Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs atgriežas un palīdz "Knicks" pārspēt "Nuggets", "Lakers" zaudē Jūtai

Entonijs atgriežas un palīdz "Knicks" pārspēt "Nuggets", "Lakers" zaudē Jūtai
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

102 : 83

Clippers - Raptors

88 : 97

Nets - Bucks

104 : 93

Thunder - Pacers

112 : 106

Knicks - Nuggets

90 : 98

Suns - Magic

110 : 117

Lakers - Jazz

Aizvadītajā naktī vienā no Nacionālās Basketbola Asociācija (NBA) spēlēm tikās Ņujorkas "Knicks" un Denveras "Nuggets". Nozīmīgs šis mačs bija Karmelo Entonijam, jo viņš spēlēja pret Denveru, kuru pārstāvēja pirmās astoņas NBA sezonas. Mačā ar 112:106 uzvarēja "Knicks", turpinot nezaudēto spēļu sēriju savā laukumā.

Mača sākums labāks padevās viesiem no Denveras, kuri guva pirmos sešus punktus, taču vēl tālāk pirmajā ceturtdaļā viņiem atrauties neizdevās. Nākamās ceturtdaļas sākumā "Knicks" veica 7:0 izrāvienu, iegūstot septiņu punktu pārsvaru. "Nuggets" izdevās samazināt pretinieku pārsvaru, jo pēc pirmā puslaika "Knicks" atradās vadībā ar 61:58.

Nākamās 12 minūtes aizritēja diezgan līdzīgā spēlē. Ceturtdaļu ar precīzu metienu noslēdza Ronijs Brūvers, tādējādi pirms pēdējās ceturtdaļas vadībā ar 80:84 bija "Nuggets". Viesi izšķirošās ceturtdaļas sākumā ieguva +8, bet uzreiz "Knicks" atbildēja ar 12 punktiem pēc kārtas, kas deva četru punktu pārsvaru mājiniekiem. Arī atlikušās minūtes pārliecinošāk aizvadīja Ņujorkas komanda, izcīnot visā spēlē uzvaru.

Karmelo Entonijs ar 34 punktiem bija rezultatīvākais "Knicks" spēlētājs. 17 punktus guva Džeisons Kids, bet 15 punkti Taisona Čandlera (viņam vēl 12 atlēkušās bumbas) un Dž. R. Smita kontā. "Nuggets" komandā rezultatīvākais bija Tajs Lavsons, kurš guva 23 punktus, bet Danilo Galinari izcēlās ar 21 punktu.

Citā mačā uzvaru izcīnīja Milvoki "Bucks", kas pārspēja Bruklinas "Nets" - 97:88. Brendons Dženingss un Monta Eliss kopā guva 50 no 97 "Bucks" punktiem. 17. uzvaru sezonā izcīnīja Oklohomsitijas "Thunder", kas ar 104:93 apspēlēja Indiānas "Pacers". 12. neveiksmi sezonā piedzīvoja Losandželosas "Lakers", kas atzina Jūtas "Jazz" pārākumu ar 110:117. Komandu no zaudējuma neglāba pat Kobes Braienta 34 punkti, kā arī Dvaita Hovarda 11 punkti un 16 atlēkušās bumbas. "Jazz" labā 24 punktus guva Pols Milsaps, bet 22 - Mo Viljamss.

NBA regulārā sezona 2012/2013

SpēleRezultāts
Clippers - Raptors102:83
Nets - Bucks88:97
Thunder - Pacers104:93
Knicks - Nuggets112:106
Suns - Magic90:98
Lakers - Jazz110:117

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 49 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 07:35, pirms 11 gadiem
kamer Kobe ies peec nakosa rekorda vai atkartojuma Lakers neko nevinees

  -2 [+] [-]

