Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Ja ir vēlme cīnīties par titulu, šāds iznākums nav pieņemams"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Verstapens: "Ja ir vēlme cīnīties par titulu, šāds iznākums nav pieņemams"
Makss Verstapens. Foto: Red Bull Content Pool

F1 pagājušās sezonas čempionam Maksam Verstapenam jaunā sezona sākusies ar amerikāņu kalniņiem – pirmajos trīs posmos viņš ticis pie vienas uzvaras, bet divas reizes nav sasniedzis finišu. Pēc izstāšanās no Austrālijas "Grand Prix" viņš pauda, ka šāds rezultāts ir nepieņemams.

Makss Verstapens centās cīkstēties ar līderi Šarlu Leklēru, līdz 39. aplī bija spiests doties boksos un noslēgt sacīkstes. "Red Bull" pilots tobrīd atradās otrajā vietā. Pēc ievada neveiksmēm kopvērtējumā Verstapens atrodams tikai sestajā vietā.

"Mēs tālu atpaliekam. Pat negribu domāt par cīņu par titulu – domāju, mums jāsāk ar finiša sasniegšanu. Šodiena bija vēl viena slikta diena. Nebija ātruma, tikai centos saudzēt riepas un tikt līdz galam. Izskatījās, ka būs diezgan viegla otrā vieta. Zināju, ka nevaru sacensties ar Šarlu, un nebija jēgas pat mēģināt. Taču – mēs pat netikām līdz finišam! Tas ir kaitinoši un nepieņemami," pauda Verstapens.

Vēl pirms starta mehāniķi aktīvi rosījās ap Verstapena formulu. "Zināju, ka bija problēma un ka finiša sasniegšana ir zem jautājuma zīmes. Bet tādas lietas nedrīkst notikt, ja gribam cīnīties par titulu," sacīja Verstapens. "Red Bull" boss Kristians Horners norādīja, ka saprot pilota dusmas un ka komanda vēl nezina, kāda tieši ķibele iemetusies Verstapena formulā. Iespējams, tā saistīta ar degvielas padevi.

Izmantotie resursi:
https://www.formula1.com/en/latest/...

     [+] [-]

, 2022-04-10 16:03, pirms 2 gadiem
jauki ka ir tāda vēlme bet ar to vien ir par maz. RB netur līdz Ferrari

     [+] [-]

, 2022-04-10 21:31, pirms 2 gadiem
Autors sacīksti skatījās? Kādos boksos Verstapens bija spiests doties, lai izstātos? Mašīna apstājās pēc pirmā līkuma.