Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: "Dinamo" - "Vityaz" 4:0 (spēle beigusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tiešraide: "Dinamo" - "Vityaz" 4:0 (spēle beigusies)
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Uzvarējis Kontinentālās hokeja līgas vēsturē garākajā pēcspēles metienu sērijā, Rīgas "Dinamo" uzņem Podoļskas "Vityaz". Vārtos Jakubs Sedlāčeks, bet uzbrukumā atgriezušies Miks Indrašis un Tims Sestito, kuri kopā ar Gunāru Skvorcovu veido ceturto virknējumu.

Rīgas "Dinamo" – Podoļskas "Vityaz"

Vārti: 11:54 Toluzakovs (J. Rēdlihs) 1:0, 17:26 Ščastļivijs (Dārziņš, Galviņš, vair.) 2:0, 27:32 Gilīss (Šags, Freibergs) 3:0, 36:41 Jerofejevs (Šags, J. Rēdlihs) 4:0
Soda minūtes: 12:8
Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks – Hari Seteri (no 36:41 Igors Saprikins)

Spēle beigusies - 4:0!

58' Aleksandrs Ņikuļins vārtu priekšā skaisti pieliek nūju, bet Jakubs Sedlāčeks paspēj noreaģēt un glābt komandu. Rīgas "Dinamo" mazākumā turpina nevainojami.

56' Rīgas "Dinamo" paliek mazākumā, jo Ralfam Freibergam divas minūtes par sitienu pretiniekam ar nūju.

55' Tims Sestito aizsardzības zonā pazaudē ripu, un tas ļauj vienatnē pret Jakubu Sedlāčeku palikt Aleksandram Ņikuļinam. Tomēr komandas biedram talkā nāk Jakubs Sedlāčeks, uzvarot duelī ar uzbrucēju.

54' No zilās līnijas netrāpa Guntis Galviņš, bloķēti divi Laura Dārziņa metieni. Rīgas "Dinamo" turpina dominēt, bet palielināt pārsvaru neizdodas.

52' Uzbrukuma smailē Džastins Šags, kurš tēmē tālajā devītniekā, tomēr plaukstas metiens lido garām mērķim.

49' Mazākuma izturēšana laukuma saimniekiem šodien nesagādā nekādas problēmas - trīs no trim, neļaujot pretiniekiem izveidot vairāk par vienu diviem vērā ņemamiem momentiem.

47' Jakubs Sedlāčeks saņem divas minūtes par spēles laika vilcināšanu.

46' Pēc Maksima Afinogenova piespēles no aizvārtes nepiesegtajā tuvajā stūrī met Aleksandrs Ņikuļins, bet mājiniekus no vārtu zaudējuma izglābj Patrika Mulena slida.

45' No zilās līnijas met Guntis Galviņš, ripas trajektoriju maina Koltons Gilīss, tomēr tā lido pāri Podoļskas "Vityaz" vārtiem.

44' Mario Kempe izlien no aizvārtes un izdara metienu no neērtā satvēriena. Draudi arī Rīgas "Dinamo" vārtiem.

43' Miks Indrašis, kurš iepriekšējo maču izlaida neapmierinošā snieguma dēļ, izdara metienu aizsarga aizsegā pēc zilās līnijas šķērsošanas, un tas sāncenšu vārtsargam Igoram Saprikinam sagādā lielas grūtības.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" palielināja spiedienu, vairākkārt neizlaižot pretiniekus no zonas, un guva vēl divus vārtus.

37' Podoļskas "Vityaz" pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem somu Hari Seteri nomaina pret Igoru Saprikinu.

37' Rīgas "Dinamo" panāk 4:0. Aleksandrs Jerofejevs ar metienu no zilās līnijas un pārliktņa palīdzību gūst pirmos vārtus sezonā. Otrā rezultatīvā piespēle Jēkabam Rēdliham, un viņi līdz šim bija vienīgie aizsargi bez punktiem.

37' Podoļskas "Vityaz" uzbrucējs Aleksejs Makejevs pēc piespēles no aizvārtes netrāpa tukšā stūrī, un viesiem līdzīgi sokas ar vairākuma realizāciju.

35' Rīgas "Dinamo" paliek mazākumā, jo Guntis Galviņš savu vārtu priekšā nopelna divas soda minūtes par spēli ar augstu paceltu nūju.

34' Metieni no zilās līnijas un ripas kontrolēšana nepalīdz rīdziniekiem izmantot viena spēlētāja pārsvaru un vēl vairāk palielināt handikapu.

32' Pēc metiena no zilās līnijas vārtu priekšā cīņā iesaistās Ralfs Freibergs, kuram virsū metas pretinieks. Tomēr lielais vairākums minūtes un 28 sekunžu garumā izpaliek - tiesneši uzskata, ka Freibergs iesitis vārtsargam ar nūju.