, 2012-12-10 07:47, pirms 11 gadiem
LA LA LA LA WAIT TILL KOBE GETS HIS GAME RIGHT. Nu one man show. Joprojaam nevienam nekriiit un kobe varoniigi vieniitii slaadee tricaaru? Un skaitlji joprojaam tev neko nenoziimee? Droshi vien tapeec ka taa ir vienkaarshaak.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-10 08:00, pirms 11 gadiem
RajonRondo rakstīja: LA LA LA LA WAIT TILL KOBE GETS HIS GAME RIGHT. Nu one man show. Joprojaam nevienam nekriiit un kobe varoniigi vieniitii slaadee tricaaru? Un skaitlji joprojaam tev neko nenoziimee? Droshi vien tapeec ka taa ir vienkaarshaak.
Tu spēles skaties vai tikai raksti to ko redzi boxscore? Šoreiz visu spēli komanda mauca plus/mīnus normāli. Bet aizsardzībā tieši benķis visu iegrieza.

Es tev jau prasīju, kā Kobe zaudē šīs spēles, tad pasaki? Kāpēc viņš gūst 30 punktus, tad kad komanda zaudē?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 08:08, pirms 11 gadiem
Tu tikai spried peec speeles. paskaties status. 0rebs 3ast. un nesaki man ka vinjsh dod piespeeles un neviens nemet iekshaa noiets etaps. kaa jau teicu ieprieksh man komanda noziimee ka visiem ir teikshana. visi iet uz kopeeju meerkji un ja viens tur aardaas tad ko tiem paareejiem dariit? Cereet ka varbuut vinju taa nosegs ka vinjam piespiedu kaartaa buus taa bumba jaatdod? Es nesaku ka vinjsh ir sliktais. bet aciimredzot vinjam kaut kas ir jaamaina savaa speelee ja reiz taa gadaas ka vinjam 30 tad komandai zaagjis.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 08:15, pirms 11 gadiem
ahhh, Tu saki, ka spēlē komanda, bet jāmainās ir tikai Kobem? Tur visa komanda šobrīd ir vāja. Un tieši Kobe ir vienīgais, kurš spēlē abos laukuma galos. Pie tam Kobe nav saspēles vadītājs, bet gan aizsargs. Un parādi man to aizsargu, kuram ir vairāk piespēles komandā vidēji spēle?

Ir tā, ka jāmainās atkal komandas domāšanai. Ja viņi uzskata, ka uzvarēs gūstot tikai punktus, tad tas ir bēdīgi. Un viens Kobe var skriet vai neskriet abos laukuma galos, bet nekas nemainīsies.

Skaidrs, ka tiks aizmainīts Gasols, lai pastripinātu benķi. Tad arī varēs runāt par kkādu spēles ritējuma maiņu. Jo pagaidām Lakers nav ne atlētiska, ne enerģiska komanda. Nav neviens, kas nāk no soliņa un maina spēles gaitu, ja tā neiet.

Es nesaku, ka Kobe ir svētais, bet par daudz Tu esi ieciklējies uz tiem 30 punktiem. Protams, ja spēle ies komandai visai, tad viņam nevajadzēs tik daudz izmest vai pavadīt laiku uz laukuma. Tā kā tas ir loģiski! Jo Kobe meta, met un metīs.

Saproti tagad? Ja komanda zaud Kobem laukumā ir jābūt ilgāk līdz ar to metienu skaits lielāks un punktu vairāk. Ja komandai viss iet, Kobe spēlē mazāk un arī vairāk uzticas komandas biedriem.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 08:16, pirms 11 gadiem
Protams arii trenneris ir pie vainas bet ka es pareizi atceros tad kobe trenninjos ar kaa trenneris piedalaas. nav taa ka vinjsh tikai izpilda to ko antoni saka. takaa varbuut tomeer vajadzeetu apsveert speeles stila mainju.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 08:21, pirms 11 gadiem
RajonRondo rakstīja: Protams arii trenneris ir pie vainas bet ka es pareizi atceros tad kobe trenninjos ar kaa trenneris piedalaas. nav taa ka vinjsh tikai izpilda to ko antoni saka. takaa varbuut tomeer vajadzeetu apsveert speeles stila mainju.
Pag, bet tev liekās, ka mainoties Kobes spēles stilam komanda sāks pēkšņi uzvarēt? Mainoties Kobem, pēkšņi Hovards būs Hovards un pārejie sāks spēlēt aizsardzībā!

