Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūšu" vadība neslēpj vēlmi spēlēt Eirokausos

Jānis Celmiņš

Aizvadītajā nedēļas nogalē par Latvijas kausa izcīņas uzvarētājiem kļuva “Jēkabpils Lūšu” volejbolisti. Latvijas kausa iegūšana ir līdz šim lielākais komandas sasniegums, bet kluba vadība neslēpj, ka viņu mērķis ir kaut kad spēlēt arī Eirokausos.

“Komandai, kura nespēlē Eirokausos, noturēt spēlētāju ir ļoti grūti. Arī mūsu ārzemnieki Baris Čabataru un Stasis Liaščinskas (abi no Baltkrievijas) nav braukuši uz Jēkabpili, lai paliktu Latvijā. Mēs esam kā tilts uz Igauniju, Somiju, iespējams, vēl kaut kur tālāk,” saka kluba prezidents Māris Trušelis.

Vaicāts, vai kluba vadībai ir sapnis kaut kad uzspēlēt arī Eirokausos, Trušelis apstiprinoši atbild nevilcinoties: “Viennozīmīgi! Sapņu pilis ir jābūvē, taču jādara tas pareizi. Esmu teicis arī iepriekš, ka gribētos to paveikt tuvāko trīs gadu laikā. Darbs tiek darīts tā, lai šie jaunieši izaugtu par profesionāļiem. Ja nespēsim nodrošināt šo līmeni, tad centīšos citiem klubiem, ka mūsu spēlētāji ir labi, lai viņi varētu spert nākamo soli. Tas gadījumā, ja nespēsim šo līmeni nodrošināt paši. Slikts tas karavīrs, kurš negrib kļūt par ģenerāli. Jau tagad esmu runājis ar vairākiem mūsu atbalstītājiem par Eirokausiem, taču tās ir pavisam citas naudas.”

Lai kļūtu par Jēkabpils komandas atbalstītāju, nav nepieciešamas lielas naudas. Kluba vadība neslēpj, ka reklāmas laukumu uz spēļu formas var iegādāties par pieciem tūkstošiem eiro.

Baltijas līgā “Jēkabpils lūši” šobrīd ierindojas visaugstāk no Latvijas komandām, ieņemot sesto vietu. Kluba vadība neslēpj, ka mērķis šosezon ir iekļūt labāko astoņu komandu skaitā, kas aizvadītajā sezonā komandai neizdevās.

Jau šajā nedēļas nogalē jēkabpiliešiem paredzētas divas spēles ar Latvijas komandām. Sestdien viesos būs jācīnās ar “Poliurs/Ozolnieki” komandu, bet svētdien atkārtoti jāsamēro spēki ar “RTU/Robežsardzi”, kuru izdevās pieveikt Latvijas kausa finālā.

Pilnu sarunu ar “Jēkabpils lūšu” kluba prezidentu Māri Trušeli un komandas menedžeri Jāni Silu skatieties ŠEIT.

Sportacentrs.com TV tiešraidē šonedēļ tiks piedāvāta spēle no Jelgavas, kur vietējā “Biolars/Jelgava” uzņems “ASK Kuldīgu”.

     [+] [-]

, 2016-12-13 18:28, pirms 7 gadiem
Pirmkārt apsveicu komandu ar uzvaru, bet ar tādu spēli eirokausos pagaidām nevajadzētu startēt. Par reklāmu uz krekla par 5000 eur- ideja nav slikta, bet gribas lai to reklāmu kāds redz! Šobrīd volejbolu rāda reti un zāles pārsvarā ir tukšas.