32' Laukuma saimnieki turpina dominēt arī pēc trešajiem vārtiem, nelaižot pretiniekus ārā no aizsardzības zonas, un spiediens vainagojas panākumiem - klupināšana pret Rīgas "Dinamo" kapteini Gintu Meiju dod vairākumu.

28' Rīgas "Dinamo" palielina pārsvaru līdz 3:0. Izdodas iespiest pretiniekus zonā: Miks Indrašis laužas no aizvārtes, Gunārs Skvorcovs met no tuvas un Tims Sestito met no tālas distances. Viena virknējuma iesākto pabeidz nākamais - Džastins Šags atrod Koltonu Gilīsu, kurš ar plaukstas metienu no labās malas kļūst par pirmo komandā, kurš guvis piecus vārtus.

25' Aleksandrs Ņikuļins divas reizes met no labās malas. Pirmo metienu atvaira Jakubs Sedlāčeks, bet otrais lido garām vārtiem. Rīgas "Dinamo" iztur mazākumu.

23' Lieliskā pozīcijā nonāk Filips Toluzakovs, bet viņa plaukstas metiens lido garām tālajam stūrim. Uzbrukuma turpinājumā Jēkabs Rēdlihs šauj no zilās līnijas, bet Nikolaja Jeļisejeva metiens no tuvas distances tiek bloķēts. Tomēr spiediens beidzas ar mazākumu - Jeļisejevs uzbrukuma zonā nopelna noraidījumu par bloķēšanu.

21' Sākusies otrā trešdaļa.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" piederēja pārsvars gan ripas kontrolē, gan izveidotajos momentos, gan rezultātā.

18' Rīgas "Dinamo" vairākumu realizē 39 sekunžu laikā un dubulto pārsvaru - 2:0. Lauris Dārziņš pie zilās līnijas demonstrē metienu, bet patiesībā piespēlē Guntim Galviņam, kurš met bez ripas apturēšanas. Pretinieku vārtsargs ripu atvaira, taču tieši uz nūjas Pjotram Ščastļivijam, kurš dubulto savu sezonā gūto vārtu skaitu.

17' Uzbrukumam pieslēdzas un cīnīties stūrī dodas Ralfs Freibergs, kurš tiek nogāzts. Rīgas "Dinamo" tiek pie otrā vairākuma pirmajā trešdaļā.

16' Pretuzbrukumā Koltons Gilīss atstāj ripu Patrikam Mulenam, kurš otrā malā pamanījis Džastinu Šagu, tomēr kanādietis nepagūst līdz tālajam stabiņam un nepaspēj pielikt nūju.

12' Rīgas "Dinamo" izvirzās vadībā ar 1:0. Aktīvs sākums Nikolaja Jeļisejeva izpildījumā, pēc kura metiena pie atlēkušās ripas tiek Jēkabs Rēdlihs. Viņš ripu atstāj Filipam Toluzakovam, kurš ar metienu no distances gūst pirmos vārtus sezonā. Jāsaka paldies arī Jeļisejevam, kurš pēc metiena palika vārtu priekšā un traucēja vārtsargam.

12' Lauris Dārziņš ielaužas zonā pa labo malu un izdara viltīgu metienu. Pie atlēkušās ripas tiek Pjotrs Ščastļivijs, bet pretiniekus lieliskā stilā glābj vārtsargs Hari Seteri. Pēdējās sekundēs vārtus apdraud arī Džastins Šags, tomēr arī Rīgas "Dinamo" pirmais vairākums izrādās nesekmīgs.

10' Ceturtā maiņa, kurā spēlē arī Miks Indrašis un Tims Sestito, ilgstoši pietur ripu pie apmales. Podoļskas "Vityaz" aizsargs Jevgeņijs Katičevs neiztur un nopelna noraidījumu. Rīdziniekiem pirmais vairākums.

8' Nikolaja Jeļisejeva plaukstas metienam seko vairāki rikošeti, tomēr Mārim Bičevskim neizdodas vārtu priekšā pielabot metienu. Seko Georgija Pujaca šāviens no zilās līnijas un burzma vārtu priekšā, bet spiediens panākumiem nevainagojas.

6' Rīgas "Dinamo" izdodas bez problēmām izturēt mazākumu, neļaujot sāncenšiem izveidot nevienu vērā ņemamu momentu. Pārlieku daudz neprecīzu piespēļu.

4' Laukuma saimnieki paliek mazākumā, jo Mario Kempes solo un bīstamo momentu ar noteikumu pārkāpumu aptur Aleksandrs Jerofejevs. Aizsargam divu minūšu piespiedu atpūta par klupināšanu.