Kobem šajā komandā ir jāmainās vismazāk. Var runāt par viņa metienu skaitu, bet šogad viņš met salīdzinoši daudz mazāk nekā citus gadus - tikpat labi vaina ir šajā lietā.

Ja, komanda spēlē slikti, tad vainot vienu ir padumji.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 08:25, pirms 11 gadiem
Un neesmu iecikleejies uz tiem 30 punktiem. varbuut taa ir sakritiiba. man nav nekas pret ja vinjsh laadee to tricaaru. tomeer ir lietas ko vajadzeetu pamainiit. nu es joprojaam gaidu kas nash ieradiisies jo cerams tad maniisies speele. jo nu pagaidaam or diezgan skumiigi. ja vinji tiks po tad gan paareejiem buus gruuti, jo lakers ir po komanda. un tas nejau vienu gadu vien ir pieraadiijies. un nav jau taa ka kan kobe baigi besii. man veel biki cemme ka pajuka kobe shaq bet tas pavosam cits staasts.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 08:27, pirms 11 gadiem
Labi es labraat veel padiskuteetu par sho jautaajumu bet nu jaadodas uz riigu. a pa celjam zona ir kaa ir. takaa have a nice day one man show. un nebozies .

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 08:27, pirms 11 gadiem
Par Kobi un Šaku ir cits stāsts. Tas ir oldschool basis. Abi ir uzvarētāji, un viņu ego nav vienkārši salīmējams kopā.

Bet par tiem 30 punktiem - tā ir likumsakarība, bet tas neparāda, ka Kobe dara kautko nepareizi. Tieši šie 30 punkti parāda to, ka komanda spēlē slikti nevis Kobes egoismu.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 09:04, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Par Kobi un Šaku ir cits stāsts. Tas ir oldschool basis. Abi ir uzvarētāji, un viņu ego nav vienkārši salīmējams kopā.

Bet par tiem 30 punktiem - tā ir likumsakarība, bet tas neparāda, ka Kobe dara kautko nepareizi. Tieši šie 30 punkti parāda to, ka komanda spēlē slikti nevis Kobes egoismu.
Tik ļoti aizstāvi Kobi, ka viņam jau nu vismazāk jāmainās un tagad pasaki, ka Kobes un Šaka ego negāja kopā. Varbūt tomēr tie 30p nav tikai likumsakarība?
Un kā tad ir - komandā jābūt ar savu ego vai tomēr labāk, ja vairāk priekš komandas spēlē?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 09:23, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Tik ļoti aizstāvi Kobi, ka viņam jau nu vismazāk jāmainās un tagad pasaki, ka Kobes un Šaka ego negāja kopā. Varbūt tomēr tie 30p nav tikai likumsakarība?
Un kā tad ir - komandā jābūt ar savu ego vai tomēr labāk, ja vairāk priekš komandas spēlē?
Kāpēc Tu domā, ja spēlētājam ir savs ego, tad viņš nevar spēlēt uz komandu.
Tas, ka es aizstāvu viņu kautko pasaka par to kā viņš spēlē? Ja pateiktu, ka Aiversons bija slikts PG, Tu šīs muļķības necenstos noliegt? (kautgan kā saspēles vadītājs viņš nebija labākais)

Saproti, ka vainot spēlētāju kurš vienīgais prakstiski spēlē aizsardzībā un grib uzvarēt kā komandas enkuru ir pamatoti?

