Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums nespēlē, Bārtulim 22 minūtes Tālo Austrumu derbijā

Karsums nespēlē, Bārtulim 22 minūtes Tālo Austrumu derbijā
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pie uzvarām tika Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētās komandas, savukārt Oskara Bārtuļa vienība piedzīvoja zaudējumu principiālajā mačā.

Vladivostokas „Admiral” ar 1:2 piekāpās Habarovskas „Amur” Tālo Austrumu derbijā. Zaudētāju komandas kapteinis Oskars Bārtulis uz ledus pavadīja visvairāk no laukuma spēlētājiem – 22 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar diviem metieniem. Šīs bija trešais zaudējums „Admiral” pēdējās piecās spēlēs.

Pētera Skudras trenētā Ņizņijnovgorodas „Torpedo” ar 3:2 uzvarēja Helsinku „Jokerit”. Kaspars Daugaviņš viņam atvēlētajās 17:51 minūtēs divas reizes meta pa vārtiem, un uzvarēja četrus no desmit iemetieniem. Sezonas 42 spēlēs uzbrucējs guvis septiņus vārtus un atdevis 11 piespēles, bet „Torpedo” svinēja trešo uzvaru pēc kārtas.

Maskavas „Dynamo” ar 2:1 viesos apspēlēja vienu no Austrumu konferences līderēm Ņižņekamskas „Neftekhimik”. Mārtiņš Karsums spēlē nepiedalījās. Savainojuma dēļ šosezon uzbrucējs aizvadījis tikai 24 spēles, kurās sakrājis 12 (2+10) rezultativitātes punktus. Pēc pusotra mēneša ilgas pauzes Karsums atgriezās laukumā 4. decembrī, gūstot vārtus un piespēlējot partnerim, bet nākamajā mača divas dienas atpakaļ palika bez punktiem.

KHL spēles, 9. decembris

SpēleRezultāts
Amur – Admiral2:1
Traktor – Barys4:0
Avtomobilist – Avangard3:2
Metallurg – Sibir3:2 PM
Neftekhimik – Dynamo (Maskava)1:2
Torpedo – Jokerit3:2
Severstal - Vityaz3:2 PL
Spartak - Slovan8:2

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...