3' Podoļskas "Vityaz" padodas divi labi reidi pa labo malu. Vispirms uzbrukuma smailē nonāk Vjačeslavs Soloduhins, pēcāk piespēli gar vārtiem izdara Maksims Afinogenovs. Aktīvs ievads abu komandu izpildījumā.

1' Pirmo bīstamo momentu rada viesi, somam Miro Āltonenam metot no vidējas distances, bet tuvajā stūrī mērķēto ripu atvaira Jakubs Sedlāčeks. Rīgas "Dinamo" atbild ar Džastina Šaga solo, tomēr arī šajā duelī pārāks ir vārtsargs.

1' Spēle ir sākusies.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kaliņš); Guntis Galviņš – Ralfs Freibergs, Georgijs Pujacs – Patriks Mulens, Jēkabs Rēdlihs – Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle; Lauris Dārziņš – Pjotrs Ščastļivijs – Miķelis Rēdlihs, Džastins Šags – Koltons Gilīss – Gints Meija, Filips Toluzakovs – Māris Bičevskis – Nikolajs Jeļisejevs, Miks Indrašis – Tims Sestito – Gunārs Skvorcovs.

1 2 3 4 5 6 7 8 261 komentārs

  -1 [+] [-]

, 2016-10-09 16:51, pirms 8 gadiem
T-Print pa divām dienām uz mana fanukrekla nepaspēja uztaisīt uzrakstu Kalvītis, tāpēc šodien skatos mājās, ja dabūšu biļetes uz nākamo spēli, būšu Arēnā. Ceru ka mani parādīs pa TV.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-09 16:56, pirms 8 gadiem
Grauzīsim ledu ! ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-09 16:57, pirms 8 gadiem
Tāda ļoti interesanta sakritība pirms DR - Loko spēles. No 29 komandām labākās bullīšu izpildītājas bija komandas kuras tabulā atrodas.... divās pēdējās vietās. Tāda smieklīga tabula tad bija Metalurgam 100% realizēti bullīši un DR 66%. Protams ka tabula nav īsti objektīva, jo Metalurgs bija metis 2 bullīšus un abus realizējis un DR 3 no 2 iemetis. Daudz godīga aina būs tad kad visas komandas būs metušas sezonā vismaz 15-20 bullīšus.
Pieminēju šo faktu jo tomēr ļoti jocīgi izskatās ka 28. un 29. vieta ir 1. un 2. vietā bullīšu realizācijā. Tāda supersagadīšanās ir ļoti , ļoti reta.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:01, pirms 8 gadiem
Ai kā ceru, ka šis ir pēdējais rižskij ģināmo gads, pat krievu auditorija aptaujā pateica, ka šis ir otrs tizlākais kolhoza klubelis!
Sveiciens troļļiem un citiem degradētajiem
Funi - visu cieņu, kaut aprobežots, bet godīgs duraks!

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:01, pirms 8 gadiem
Ko lai skatās? Hokeju vai voļļuku?

  -1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:01, pirms 8 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Grauzīsim ledu !
Kopā ar ģinamku tikai sūkāsiet, visu sezonu jau kā

  +1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:02, pirms 8 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ai kā ceru, ka šis ir pēdējais rižskij ģināmo gads, pat krievu auditorija aptaujā pateica, ka šis ir otrs tizlākais kolhoza klubelis!
Sveiciens troļļiem un citiem degradētajiem
Funi - visu cieņu, kaut aprobežots, bet godīgs duraks!
"........ aptaujā pateica, ..............." Ka tik kaut ko nobezdēt.

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:04, pirms 8 gadiem
Kur var redzēt LV streamu online?

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:04, pirms 8 gadiem
Sorokins nupat teica ,ka labam leģionāram ir jāgūst viens punkts spēlē. Paskatījos iepriekšējā sezonā atradu tikai vienu "labu"leģionāru kuram ir vismaz viens punkts spēlē -Elisons 55 punkti 54 spēlēs 26+29.

  -3 [+] [-]

, 2016-10-09 17:04, pirms 8 gadiem
VilhelmsL rakstīja: "........ aptaujā pateica, ..............." Ka tik kaut ko nobezdēt.
Tak sen visi atpazīst troļļus, veltīgi centies!
Tu esi par stulbu šim darbam

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:05, pirms 8 gadiem
applesauce rakstīja: Kur var redzēt LV streamu online?
livetv.sx

  -1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:05, pirms 8 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ai kā ceru, ka šis ir pēdējais rižskij ģināmo gads, pat krievu auditorija aptaujā pateica, ka šis ir otrs tizlākais kolhoza klubelis!
Sveiciens troļļiem un citiem degradētajiem
Funi - visu cieņu, kaut aprobežots, bet godīgs duraks!
Tev krievu auditorija ir autoritāte-skaidrs. 9% krievi tā teica. Tev laikam patiktu, ja krieviem ļoti labu patiktu DR.