Pastāsti man ko tavuprāt nozīmē, tas, ka komanda zaud, bet Kobe samet 30+? Par daudz ņem spēli uz sevi?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 09:36, pirms 11 gadiem
neizprotu RajonRondo loģiku! sanāk tā - ja komanda t.i. Lakers uzvar, tad tas ir komandas nopelns, savukārt, ja Lakers zaudē, tad vainīgs ir Kobe. manuprāt tas ir diezgan subjektīvs skatījums uz lietām un viss ko RajonRondo jaunskungam varu ieteikt - skaties spēles!
runājot par šīs sezonas Lakers modeli jāsecina, ka, ja Bass beigs di..ies un sāks vairāk domāt par komandu un tās rezultātiem, nevis savu ego, tad viss būs štokos. ja turpinās ieņemt kkādu neloģisku pozu, tad viņa Lakers knapi aizvilks līdz PO un jau pēc 1.kārtas varēs sākt baudīt vasaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-12-10 10:20, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: ahhh, Tu saki, ka spēlē komanda, bet jāmainās ir tikai Kobem? Tur visa komanda šobrīd ir vāja.
Kobe ir vainīgs, ka Lakers zaudē. Punkts. Ja viņš izmetīs zem 25 metieniem spēlē, Lakers uzvarēs. Pačeko kaut Shaq'a forumulu priekš Hovarda.
Kobe var būt pirmā opcija tikai un vienīgi pēdējā ceturtdaļā, lai gan "clutch" faktors viņam ir diezgan hujovs, tā teikt.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 10:33, pirms 11 gadiem
Tu saki? rakstīja: Kobe ir vainīgs, ka Lakers zaudē. Punkts. Ja viņš izmetīs zem 25 metieniem spēlē, Lakers uzvarēs. Pačeko kaut Shaq'a forumulu priekš Hovarda.
Kobe var būt pirmā opcija tikai un vienīgi pēdējā ceturtdaļā, lai gan "clutch" faktors viņam ir diezgan hujovs, tā teikt.
Kobe bija arī komandā, kad to pameta Šaks, bija arī konandā, kad LA plika ārpus play-off vai izkrita primajā raoundā, tas viņiem netraucēja izcīnīt vēl pārīti titulus. Arī šogad nekas ārkārtējs nenotiks, ja LA pliks ārpus play-off, Kobe pie tā būs vismazāk vainīgs.
Viņu vainoja tieši tāpat kā tagad, bet pie diviem tituliem tomēr izdevās tikt, neviens uz viņa pusi pat pirktsu neparādīja, norādot kaut kādu kritiku.

Tas protams viss ir normāli, šeit vēl visa tā kritika ir maza un balstīta uz cilvēku principiem - principā nepamatota.
Jo lielķa zvaigzne, jo lielāks vilnis pie zaudētjumiem iet pāri viņas galvai.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-10 10:34, pirms 11 gadiem
Tu saki? rakstīja: Kobe ir vainīgs, ka Lakers zaudē. Punkts. Ja viņš izmetīs zem 25 metieniem spēlē, Lakers uzvarēs. Pačeko kaut Shaq'a forumulu priekš Hovarda.
Kobe var būt pirmā opcija tikai un vienīgi pēdējā ceturtdaļā, lai gan "clutch" faktors viņam ir diezgan hujovs, tā teikt.
Cluch faktors nav atkarīgs no viena spēlētāja! Tas ir komandas darbs. Kobe ir spēlētājs, kuram ir jādod mest pēdejais metiens. Un šajā ziņā viņš ir tuvu Millera un Džordana kategorijai.

Nosauc tos iemeslus, kāpēc Kobe ir vainīgs. Puntu vari teikt Tu, bet kamēr nedzirdēšu tos iemeslus tikmēr Tu būsi tas, kuram no NBA sajēga ir maza. Punkts.

