Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" plāno piedāvāt Odenam divu gadu līgumu

"Cavaliers" plāno piedāvāt Odenam divu gadu līgumu
Gregs Odens jau drīzumā varētu noslēgt līgumu ar "Cavaliers"
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2007.gada drafta pirmajam numuram, traumu vajātajam Gregam Odenam Klīvlendas "Cavaliers" pēc maiņu darījumu gala termiņa beigām jeb pēc 21.februāra varētu piedāvāt divu gadu līgumu ar komandas opciju līguma pagarināšanai arī uz trešo sezonu.

Līgai pietuvināts avots izteicās, ka "Cavaliers" tuvāko nedēļu laikā varētu piesaistīt centru, kurš nesen nosvinēja savu 25.dzimšanas dienu.

Klīvlendas vienībai šobrīd zem algu griestiem ir pieejami aptuveni četri miljoni dolāru, kurus klubs taupa iespējamiem maiņas darījumiem, kurus līdz 21.februārim tas var veikt. Līgai pietuvināti avoti tāpat arī vēsta, ka neviena līgas vienība līdz maiņas darījumu termiņa beigām nevēlas noslēgt līgumu ar Odenu, jo tām ir iespējas piesaistīt spēlētājus ar iesaistīšanos maiņas darījumos.

Basketbolista aģents Maiks Konlijs Seniors piektdien izteicās, ka "pirms neilga laika Odens ticies ar Bostonas "Celtics" kluba pārstāvjiem, bet jau tuvākajā laikā tiksies arī ar "Cavaliers" vienības pārstāvjiem".

Odens kopumā ir pārcietis trīs ceļgalu operācijas, no kurām divas ir veiktas viņa kreisajam ceļgalam. Pēdējo spēli basketbola Mekā viņš aizvadīja 2009.gada 5.decembrī vēl Portlendas "Trail Blazers" uniformā. Piecu sezonu laikā traumatiskais centrs kopumā Portlendas kluba rindās nospēlējis 82 spēles, vidēji gūdams 9,4 punktus un izcīnīdams 7,3 atlēkušās bumbas. "Trail Blazers" Odenu atbrīvoja neilga pirms aizvadītās sezonas noslēguma.

NBA 2007.gada drafta pirmā numura aģents Konlijs "Beacon Journal" izteicās, ka spēlētājs ir sadziedējis traumas un ar lielu nepacietību gaida iespēju atgriezties laukumā. Taču aģents arī uzsvēra, ka šosezon Odens vēl neizies laukumā nevienā spēlē.

Arī tad, ja Klīvlendas vienība ar Odenu noslēgs līgumu uz divām sezonām, spēlētājs tik un tā nedosies laukumā šosezon.

Izmantotie resursi:
Cavs - Ohio

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 22:38, pirms 11 gadiem
Toreiz Portlendai ļoti nepaveicās, bet kurš to varēja zināt, ka tik ļoti biežas traumas piemeklēs Odenu.
Starpcitu 2007.gadā ar zemākiem drafta numuriem tika draftēti Durants ar 2. numuru, Horfords ar 3šo, Konlijs ar 4to, Noā ar 9to, Marks Gasols tikai ar 48. tā kā Portlendai togad nepaveicās arī ar izvēli.

  -4 [+] [-]

, 2013-02-09 22:39, pirms 11 gadiem
Lūk cilvēks kam atieksme pret NBA ir 0 un nauda ir daudz nopelnīta, jo pēc traumām izdomā uzpēlēt strītbolu ar čaliem, nekā taupītis nba

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 23:07, pirms 11 gadiem
Mājsaimnieks rakstīja: Toreiz Portlendai ļoti nepaveicās, bet kurš to varēja zināt, ka tik ļoti biežas traumas piemeklēs Odenu.
Starpcitu 2007.gadā ar zemākiem drafta numuriem tika draftēti Durants ar 2. numuru, Horfords ar 3šo, Konlijs ar 4to, Noā ar 9to, Marks Gasols tikai ar 48. tā kā Portlendai togad nepaveicās arī ar izvēli.
To, ka Odens ir potenciāli traumatisks spēlētājs, visi zināja. Blazers ar izvēli nolohojās!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 23:20, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: To, ka Odens ir potenciāli traumatisks spēlētājs, visi zināja. Blazers ar izvēli nolohojās!
Jāpiekrīt, bet tajā gadā bija 50/50 kurš būs 1. drafta numurs vai nu Odens vai Durants,, Portlendai tobrīd nebija labu garo spēlētāju, tāpēc viņi izvēlējās Odenu. Šobrīd redzam, ka tā bija acīmredzema kļūda.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-10 00:00, pirms 11 gadiem
Ja Kyrie Irving piemeklēs atbilstošus palīgus tad Cavaliers ir nākotne...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-10 01:13, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: + POR tad bija Roy, kas bija SF ar nenormālo nākotni, bet redz ka tāds pats traumatiskais džeks kā Odens.

Man pat gribas domāt, ja ne Odena traumas, viņš būtu labākais C iekš NBA šodien.
Bainams būtu, ja vesels būtu.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-10 01:53, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Bainams būtu, ja vesels būtu.
Biedriņš būtu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja