne tuvu pēdējie PO viņa karjerā.