Un Šaka formulu es izpētīju. Tas nebija uzbrauciens Lakers, bet gan pašam Hovardam. Un viņš tikai pateica TO, ka Hovards nav dominējošs centrs pēc viņa uzskatiem. Parasts centrs! Jo viņš tiek pie saviem 10 metieniem spēlē. Bet tālāk? Kobe vainīgs, ka Hovards met garām sodus? Ka vairs nespēlē aizsardzībā? Ka komandas soliņš ir sliktākais līgā? Ka Gazele ir atēdies ar tituliem un vairs neprot spēlēt? Toč cirvis!

     [+] [-]

, 2012-12-10 10:37, pirms 11 gadiem
RajonRondo rakstīja: Protams arii trenneris ir pie vainas bet ka es pareizi atceros tad kobe trenninjos ar kaa trenneris piedalaas. nav taa ka vinjsh tikai izpilda to ko antoni saka. takaa varbuut tomeer vajadzeetu apsveert speeles stila mainju.
Spēles stils mainīsies tikai ar treneri. Savādāk, uz citu spēles stilu esosā trebnera paspārnē, vari necerēt.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-10 10:47, pirms 11 gadiem
Jāsaka, ka D'Antoni arī neko nemaina. Šādai komandai ir vajadzīgs īstais treneris.

Heat arī bija problēmas, bet slava Spolestram, kurš atrada to veidu kā iekustināt komandu.

Brauns un D'Antoni nav laba līmeņa treneri, kuri var aizvest uz tituliem vai izvilkt komandu no grūtām situācijām.

D'Antoni var strādāt kā treneris kurš atbild par uzbrukumu, bet ne par HC.

Ātrāk šeit ir jāveic maiņa, kura dos jaunu būstu komandai.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 10:47, pirms 11 gadiem
Kaa var tikai uz statiem analizet speli? Kobe ir vienigais ka taja komanda tiesham cinaas kamer gazols taisa biedrinja impersonizaciju un howards.. Ta ka vinjsh spele tagad, tad labak bynum butu paturejusi, aizliegusi tam boulingu spelet un uz futbola cempi braukt, butu vesals un labaks neka dvaits tagad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 11:30, pirms 11 gadiem
Es gan teiktu, ka šobrīd treneris ir vainīgāks nekā spēlētāji (par Lakers). Tikai uzbruka basis ir sevi izsmēlis, jo tagad katrā komandā ir čaļi, kuri var iemest, un vēl, ja labi uzkrīt, var iemest daudz. Tātad neesot aizsardzībai, uzvarētāju principā nosaka kā loterijā - uzkrīt/neuzkrīt.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-10 11:31, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Spēles stils mainīsies tikai ar treneri. Savādāk, uz citu spēles stilu esosā trebnera paspārnē, vari necerēt.
atklāti sakot, es vēl arvien nespēju sagremot to, kāpēc Basam kā nākamā loģiskā opcija aiz Fila bija nevis Slouns, bet gan D'Antoni. saprotu, ka neesmu tāds vienīgais un šis jautājums liek aizdomāties daudziem, kuri puslīdz seko līdzi notikumiem NBA, bet nu tomēr...
šobrīd ir kā no viena grāvja otrā - pēc šausmīgi lēnā un samocītā Princstonas uzbrukuma Brauna izpildījumā nāk itkā vienkāršais un plūstošais, taču arī samocītais D'Antona skrien un met pēc brazīļu futbola labākajiem paraugiem... nu sviests! Lakers tomēr ir īpaša komanda un tajā spēlē īpaši spēlētāji! ja grib no viņiem dabūt ārā savulaik populāro Suns spēles stilu, tad jānomaina liela daļa spēlētāju, tajā skaitā DH un/vai Po! + jādabūn sastāvā vismaz 2 aizsardzības tipa 3p šuteri kā Aflalo vai Sefološa! nu nepārtaisīs D'Antoni ne Pīsu, ne Džeimisonu. kur nu vēl komandas zvaigznes - Kobi, DH un Po. atgriezīsies Nešs. so what?! pārējie izpildītāji ta paliks tie paši. būtu vismaz Fišeru un Odomu reanimējuši LAL sastāvā...

