Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" iemet septiņus vārtus, "Blues" uzvaru izrauj 20 sekundes līdz beigām

Agris Suveizda

"Wild" iemet septiņus vārtus, "Blues" uzvaru izrauj 20 sekundes līdz beigām
Čārlijs Koils un Eriks Stāls
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā no trešā zaudējuma pēc kārtas izvairījās Rietumu konferences līdere Minesotas "Wild", kas pēdējā trešdaļā guva četrus vārtus pēc kārtas un ar 7:4 izbraukumā pieveica Floridas "Panthers".

Pirmoreiz šomēnes "Wild" vārtos stājās Dārsijs Kempers, taču, atvairījis 25 no 28 metieniem, viņš trešajā trešdaļā pie rezultāta 3:3 tika nomainīts. Šī maiņa gan izvērtās diezgan neveiksmīga, jo jau trešajā perioda minūtē aiz vārtiem rupji kļūdījās Devens Dubniks, uzdāvinādams ripu Aleksandram Barkovam – 4:3 "Panthers" labā.

"Wild" gan spēja lauzt cīņas gaitu un piecas minūtes līdz pamatlaika beigām atgūt vadību – pēc tāla metiena ripu nespēja nofiksēt Džeimss Raimers, un pirmais pie tās bija Zeks Parizē (5:4). Vēl divas ripas Minesota iemeta tukšos vārtos – 7:4. Sešiem spēlētājiem "Wild" rindās bija pa diviem punktiem, bet ar diviem vārtiem un piespēli izcēlās Eriks Stāls.

Tikmēr zaudēja divas no "Wild" tuvākajām sekotājām. Otrajā vietā esošā Čikāgas "Blackhawks" pirmā guva vārtus, tomēr ar 2:4 viesos piekāpās Detroitas "Red Wings", kas pameta pēdējo vietu Austrumu konferencē. Uzvarētājiem ar trim punktiem izcēlās Tomāšs Tatars (2+1) un Gustavs Nīkvists (0+3). Zaudēja arī ceturtās vietas īpašniece Anaheimas "Ducks", kas trešās trešdaļas vidū atjaunoja līdzsvaru, tomēr 20 sekundes līdz pamatlaika beigām zaudēja Sentluisas "Blues" (3:4) – no iemetiena apļa precīzi meta aizsargs Džoels Edmundsons. Jāpiebilst, ka 45. minūtē pie rezultāta 3:2 soda metienu nerealizēja "Blues" uzbrucējs Raiens Rīvzs.

Stenlija kausa īpašniece un Austrumu konferences trešā komanda Pitsburgas "Penguins" nenosargāja divu vārtu pārsvaru, tomēr bullīšos pārspēja Edmontonas "Oilers" (3:2). Uzvaru nesošo bullīti iemeta Fils Kesels.

SpēleRez
Blue Jackets – Sabres4:3
Red Wings – Blackhawks4:2
Panthers – Wild4:7
Blues – Ducks4:3
Oilers – Penguins2:3 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-11 12:09, pirms 7 gadiem
Ļoti aizraujoša cīņa gaidāma par labākā vārtu guvēja titulu, jo šobrīd desmitais labākais vārtu guvējs tikai par 4 vārtiem atpaliek no līdera Krosbija, kurš pat nav savas komandais rezultatīvākais hokejists, jo viņu apstedzis Malkins.

  -4 [+] [-]

, 2017-03-11 12:10, pirms 7 gadiem
Krosbijs ir 2. vijoles speletajs. Lideris Malkins

     [+] [-]

, 2017-03-11 16:20, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ļoti aizraujoša cīņa gaidāma par labākā vārtu guvēja titulu, jo šobrīd desmitais labākais vārtu guvējs tikai par 4 vārtiem atpaliek no līdera Krosbija, kurš pat nav savas komandais rezultatīvākais hokejists, jo viņu apstedzis Malkins.
Jaa, Krosbijs pedeja laika atpusas nedaudz, sobrid Malkins dod valaa. 4 speles 6+3

     [+] [-]

, 2017-03-12 10:25, pirms 7 gadiem
ogreskijs rakstīja: Jaa, Krosbijs pedeja laika atpusas nedaudz, sobrid Malkins dod valaa. 4 speles 6+3
Malkins pagaidām nevar lepoties ar Tripple Gold Club statusu, bet Krosbijs var!