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:07, pirms 8 gadiem
VilhelmsL rakstīja: http://livetv.sx/
Nav LV valodā!

  -2 [+] [-]

, 2016-10-09 17:07, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Tev krievu auditorija ir autoritāte-skaidrs. 9% krievi tā teica. Tev laikam patiktu, ja krieviem ļoti labu patiktu DR.
Funi - Latvieši ir gansi krievijā, viņi mūs saukā par fašistiem ( trulais vairums, turklāt valsts viņiem to iebaro ) Latvija aptaujās nīstāko valstu TOP 3 pēdējos desmit gadus, nu esi tak reāls, rižskij ģināmo tur nav mīlēts

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:08, pirms 8 gadiem
applesauce rakstīja: Nav LV valodā!
Arēnā vispār nekomentē.
Slēpts komentārs: sportists-amatieris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-10-09 17:12, pirms 8 gadiem
ak jā, man pie .irsas troļļu mīnusi

  -2 [+] [-]

, 2016-10-09 17:12, pirms 8 gadiem
Funi, kāpēc krievs savām podstilkām dod tik maz naudas? Varēja taču dinamiešus pataisīt konkurētspējīgākus,

  +1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:14, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: krievi tāpat kā amerikāņi - saprot biznesu un ne tikai

dinamo šobrīd ir jāspēlē VHL ne KHL

tik vājai komandai nav ko darīt pie lieliem vīriem
Labāk pēdējās vietās KHL nekā pirmajās VHL. Jo augstākā līmenī startē jo labāk.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-09 17:15, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Funi, kāpēc krievs savām podstilkām dod tik maz naudas? Varēja taču dinamiešus pataisīt konkurētspējīgākus,
Īstais jautājums ir - cik paņem Juris ar draugiem un cik atmet tālāk jo neviens jau par ģināmo budžetu nezin neko, ir tikai gāznieka aptuveni izteikumi, turklāt viņu diez vai baigi stingri kontrolē

  +1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:17, pirms 8 gadiem
Komentētāji arī pateica, kurš iepriekšējā spēlē divas reizes pēc kārtas vainīgs skaitliskā sastāva pārkāpumā -Saulietis.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:18, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: krievi tāpat kā amerikāņi - saprot biznesu un ne tikai

dinamo šobrīd ir jāspēlē VHL ne KHL

tik vājai komandai nav ko darīt pie lieliem vīriem
par šo ņirdza pat mazpisānu cūkkopji!
Krievi saprot biznesu un to taisa ar kolhoza hoķi nu tu dod

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:18, pirms 8 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Tu izskaidro trolli, kāpēc es, kurš reģistrējies mazliet senāk par tevi, te redzu PIRMOREIZ smirdam, un kāpēc tavi dati lietotāja kontā ir tik stulbi sagrozīti

(sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 7 gadiem, 2009. gada 10. aprīlī.)
| Willis |

sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 4 gadiem, 2012. gada 8. septembrī.
Portālu tikai lasa, bet neko nepublicē un vēl nekomentē.
Tevi redzu 1.reizi, bet mani tas nešokē.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:20, pirms 8 gadiem
GGGGGOOOOOOLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-09 17:20, pirms 8 gadiem
applesauce rakstīja: Tevi redzu 1.reizi, bet mani tas nešokē.
man prieks, rižskij vorik, ka par manu un citu nodokļu maksātāju naudu, esi pieklājīgi ielauzies Latviešu valodā

Un kāpēc tam čalim 2 cipari profilā, ko ? tos arī redzu pirmoreiz kādam. Uzlauzāt, normāli salikt nejēdzāt, čekisti sū.a
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-10-09 17:26, pirms 8 gadiem
VilhelmsL rakstīja: GGGGGOOOOOOLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tev tiešām maksā pat par šādiem iepir.dieniem ?

     [+] [-]

, 2016-10-09 17:29, pirms 8 gadiem
Vvvvvaaaaaarrrrttttttiiiiii. !!!!!
Kur ir Kulda?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-09 17:29, pirms 8 gadiem
GGGGGOOOOOOLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-10-09 17:30, pirms 8 gadiem
Nebija stabiņš. Tīri vvvvvvvvaaaaaaarrrrttttttttiiiiiii !!!!!

  -2 [+] [-]

, 2016-10-09 17:31, pirms 8 gadiem
Milzu cīņa par pēdējo vietu..būs jau kārtējais zāģis
1 2 3 4 5 6 7 8 261 komentārs