  +4 [+] [-]

, 2012-12-10 11:45, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: atklāti sakot, es vēl arvien nespēju sagremot to, kāpēc Basam kā nākamā loģiskā opcija aiz Fila bija nevis Slouns, bet gan D'Antoni. saprotu, ka neesmu tāds vienīgais un šis jautājums liek aizdomāties daudziem, kuri puslīdz seko līdzi notikumiem NBA, bet nu tomēr...
šobrīd ir kā no viena grāvja otrā - pēc šausmīgi lēnā un samocītā Princstonas uzbrukuma Brauna izpildījumā nāk itkā vienkāršais un plūstošais, taču arī samocītais D'Antona skrien un met pēc brazīļu futbola labākajiem paraugiem... nu sviests! Lakers tomēr ir īpaša komanda un tajā spēlē īpaši spēlētāji! ja grib no viņiem dabūt ārā savulaik populāro Suns spēles stilu, tad jānomaina liela daļa spēlētāju, tajā skaitā DH un/vai Po! + jādabūn sastāvā vismaz 2 aizsardzības tipa 3p šuteri kā Aflalo vai Sefološa! nu nepārtaisīs D'Antoni ne Pīsu, ne Džeimisonu. kur nu vēl komandas zvaigznes - Kobi, DH un Po. atgriezīsies Nešs. so what?! pārējie izpildītāji ta paliks tie paši. būtu vismaz Fišeru un Odomu reanimējuši LAL sastāvā...
Pēc pēdējo gadu tendencēm, nākotnes NBA ir - skrien un met, divi spēcīgi individuālisti, divi PF ar labu pustālo metienu un divi, trīs truļu licēji... ātra pāreja uzbrukumā, ātri grozi (tā saucamie vieglie punkti).
Komanda ir atlētiska, skrien, met, visi ir cīnītāji, lūzuma punkts spēlē tiek panaķts ar piecām minūtām agresīvu komandas aizsardzību, kur tiek realizētas pretinieku kļūdas. Ja skatamies tā, treneris būtu pareizais (Lakres), tikai tie skrējēji nav...
Svarīgie aspekti ir ātrie pretuzbrukumi un atlecošās bumbas.
Teorētiski, ja skatamies tā, tad treneris vēl būtu OK, tikai, tad spēlētāju izvēle ir totāli garām...
No otras puses, šādas ātrās komandas var apturēt ar pozicionālu basketu, gudru paredzamu, bet efektīvu. Šeit atkal Lakers būtu pa 60% novācis to sastāvu (rezervisti jāpamaina), bet tad atkal nav tas gudrais taktiķis uz soliņa.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 11:57, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pēc pēdējo gadu tendencēm, nākotnes NBA ir - skrien un met, divi spēcīgi individuālisti, divi PF ar labu pustālo metienu un divi, trīs truļu licēji... ātra pāreja uzbrukumā, ātri grozi (tā saucamie vieglie punkti).
Komanda ir atlētiska, skrien, met, visi ir cīnītāji, lūzuma punkts spēlē tiek panaķts ar piecām minūtām agresīvu komandas aizsardzību, kur tiek realizētas pretinieku kļūdas. Ja skatamies tā, treneris būtu pareizais (Lakres), tikai tie skrējēji nav...
Svarīgie aspekti ir ātrie pretuzbrukumi un atlecošās bumbas.
Teorētiski, ja skatamies tā, tad treneris vēl būtu OK, tikai, tad spēlētāju izvēle ir totāli garām...
No otras puses, šādas ātrās komandas var apturēt ar pozicionālu basketu, gudru paredzamu, bet efektīvu. Šeit atkal Lakers būtu pa 60% novācis to sastāvu (rezervisti jāpamaina), bet tad atkal nav tas gudrais taktiķis uz soliņa.
LAL problēma arī ir negribēšana spēlēt defā. Atgriešanās aizsardzībā pēc kļūdām vai metieniem notiek ļoti lēnu. Pret OKC jau vien bija 14 kļūdas no kurām tika ielaist 25 !!! punkti!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-10 12:02, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pēc pēdējo gadu tendencēm, nākotnes NBA ir - skrien un met, divi spēcīgi individuālisti, divi PF ar labu pustālo metienu un divi, trīs truļu licēji... ātra pāreja uzbrukumā, ātri grozi (tā saucamie vieglie punkti).
Komanda ir atlētiska, skrien, met, visi ir cīnītāji, lūzuma punkts spēlē tiek panaķts ar piecām minūtām agresīvu komandas aizsardzību, kur tiek realizētas pretinieku kļūdas. Ja skatamies tā, treneris būtu pareizais (Lakres), tikai tie skrējēji nav...
Svarīgie aspekti ir ātrie pretuzbrukumi un atlecošās bumbas.
Teorētiski, ja skatamies tā, tad treneris vēl būtu OK, tikai, tad spēlētāju izvēle ir totāli garām...
No otras puses, šādas ātrās komandas var apturēt ar pozicionālu basketu, gudru paredzamu, bet efektīvu. Šeit atkal Lakers būtu pa 60% novācis to sastāvu (rezervisti jāpamaina), bet tad atkal nav tas gudrais taktiķis uz soliņa.
tieši par to es arī runāju - nevar no neskrienošas komandas prasīt skrienošu basketu vai arī no skrienošas komandas pozicionālu spēli! tas ir tas pats, kas tagad likt Miami močīt Princstonas uzbrukumu, vai vēl sliktāk - aizsardzībā nevis presēt un atņemt bumbu jau līdz metienam, bet gan ļaut pretiniekam spēlēt postā 1:1 un nepalīdzēt, savukārt uzbrukumā spēlēt lēni un mēģināt par katru cenu iespiest bumbu postā Bošam, Lebronam vai Haslemam.
par nākotnes tendencēm arī piekrītu - daudzi šobrīd cenšas "mērkaķoties" līdzi Heat spēles stilam - vieniem(Knicks, GSW), tas sanāk labāk, citiem(Celtics, Nuggets, Sixers) sliktāk.

