Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Par rupjību pret Balceru uz vienu spēli diskvalificēts Dienvidkorejas hokejists

Rolands Eliņš

Par rupjību pret Balceru uz vienu spēli diskvalificēts Dienvidkorejas hokejists
Epizode, par kuru Braiens Jangs ticis diskvalificēts
Foto: REUTERS/Scanpix

IIHF Disciplinārlietu komisija paziņojusi, ka uz vienu spēli diskvalificēts Dienvidkorejas izlases uzbrucējs Braiens Jangs, kuram būs jāizlaiž rītdienas spēle pret ASV.

Braiens Jangs astotā maija spēlē pret Latviju pārkāpa noteikumus pret mūsu jauno hokejistu Rūdolfu Balceru. Otrā perioda vidū cīņā ar Balceru par ripu Jangs nogāza Balceru, un IIHF šajā pārkāpumā saskatīja rupjību, kas radījusi nopietna savainojuma draudus Latvijas uzbrucējam.

Jangs šajā epizodē bija palicis savu kāju aizmugurē Balceram un ar roku norāva viņu zemē, Balceram pret ledu atsitoties ar ķermeņa augšdaļu.

„Janga rīcība bija bīstama, un viņš bezrūpīgi radīja draudus Balcera veselībai, riskējot ar nopietna savainojuma izraisīšanu, un par šādu pārkāpumu Jangam piespriesta vienas spēles diskvalifikācija, ” vēstīts IIHF disciplinārlietu komisijas slēdzienā.

31 gadu vecais Jangs, kurš ir naturalizēts kanādietis, šajā turnīrā ar punktiem vēl nav izcēlies, bet iekrājis negatīvu lietderības koeficientu mīnus septiņi. Dienvidkoreja vēl nav guvusi nevienu punktu, ciešot pamatīgas sakāves visās četrās aizvadītajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.new-iihf.com/en/events/...

  +5 [+] [-]

, 2018-05-10 20:48, pirms 6 gadiem
Bet prêt Džeriņu????

  +3 [+] [-]

, 2018-05-10 21:09, pirms 6 gadiem
Teilora Svifta ar bija pelnījusi līdzīgu sodu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-11 15:57, pirms 6 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Bet prêt Džeriņu????
Džeriņš nav neviena NHL kluba īpašums, pret viņu var