Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''RSU/MVS'' un ''Babīte'' uzvar, rīt fināls Sportacentrs.com tiešraidē

Krišs Upenieks

''RSU/MVS'' un ''Babīte'' uzvar, rīt fināls Sportacentrs.com tiešraidē
Inguna Minusa, ''RSU/MVS'' galvenā trenere
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas volejbola kausa izcīņā sievietēm šovakar Daugavas sporta namā aizvadītas abas pusfināla spēles, kurās uzvaras izcīnīja ''RSU/MVS'' un ''Babītes'' volejbolistes.

Pēc ilgāka laika šogad notiek arī Latvijas kausa izcīņa sievietēm, kuras turnīru izspēlēs pēc iepriekšējos gados vīriešiem ierastās sistēmas - aizvadot pusfinālus, bet svētdien – cīņu par kausu. Pusfināla pāri tika noteikti pēc rezultātiem Baltijas līgā.

''RSU/MVS'' savā pusfinālā vāji aizvadīja spēles otro setu, kurā zaudēja ''Jelgava/LU'' volejbolistēm ar visai bezcerīgu 18:25, bet kopējā spēlē spēja apspēlēt pretinieces, svinot uzvaru četru setu cīņā - 25:20, 18:25, 25:23, 25:20.

''Babīte'' dienas pirmajā pusfinālā zaudēja spēles pirmo setu pret ''miLATss'' volejbolistēm ar 22:25, bet jau nākamajā setā pilnībā apspēlēja pretinieces (25:10). Turpinājumā 25:23 un 25:11, tādējādi Babītes volejbolistes apliecināja savu favorītu statusu un nodrošināja vietu finālā.

Rīt cīņa par kausu pulksten 13:30 Daugavas sporta namā un Sportacentrs.com tiešraidē. Pulksten 16:00 fināls arī Latvijas kausa izcīņā vīriešiem - ''Jēkabpils lūšu'' un ''RTU/Robežsardzes'' spēkošanās arī DSN. Tiešraidē maču demonstrēs LTV7.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2016-12-11 11:47, pirms 7 gadiem
Vai uz šīm spēlēm ir jāpērk ieejas biļete?