  +5 [+] [-]

, 2012-12-10 12:08, pirms 11 gadiem
Lakers soļo pretī Bulls rekordam...nu, ne tam 72-10, bet gan 15-67 2000.-01. gada sezonā!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-10 12:12, pirms 11 gadiem
Eh, tagad varēs kost pirktos,ka nepņēma Filu!
Slēpts komentārs: wifebeater
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-10 12:35, pirms 11 gadiem
wifebeater rakstīja: kobe atkal zaudē kā pajolis. kas vēl šodien jauns?
Ko tu dzīvē esi sasniedzis, lai varētu kobi nosaukt par pajoli? Ja gadījumā es fils dzeksons vai dantoni, tad ja!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 12:42, pirms 11 gadiem
esmu fiļa džeksoņa mazdēls, tas derēs?

  +3 [+] [-]

, 2012-12-10 12:46, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Ko tu dzīvē esi sasniedzis, lai varētu kobi nosaukt par pajoli? Ja gadījumā es fils dzeksons vai dantoni, tad ja!
A kas dzīvē ir jāsasniedz, lai drīkstētu?
Un kurš ir noteicis tādus kritērijus?

  +5 [+] [-]

, 2012-12-10 12:56, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: A kas dzīvē ir jāsasniedz, lai drīkstētu?
Un kurš ir noteicis tādus kritērijus?
cilvēks taču puslīdz skaidrā latviešu valodā ir uzrakstījis - tev ir jābūt Filam Džeksonam, vai D'antoni! ja gadījumā esi Railijs vai Popovičs, tad arī nedrīksti!
par kritēriju izcelsmi gan nemācēšu atbildēt! to labāk zinās pats autors!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 49 komentāri